Meni je drugar rekao e imas na netu na nekom sajtu canno ball nesto o nekim trkama u pancevu pa vidi ti to nadji sta je to pa mi javi...i eto mene ja naso..
Kako ste nas pronašli?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Koliko se secam, posle duze pauze na VG, krenem nesto da trazim i primetim da nigde nema Boosta, pa onda malo kopam i natrcim na njegov E-mail, pa nadimak - Preso, pa na Google, i tamo izbaci Cannon.
Silno putesestvije.Pozdrav / Zloran
Comment
-
-
A ja dobih inf na VG da postoji jos jedan forum i posetih ga. Kada tamo sva poznata imena koja se sve manje pojavljuju na VG. Mislim da je u pitanju bio Honda, ako me secanje ne vara.
Tema na VG "zasto ne radi CannonBall forum?"
A ovde sam se i ja prikljucio zabrinutoj grupi ljudi, koji su se pitali gde nestade najsvetlija tacka automibilizma na Netu.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ja bio na VG al mi se i nisu svidele bas nesto, ovde mi je sve nekako opustenije....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Nekolicina nas je isfrustrirana(bolje da ovo ne prevodim na srpsko-hrvatski) ponašanjem odgovornih na VG-u odlučila da sebi načini bolje igralište, pa smo animirali Boost-a koji se opet nesebično bacio na posao(onako Švedski a naše) i eto nas na ovom virtuelnom svetu.....
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
za menE je kriv dora!!!! dezurni krivac
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-

Comment