Neverovatno, nekad je dovoljno samo malo da pocutis, informacije stizu....moracu to da vezbam
Kabl - serijski na usb
Collapse
X
-
-
kupi li adapter ?
Digitus USB-> RS232 radi ono sto ti treba, isprobano.
ali, sa njim ne radi flesovanje firmvera.
za to ti treba pravi, puni (kako ko vec zove) hardverski RS232 port.
ako ti laptop ima slot za prosirenje resenje je (u mom slucaju bilo) PCMCIA-> RS232.
radi u oba smera, ima sve kontrolne signale, ima punu kontrolu protokola i sve se da podesiti.
radi sa svim mogucim uredjajima, od tel. centrala, gasnih uredajaj, sat. risivera itd...volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Nije lose razmisljanje.
S moje strane obezbedjujem USB-RS232 adapter, cisto da se proba. A Hermes bi mogao da baci tacan model tog racunara, pa da vidimo dal' postoji mogucnost dodavanja hardverskog ser.porta.Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Toshiba L40 14B
Sad cu da se vidim s Dekijem, da pogledam sta je on iskopao, pa se javljam
Comment
-
-
-
-
Meni je ovo posebno zanimljivo (a i hermesu ocigledno).Originally posted by sw.brick...ali, sa njim ne radi flesovanje firmvera.
za to ti treba pravi, puni (kako ko vec zove) hardverski RS232 port.
Taj adapter u vidu kabla sam koristio dosta puta da stavim fisk.stampace, kao i neke druge termalne (na mesoreznicama-vagama npr.) , a ovaj koji je kod hermesa ima i PS2 ulaz, tako da sam bez problema stavljao i rucne barkod citace na PS2, sve na masinama bez RS232.
Pa gde ces vise hardvera nego sve ovo ? Kako je moguce da se adapter u vidu kartice za prosirenje ponasa toliko drugacije od ovog kabla?
Otkud hermesov interfejs zna u sta je uboden : PCMCIA ili USB ?Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Proverite samo da li taj notebook podržava PCMCIA, da nije slučajno samo expresscard... a koliko vidim jeste... "1 x Express Card™ slot"Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Nema mesto, najlakše je da probate sa kablom drugog proizvođača ili da probate sa drugim tipom interfejsa, ako je vaš sa max232 ili sličnim kolom da napravite jedan prostiji tip samo sa optokaplerima, i obrnuto...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Probacemo malo morgen kad si nedostupan
Ajde, ja sam vec isplanirao da te vodim u kafanu kad ovo proradi
P.S. optokalp...optokp...op....mislim da to necu praviti ukoliko mi neko ne objasni sta je to
Comment
-

Comment