Meni je drugar rekao e imas na netu na nekom sajtu canno ball nesto o nekim trkama u pancevu pa vidi ti to nadji sta je to pa mi javi...i eto mene ja naso..
Koliko se secam, posle duze pauze na VG, krenem nesto da trazim i primetim da nigde nema Boosta, pa onda malo kopam i natrcim na njegov E-mail, pa nadimak - Preso, pa na Google, i tamo izbaci Cannon.
Silno putesestvije.
@Slaninar naravno da jesam.
Forum je mnooooooogo dobar. Sve sto te zanima ima da se nadje. I fala Bogu nema ,,opasnih" koji nece da dele svoje ,,veliko" znanje.
Hvala Slaninar jos jedanput.
A ja dobih inf na VG da postoji jos jedan forum i posetih ga. Kada tamo sva poznata imena koja se sve manje pojavljuju na VG. Mislim da je u pitanju bio Honda, ako me secanje ne vara.
Tema na VG "zasto ne radi CannonBall forum?"
A ovde sam se i ja prikljucio zabrinutoj grupi ljudi, koji su se pitali gde nestade najsvetlija tacka automibilizma na Netu.
Ja bio na VG al mi se i nisu svidele bas nesto, ovde mi je sve nekako opustenije....
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Nekolicina nas je isfrustrirana(bolje da ovo ne prevodim na srpsko-hrvatski) ponašanjem odgovornih na VG-u odlučila da sebi načini bolje igralište, pa smo animirali Boost-a koji se opet nesebično bacio na posao(onako Švedski a naše) i eto nas na ovom virtuelnom svetu.....
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment