I od mene devetka!
Par sugestija: - valjalo bi preći na novi phpbb, mnogo je lepši i funkcionalniji,
I pun sigurnosnih rupa.
Originally posted by skijash
super bi bilo kad bi ljudi više pažnje obratili na pisanje i na pismenost, nije to toliko teško, a izgleda dosta ozbiljnije kad je pravilno napisano
Slazem se, hajde probaj da nateras nekoga da pise drugacije nego sto je ceo zivot pisao...ko jednom pogresno nauci...
Originally posted by skijash
još kad bi pravilno radio link "view posts since last visit" bilo bi super, ovako mi stalno izbaci 6 strana
Taj link radi perfektno, samo sto je po citanju onoga sto ti je interesantno, neophodno oznaciti sve teme i Forume procitanim istoimenom opcijom koja se nalazi maaalo nize od gore pomenute pretrage...
The difference between men and boys is the price of their toys
Par sugestija: - valjalo bi preći na novi phpbb, mnogo je lepši i funkcionalniji
Na ostala pitanja si dobio odgovor, mene konkretno zanima šta ti od funkcionalnosti koju ima phpBB3 fali ovde, ovo je zvanično phpBB2, ali obzirom šta je sve na njemu promenjeno i dodato više vuče na verziju 2.99, a nekih opcija (bar gledano sa moderatorske i administratorske strane) ima i više nego što su oni predvideli fabrički za verziju 3. (razmišljamo i mi da pređemo na phpBB3 ali kad dodje vreme za to...)
Što se tiče grafičkog izgleda u ukusima je stvar (radi se na nekim poboljšanjima, ali polako), pogledaj one dve "čudne" teme kod nas, ima ljudi kojima se i to svidja
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
-koriti opciju search
i onda sledi
-pa radio sam al nema
-nisi koristio kako treba
-pa kako...
umesto
ako te mrzi da odgovoris, ili nemas vremena, preskoci pa se vrati kasnije
Ova dvojica ispred mene su obicno ti koji odreaguju a nista ne urade (ili nesto pokvare), a sada malo ja;
Opcija "Search" ili ti "Trazi" je do pre dva dana bolovala od decijih bolesti i to u kontekstu neraspoznavanja reci ukoliko je napisana velikim i malim fontom a nije uneta u pretrazivac u toj formi.
Dakle trazio si rec "Lada"
Rezultat je "Lada"
Ali su falili rezultati "lada", "LADA" itd... Dakle ove reci sa crvenim slovima nisu bile ukljucene u rezultat pretrage.
Zahvaljujuci odlicnom radu Administratora, ovaj problem je otklonjen.
Odakle ti to?
Pogledaj projectw.org, forum sa skoro pola miliona korisnika, to je primer kako forum treba da izgleda. Ovde je u najmanju ruku zastareo i ružan dizajn.
Originally posted by 206
Slazem se, hajde probaj da nateras nekoga da pise drugacije nego sto je ceo zivot pisao...ko jednom pogresno nauci...
Ne možes nikog da nateraš, ali neke sugestije ljudima mogu da se naprave.
Originally posted by 206
Taj link radi perfektno, samo sto je po citanju onoga sto ti je interesantno, neophodno oznaciti sve teme i Forume procitanim istoimenom opcijom koja se nalazi maaalo nize od gore pomenute pretrage...
Ne znam da li misliš da je normalno da ja to ručno radim, forum zna po kukiju kad sam ja poslednji put bio (a može i da beleži na serveru), i shodno tome treba automatski da mi vrati samo novije postove.
@uglavnom_bezopasni
Verujem da znaš za projectw.org. Uporedi ga sa ovim forumom. Mislim da nema potrebe dalje da objašnjavam
Ne znam da li misliš da je normalno da ja to ručno radim, forum zna po kukiju kad sam ja poslednji put bio (a može i da beleži na serveru), i shodno tome treba automatski da mi vrati samo novije postove.
Ja te uopste ne razumem
Ovo radi kako se samo pozeleti moze, nema nijedne greskice.
Naravno da ces brisati rucno...mozes i po forumima koji ti se ne svidjaju.
Ti ko da imas dnevno tacno odredjenih sati za forum.
Ne razumem ja sam dosao sad na forum, kliknuo na videti poruke od poslednje posete. Izbaci jedno 30 poruka od toga 10 koje me zanimaju. I sda procitao sam samo 2 i moram da prekinem idem na posao ne bitno.
I sta dodjem na posao kliknem nove poruke i on mi izbaci 5 poruka a izbrise svih onih preostalih 8 poruka koje sam hteo citati ali sam morao prekinuti.
Uopste te ne razumem
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Klasičan subSilver2 ili prosilver ko kako podesi, mislim šta je tu tako epohalno...
Ajde neki konstruktivan predlog/kritika...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Kao sto rece neko malopre,moj Home Page.
Cista 10-ka.
Evo ja imam jednu malllenu primedbicu.
Isto se odnosi na videti poruke od poslednje posete,mada meni bas odgovara sto izbaci 5-6 strana.Nego cesto mi ne izbaci sve poruke koje su napisane od moje zadnje posete vec pregledam prvo te poruke,pa onda o5 idem na videti poruke od poslednje posete,i onda mi izbaci par poruka vise.
Ha kralju, pa "videti poruke od poslednje posete" jasno kaže šta ja od toga očekujem.
Malo si se preračunao, da forum pamti u kukiju šta si pročitao, onda ne bi mogao da sedneš za bilo koji računar kao da je tvoj (da bi olakšali korisnicima mi to pamtimo u bazi), drugo kako forum da zna kad si ti otišao, a kad došao, mislim može da zna kad bi se ti svaki put oglogovao/logovao, ili kad bi smanjili session timeout, ali zašto terati ljude da se loguju svakih 10 minuta... očigledno nisi upućen u problematiku.
Banuo si na forum i zanovetaš oko jedne obične jezičke pogreške (Simke je davno prevodio language fajlove za phpBB2 i on je ovlašteni phpBB saradnik pa se žali njemu), do sada se niko nije žalio i ako nije problem staviti da piše nešto drugo...
EDIT: "...kralju" - odmah mi je sve jasno...
Comment