Dajte ocenu i mishljenje o CannonBall forumu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

@Boost
    Ne postoje teska pitanja, vec su odgovori ti koji su teski!

Mislim da je Forum idealno mesta da se covek uz ucenje i opusti malo. Tacno je da ima previse off-ova, ali mislim da je to neizbezno s' obzirom na broj clanova. Ipak u poredjenju sa drugim domacim Forumima, to je kao nebo i zemlja.
    Po meni je ocena cista 9, da ne bi kvarili!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• haubica
      CBC Član
      • 23.10.2005
      • 52
      • novi sad, t cafić

solidno,mada moze jos bolji da bude
      mala bara,puno krokodila

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Pre nekoliko dana sam se uclanio na forum sasvim slucajno trazeci neke info o autogasu. Kad sam ovo otkrio bio sam vise nego odusevljen , mnogo raznoraznih rubrika , tema , saveta sjajnih strucnjaka u raznim oblastima koji zaista nesebicno pomazu pomenucu samo neke koje sam uocio za ovih par dana boravka na forumu :BOOST,BRICK,DORA,IVAN T... i jos mnogih drugih (spisak je veliki a bio sam baziran na samo par rubrika) koji postuju ovde , a takodje ima i puno interesantnih i duhovitih ljudi koji doprinose da se forum cita sa zadovoljstvom i odsustvom monotonije.

Meni se licno veoma dopalo to sto su rubrike razvrstane posto oblasti iz automobilizma ima mnogo a ovde covek lako moze da pronadje upravo ono sto ga zanima bez listanja miliona topika ( mislim zasto bih prevrtao neke stvari o npr fordi li vagenu kad me interesuju samo stvari vezane za citroene ili autoelektrika) , znaci cista 10-ka za osmisljaj foruma ! ali nije zlato sve sto sija naravno ima i nekih primedbi.

Kao sto rekoh skoro sam dosao na cannonball forum i sa velikom gladju za novim znanjem posto spadam u ljude koji iz ovog ili onog razloga vole da budu sam svoj majstor (uz postovanje majstora u svojim oblastima ima i mnogo hostaplera pa moram nekad i sam) ili da barem da znam kako nesto funkcionise jbg volim automobile i tehniku uopste. Takodje i u zelji da sam pomognem svojim skromnim znanjem o koje cemu u vezi automobila odmah sam se ukljucio u rad foruma sa nekim pitanjima i par komentara ali ... tu sam dosao do po meni najveceg problema na ovom forumu koji je mene a verujem i mnoge druge skoro odbio od cannonballa i na to hocu da skrenem paznju posto za ovo sto pisem imam i dokaz jer sam dobio dosta poruka na PM od istomisljenika koji su obicni korisnici foruma kao sto sam ja a koji su pratili doticne topike u kojima sam bio ucesnik , o cemu se radi...

Internet koristim 8 godina ucesnik sam na dosta raznoranih foruma da ih ne nabrajam tako da pravila postovanja znam odlicno (u sutstini svuda glavno je da si kulturan covek sve ostalo je logican sled) i za sve ovo vreme nikad nisam dosao u situaciju da napustim neki forum iz bilo kog razloga a ovde sam za kratko vreme boravka to pozeleo. Ono sto ovde po meni ne funkcionise (mada ce svi oni verovatno odmah potrcati da demantuju) su moderatori ! obrazlozicu..

Kao sto rekoh na SVIM forumima gde sam ja bio vaze pravila :

Ako se post sa pitanjem ili komentarom uputi u npr. rubriku AUTOGAS gde su moderatori Dora i IvanT SAMO ONI MOGU BRISATI DODAVATI ILI EDITOVATI postavljeno pitanje kao ovlasceni i merodavni urednici u datoj rubrici i odlucivati da li je to pitanje ili komentar off topic ili nije !!! naravno podrazumeva se da i drugi moderatori treba da se umesaju ali SAMO U SLUCAJU DIREKTNOG VREDJANJA ILI PLJUVANJA I OSTALOG NEKULTURNOG PONASANJA izrecenog u postu I NI JEDNOM DRUGOM SLUCAJU !!! Ovo pisem iz licnog primera gde sam ja imamo mali sukob misljenja sa doticnim urednicima gde sam ja pokusavao da objasnim da nisam nista lose mislio ali do uvece kad npr Dora ili IvanT dodju sa posla oni vide samo moje editovan postove ili ih uopste i ne vide jer je neki od revnosnih moderatora brze bolje pozuri da ga "obradi" da bi tako ne znam zastitio kolegu od ociju javnosti misleci da je bas on bogom dan da to prekraja bez ikakve veze sa doticnom rubrikom .

Ovo ne pisem tek tako, kasnije listajuci ostale rubrike primetio sam da se velika vecina moderatora ovde ponasa nedemokratski (u stilu slobine demokratije) a umesto odgovora na postavljena pitanja obicnih korisnika (koji boze moj nekad omase thread jbg ima ih puno desava se) brze bolje potrce da ga ispljuju ALOOO OFF THREAD umesto precutnog (ako vec ne zna odgovor sto je u vecini slucajeva) prebacivanja teme oni brze bolje polete da te izgrde kao da si ne znam sta uradio ,edituju ili jednostavno obrisu post .
        Imao sam jednu malu polemiku sa doticnim HONDOM koji je "dotrcao" za mnom i u rubriku FRANCUZI. Tamo sam pitao "moj deo ekipe iz francuza" da li je to praksa moderatora on brze bolje dosao i obrisao post .

Pitao sam ga direktno sta on kao urednik Japanski automobili trazi i sa kojim pravom brise u rubrici francuski automobili pored gordija i alix-a (koji pitanje nisu ni videli) ??? on je odgovorio nesto u smislu da ne talasam i da se uklopim u forum jer on tako funkcionise kao moderatori su kao jedan . Mislim ovo nema veze sa mozgom ja bih se ljutio kad bi mi neko od kolega urednika petljao po rubrici bez mog znanja a o steti koju takvo ponasanje moze da izazove kod obicnih pratilaca foruma i da ne govorim. Ja sa svojih 36 godina nisam bas neki zutokljunac i zaista me vredja cinjenica da svaki hmm "moderator" (koji nema mozda ni 10-ti deo mog znanja) moze na osnovu svojeg uveranja jednim potezom da obrise post koji sam kucao 2 h i da ga uopste ne vidi onaj kome je bilo namenjeno.

Vraticu se na pocetak posta ovde ima mnogo pametnih saveta dobrih strucnjaka i kao takav je vise nego dobrodosao HVALA BOOSTU I OSTALIMA ali kao sto rekoh prakasa sa petljanjem moderatora po svim rubrikama ( daaaaa negde sam video i nesto u fazonu mi smo zakon i brisacemo sta nam se svidja a kome ne odgovara njegov problem ne znam ko to bese od moderatora) zaista nema logiku i mnogo kvari celokupan utisak o cannonball-u a neko i ode bespovratno , pa razmislite malo o uvodjenju nekog reda i bice forum za 10+ ovako ...()

NHF moderatori ovo je dobronamerna kritika i nisam mislio na sve moderatore ima i odlicnih ali i onih o kojima sam pricao ali promena politike na forumu je nuzna i ja ovde nisam otkrio toplu vodu vec samo objasnio kako svoje iskustvo sa ostalih foruma za dobrobit CANNONBALL-a i svih dobronamernih korisnika .

Pozdrav !
        Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by -Miki-
          Pre nekoliko dana sam se uclanio na forum sasvim slucajno trazeci neke info o autogasu. Kad sam ovo otkrio bio sam vise nego odusevljen , mnogo raznoraznih rubrika , tema , saveta sjajnih strucnjaka u raznim oblastima koji zaista nesebicno pomazu pomenucu samo neke koje sam uocio za ovih par dana boravka na forumu :BOOST,BRICK,DORA,IVAN T... i jos mnogih drugih (spisak je veliki a bio sam baziran na samo par rubrika) koji postuju ovde , a takodje ima i puno interesantnih i duhovitih ljudi koji doprinose da se forum cita sa zadovoljstvom i odsustvom monotonije.

Meni se licno veoma dopalo to sto su rubrike razvrstane posto oblasti iz automobilizma ima mnogo a ovde covek lako moze da pronadje upravo ono sto ga zanima bez listanja miliona topika ( mislim zasto bih prevrtao neke stvari o npr fordi li vagenu kad me interesuju samo stvari vezane za citroene ili autoelektrika) , znaci cista 10-ka za osmisljaj foruma ! ali nije zlato sve sto sija naravno ima i nekih primedbi.

Kao sto rekoh skoro sam dosao na cannonball forum i sa velikom gladju za novim znanjem posto spadam u ljude koji iz ovog ili onog razloga vole da budu sam svoj majstor (uz postovanje majstora u svojim oblastima ima i mnogo hostaplera pa moram nekad i sam) ili da barem da znam kako nesto funkcionise jbg volim automobile i tehniku uopste. Takodje i u zelji da sam pomognem svojim skromnim znanjem o koje cemu u vezi automobila odmah sam se ukljucio u rad foruma sa nekim pitanjima i par komentara ali ... tu sam dosao do po meni najveceg problema na ovom forumu koji je mene a verujem i mnoge druge skoro odbio od cannonballa i na to hocu da skrenem paznju posto za ovo sto pisem imam i dokaz jer sam dobio dosta poruka na PM od istomisljenika koji su obicni korisnici foruma kao sto sam ja a koji su pratili doticne topike u kojima sam bio ucesnik , o cemu se radi...

Internet koristim 8 godina ucesnik sam na dosta raznoranih foruma da ih ne nabrajam tako da pravila postovanja znam odlicno (u sutstini svuda glavno je da si kulturan covek sve ostalo je logican sled) i za sve ovo vreme nikad nisam dosao u situaciju da napustim neki forum iz bilo kog razloga a ovde sam za kratko vreme boravka to pozeleo. Ono sto ovde po meni ne funkcionise (mada ce svi oni verovatno odmah potrcati da demantuju) su moderatori ! obrazlozicu..

Ako se post sa pitanjem ili komentarom uputi u npr. rubriku AUTOGAS gde su moderatori Dora i IvanT SAMO ONI MOGU BRISATI DODAVATI ILI EDITOVATI postavljeno pitanje kao ovlasceni i merodavni urednici u datoj rubrici i odlucivati da li je to pitanje ili komentar off topic ili nije !!! naravno podrazumeva se da i drugi moderatori treba da se umesaju ali SAMO U SLUCAJU DIREKTNOG VREDJANJA ILI PLJUVANJA I OSTALOG NEKULTURNOG PONASANJA izrecenog u postu I NI JEDNOM DRUGOM SLUCAJU !!! Ovo pisem iz licnog primera gde sam ja imamo mali sukob misljenja sa doticnim urednicima gde sam ja pokusavao da objasnim da nisam nista lose mislio ali do uvece kad npr Dora ili IvanT dodju sa posla oni vide samo moje editovan postove ili ih uopste i ne vide jer je neki od revnosnih moderatora brze bolje pozuri da ga "obradi" da bi tako ne znam zastitio kolegu od ociju javnosti misleci da je bas on bogom dan da to prekraja bez ikakve veze sa doticnom rubrikom .

Ovo ne pisem tek tako, kasnije listajuci ostale rubrike primetio sam da se velika vecina moderatora ovde ponasa nedemokratski (u stilu slobine demokratije) a umesto odgovora na postavljena pitanja obicnih korisnika (koji boze moj nekad omase thread jbg ima ih puno desava se) brze bolje potrce da ga ispljuju ALOOO OFF THREAD umesto precutnog (ako vec ne zna odgovor sto je u vecini slucajeva) prebacivanja teme oni brze bolje polete da te izgrde kao da si ne znam sta uradio ,edituju ili jednostavno obrisu post .
          Imao sam jednu malu polemiku sa doticnim HONDOM koji je "dotrcao" za mnom i u rubriku FRANCUZI. Tamo sam pitao "moj deo ekipe iz francuza" da li je to praksa moderatora on brze bolje dosao i obrisao post .

Pitao sam ga direktno sta on kao urednik Japanski automobili trazi i sa kojim pravom brise u rubrici francuski automobili pored gordija i alix-a (koji pitanje nisu ni videli) ??? on je odgovorio nesto u smislu da ne talasam i da se uklopim u forum jer on tako funkcionise kao moderatori su kao jedan . Mislim ovo nema veze sa mozgom ja bih se ljutio kad bi mi neko od kolega urednika petljao po rubrici bez mog znanja a o steti koju takvo ponasanje moze da izazove kod obicnih pratilaca foruma i da ne govorim. Ja sa svojih 36 godina nisam bas neki zutokljunac i zaista me vredja cinjenica da svaki hmm "moderator" (koji nema mozda ni 10-ti deo mog znanja) moze na osnovu svojeg uveranja jednim potezom da obrise post koji sam kucao 2 h i da ga uopste ne vidi onaj kome je bilo namenjeno.

Vraticu se na pocetak posta ovde ima mnogo pametnih saveta dobrih strucnjaka i kao takav je vise nego dobrodosao HVALA BOOSTU I OSTALIMA ali kao sto rekoh prakasa sa petljanjem moderatora po svim rubrikama ( daaaaa negde sam video i nesto u fazonu mi smo zakon i brisacemo sta nam se svidja a kome ne odgovara njegov problem ne znam ko to bese od moderatora) zaista nema logiku i mnogo kvari celokupan utisak o cannonball-u a neko i ode bespovratno , pa razmislite malo o uvodjenju nekog reda i bice forum za 10+ ovako ...()

NHF moderatori ovo je dobronamerna kritika i nisam mislio na sve moderatore ima i odlicnih ali i onih o kojima sam pricao ali promena politike na forumu je nuzna i ja ovde nisam otkrio toplu vodu vec samo objasnio kako svoje iskustvo sa ostalih foruma za dobrobit CANNONBALL-a i svih dobronamernih korisnika .

Pozdrav !
          Citiram post za svaki slucaj da bi opstao, u cilju otvaranja diskusije na istu temu.
          Podvlacim da nikome nepadne na pamet da posegne za oruzjem dok se odgovori na sva postavljena pitanja i teze ne razreshe.

Zahvaljujem na iskrenom misljenju. Restrukturizacija moderatorskih ovlascenja je na tapeti pre tvoga posta , ceo niz cinjenica koje si naveo i sam uvidjam kao korektne.
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• BOOST
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by haubica
            solidno,mada moze jos bolji da bude
            Onako, iz glave da ibacimo nesto nije ni cilj.
            Za veci obim odgovora, traze se i pitanja na resenje istih problema.
            Kad dodju avancirana pitanja doci ce i odgovori.

Dakle, bolje nemoze biti sa strane tehnike, sve dok se teme nepokrenu.

Jedan deo nas je mogao napisati knjige za razne oblasti dosada, ili za celokupna opsta resenja u automotivnoj industriji gde su tehnicka resenja u zadnje vreme pocela da budu standarnizovana skoro po principu copy&paste
            move your mind

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Hvala na savetima i misljenju Mur.]
              Samo da ti objasnim ono sto verovatno ne znas. Ni jedan moderator te nije brisao u autogasu ni u jednoj drugoj temi za koju nije ovlascen. Znaci kako kazes da te je neko izbrisao u autogasu citiram "koji nema mozda ni 10-ti deo mog znanja" bez toga da saceka Doru ili Ivana koji su kompetentni za tu oblast, nije to uradio. Znaci obrisali su te samo Ivan ili Dora.
              Znaci posto ovo sto ti je smetalo, da te brise ko stigne, nije tacno, ostajes na ovom forumu
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

U cilju rešenja nekih pitanja...
                Teme sam obrisao ja a ne neko drugi. Kilaz je prebacio temu o dobrom servisu u Servisi, kreditiranje itd... gde se takve pohvale ili preporuke daju. Ja bih to uradio tak oda te zamolim da prvu inicujalnu poruku prebaciš u temu koja se bavi dobrim ili lošim servisima i kaja je u vrhu autogas foruma. na to ti je skrenuta par puta pažnja a ti si i pored toga otvorio novu temu. To nije stvar demokratije, nego inata.
                Održao si mi predavanje kako treba da vodim forum i da nisam dobar moderator jer sam ti obrisao temu a trebao bih biti neprimetan. Slažem se sa tim ali onda se i ostali pridržavaju dela dogovora.
                Isto kao i ti i ja se odavno bavim internetom, pa i pre nego što je bio dostupan. Sistem koji sam držao je platilo više od 3000 ljudi a odjednom je bilo na njemu najmanje po 300 pretplatnika. Preko 260 konferencija (tema) sa par moderatora i par kosisopa. Sve su mi rekli ali mi niko nije rekao da sam loš moderator jer sam se uvek trudio da svima bude dobro, zato su plaćali. E sad da bi svima bilo dobro, nema demokratije koja je samo na papiru. Demos i kratos ne znače da se može pisati šta se hoće i kako se hoće. Moje je da sagledam sveukupnu korist ili štetu od pisanija koje se vrše pod mojim nadzorom.
                Vas dvoje niste poslušali glas razuma i preneli poruke tamo gde treba. Tvoja tema je obrisana jer nije bila bitna za neki budući nauk a sadržala je poruke koje opet ne pripadaju tamo nego negde u ekonomiju i vodjenje firme.
                Na svako ukazivanje da možete pisati o tome u odredjenoj temi vi ste odgovorili a ti naročito da se meni ili nekom ne svidja "istina" koja se propoveda i terali po svome. I u toj poruci u kojoj si hvalio taj servis si se više bavio ili bar pola pola pljuckanjem ili bockanjem na nas kao zvezde i tako to. Ako si hteo da staviš reklamu za neki dobar servis nisi morao da obilaziš kao kiša oko Kragujevca. Postoji tema za to.

Daklem rezimej ukratko.
                Svaka tema koja nema direktne veze sa autogasom će biti obrisana ili premeštena. Svaka tema koja je loša po mom mišljnju i ne zaslužuje da se nadje na forumu će biti obrisana.
                Wiz je ovde oduvek i on može da se buni da su njega brisali, ti si napisao par poruka i odmah si našao da kritikuješ sistem. Ne kažem da nemaš pravo, to jeste demokratija ali mislim da ipak nisi mogao steći uvid u ceo sistem za par dana.
                Ovo postaje sve veće, svaki dan će biti sve teže pratiti teme jer će biti sve više poruka.

Jedino što se slažem sa tobom je da ne bi trebalo brisati ili nešto raditi sa tudjim temama sem ako nekom nije pomenuta mater ili nacistčka parola.
                U žaru borbe da se napravi dobro, moguće su greške.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

OK!Da pokushamo da reshimo jos jedno pitanje.

Kao prvo nisam "dotrcao" za tobom, vec sam jedini trenutno bio na forumu kada je tvoja poruka napisana,pa sam hteo da ti skrenem paznju u globalu.Posto je kraj svake tvoje poruke bilo pljuvanje po moderatorima.I kao sto i sam znas nisam dirnuo tvoju poruku,vec sam ti odgovorio na nju.Konverzacija je tekla tako da sam odlucio da je bolje da predjemo na PP,na koji se nisi udostojio ni da odgovorish,nego sad bukvalno odgovaras na njega.Nr znam sta je u pitanju,verovatno neko isticanje Tako da sam pobrisao samo ono sto smo ja i ti pisali u tim trenucima.Tvoja poruka i dalje stoji...

Evo mozes da pogledas:
                  http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 3&start=40

Tada je takodje trajala i rekonstrukcija foruma,pojavljivali su se bagovi pri pisanju poruke,kao i pri brisanju,pljuvanje po moderatorima je takodje bilo aktuelno,sve u svemu opsti haos.Jos jedan razlog zasto sam sebi dao za pravo da obrishem nashe poruke u Francuskim automobilima...

Napisao sam ti da pokushavamo da radimo kao tim.Mozda se nisam dobro izrazio i jedni drugima takodje sluzimo kao ispomoc,posto forum je dosta obiman i dnevno se napishe dosta novih poruka...

To, da li ja(i jos neki moderatori) imamo veze sa mozgom,ne znam kako da shvatim
                  Apsolutno me ne interesuje tvoje misljenje,nisi mi niko i nista da bi me doticala tvoja pljuvanja,a i jako dobro znam sta radi i kako radim.A verovatno zato sto nemam veze sa mozgom i jesam moderator...

Ti sa svojih 36 godina imas sigurno vishe znanja od mnogih ovde,kao i od mene.Ali sacekaj mene,da ja napunim 36-u...

Ja sam ti obrisao samo poruke u Francuzima,a najvishe si se okomio na mene... Veruj mi ne dotiche me previshe,jer nisam uradio nista loshe,osim sto sam se kolegi moderatoru umeshao u posao,ali vec sam obajsnio i zasto...

Ostani na forumu,niko nema nista protiv tebe.Samo shvati, forum je takav kakav je.Nekom se svidja, nekom ne.Pre kad su moderatori bili labaviji,bunili su se ljudi zasto je previshe OFF-topica.Sada opet ne valja

Sve u svemu,sto se mene tiche Dobrodoshao na ovaj forum.Bolje da se ova diskusija zavrshi,posto ovako moze u nedogled...

Pozdrav!
                  Power of dreams !!!

Comment

• -Miki-
                    Moderator
                    • 09.11.2005
                    • 708
                    • Valjevo
                    • Honda Accord coupe cg4

Ok Doro evo i mog rezimea:
                    Tvoje dugo prisustvo na netu je evidentno video sam tvoje postove i na drugim stranicama a i sajt ti je lepo uradjen i fakat je da ti vladas materijom u kojoj postujes .Svoja gledista na poboljsanje rada foruma sam izneo ne sa stanovista "taze clana" ovde vec nekog ko ima iskustva sa ovakvim stvarima i zeleo bi da nesto malo popravi jer tema o kojoj govorim nema previse veze sa duzinom clanstva vec sa normalnim funkcionisanje foruma i sa zdravim medjuljudskim odnosima u njemu.Koliko god ti negirao da je ovde sve super ima dosta korisnika gde se ljudi otvoreno zale na secke briske i zakljucavanja odredjenih textova. Necu te citirati stavku po stavku da se vise nebi smarali oko toga ali i sam dobro znas da nije sve bilo bas tako kako si ti interpretirao a doticni topik je napisao aladin a ne ja a ako je vec bila tema off pitanje je zasto nije prebacena u drugu (pa i nije neki posao) koja odgovara thread-u i stvar zavrsena ne bi se niko ljutio , vec je ladno izbrisana ???

Jos jedna stvar posto o meni pricas kao o nekom dvolicnom tip-u koji je kao hvalio servis a ovamo pljuvao po njemu recicu samo par stvari i stavljam tacku na sve to. O ivanovom servisu sam cuo sve najbolje i tako sam ga i doziveo , u spornom topiku problem su napravili njegovi radnici koji su coveka otkacili bez pardona i SVI koji su na to zeleli da skrenu paznju Ivanu ispali su licemeri , budale offtopicari sa zeljom da kroje posl. politiku tudjem servisu pobogu ! sve netacno ali se nikad nece saznati nema veze ja sam imao dobru nameru a verujem i ostali (bilo ih je tamo podosta ucesnika).

Za kraj zelim da kazem da smo lose poceli i da to zelim da ispravim jasno mi je i da se greske desavaju i nadam se da nisam stekao ovde neprijatalje na forumu jbg nisam bas neko zakeralo ali kad me povuku za jezik ... .

Pogledao sam slike sa okupljanja i video da ste se bas extra proveli , nadam se da cu imati priliku da vam se jednom pridruzim pa da se zaj. ismejemo celom ovo glupom slucaju

@HONDA
                    Zaboravimo sve i krenimo od pocetka , inace nisam mislio konkretno na tebe da nemas pojma (pa i ne poznajem te glupo bi bilo) odnosilo se u prenosnom smislu na nekog.

Ja trazim malo vise tolerancije i nista vise forum je odlican

Pozdrav

Comment

• BOOST
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Mili, za kaznu, na skup dolazis sa 2 KG mesa
                      move your mind

Comment

• -Miki-
                        Moderator
                        • 09.11.2005
                        • 708
                        • Valjevo
                        • Honda Accord coupe cg4

NE CITIRATI POST IZNAD::#008

DOGOVORENO

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ok Doro evo i mog rezimea:
                          ali i sam dobro znas da nije sve bilo bas tako kako si ti interpretirao a doticni topik je napisao aladin a ne ja a ako je vec bila tema off pitanje je zasto nije prebacena u drugu (pa i nije neki posao) koja odgovara thread-u i stvar zavrsena ne bi se niko ljutio , vec je ladno izbrisana ???

Jos jedna stvar posto o meni pricas kao o nekom dvolicnom tip-u koji je kao hvalio servis a ovamo pljuvao po njemu recicu samo par stvari i stavljam tacku na sve to. O ivanovom servisu sam cuo sve najbolje i tako sam ga i doziveo , u spornom topiku problem su napravili njegovi radnici koji su coveka otkacili bez pardona i SVI koji su na to zeleli da skrenu paznju Ivanu ispali su licemeri , budale offtopicari sa zeljom da kroje posl. politiku tudjem servisu pobogu ! sve netacno ali se nikad nece saznati nema veze ja sam imao dobru nameru a verujem i ostali (bilo ih je tamo podosta ucesnika).

Za kraj zelim da kazem da smo lose poceli i da to zelim da ispravim jasno mi je i da se greske desavaju i nadam se da nisam stekao ovde neprijatalje na forumu jbg nisam bas neko zakeralo ali kad me povuku za jezik ... .

Pogledao sam slike sa okupljanja i video da ste se bas extra proveli , nadam se da cu imati priliku da vam se jednom pridruzim pa da se zaj. ismejemo celom ovo glupom slucaju
                          Pa sad ovako, put u pako je popločan dobrim namerama, i meni nije cilj da se ovo otegne bezveze u nedogled ali mi nije jasno ako ne želiš da svadjaš zašto i dalje insistiraš da si u pravu kad nisi. Čovek ima renome za koji se borio. Ako je neko imao nešto protiv mogao jej da napiše u iskustva sa servisima. Čovek je pogrešio i otvorio poseban topik. On je imao takvo iskustvo, ostali su imali nikakvo iskustvo ali dobru volju da objasne kako on treba da radi bez obzira što sam rekao malo strpljenja da on lično odgovori.
                          Pojenta jeda u onoj temi može da se prebroje dobri i loši glasovi, ovako postavljena tema ostaje kao trajno da nešto nije u redu sa servisom Rašić. Niko neće gledati da li je to radnik skrivio ili ne. Zato delete jer donosi dirktnu štetu nekom ko radi svoj posao.

U drugoj temi koja nema veze sa time si takodje objašnjavao kako je ovakav ili onakav, otprilike u istom stilu kako i sad "objašnjavaš" svoje dobre namere ali mudro koristiš priliku da isteraš svoje i da predstaviš kako je neko rekao da su učesnici diskusije to što si naveo da jesu a nije niko tako rekao. Ne liči mi na pomirljiv stav. Ti možda jesi tvrdoglav, ali i ja sam tvrdoglav i posedujem dugme

I za kraj, pročitaj u autogasu temu reč urednika, sve lepo piše.
                          Piše i to da ćemo se kad tad sresti, utvrditi da nismo loši i da smo se raspravljali bezveze. Sve je zapisano u zvezdama
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• -Miki-
                            Moderator
                            • 09.11.2005
                            • 708
                            • Valjevo
                            • Honda Accord coupe cg4

Ceo taj slucaj je bio nesporazum a moje nastavljanje samo nastojanje da objasnim da nisam imao lose namere (pa i sto bih) ali to je dobilo drugi smisao . Ok Doro evo stavljam tacku na ceo onaj slucaj i vise ga necu pomenuti .

PS: Sto vise citam vec obradjene teme to mi se forum sve vise svidja ovde stvarno ima velikih strucnjaka a ovo je prava riznica informacija iz omiljenih mi oblasti jedini je problem sto mnogo vremena provodim za , pa mi zena i klinci

Pozdrav

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Miki, ne brini, svi smo već prošli kroz tu fazu......
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• SaL
                                CBC Veteran
                                • 12.01.2006
                                • 121
                                • Srbija

Ne mogu se okarakterisati kao neko ko je kompetentan da daje takve ocene!
                                Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom

Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...

Comment

Working...
                                X