S moje strane obezbedjujem USB-RS232 adapter, cisto da se proba. A Hermes bi mogao da baci tacan model tog racunara, pa da vidimo dal' postoji mogucnost dodavanja hardverskog ser.porta.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
...ali, sa njim ne radi flesovanje firmvera.
za to ti treba pravi, puni (kako ko vec zove) hardverski RS232 port.
Meni je ovo posebno zanimljivo (a i hermesu ocigledno).
Taj adapter u vidu kabla sam koristio dosta puta da stavim fisk.stampace, kao i neke druge termalne (na mesoreznicama-vagama npr.) , a ovaj koji je kod hermesa ima i PS2 ulaz, tako da sam bez problema stavljao i rucne barkod citace na PS2, sve na masinama bez RS232.
Pa gde ces vise hardvera nego sve ovo ? Kako je moguce da se adapter u vidu kartice za prosirenje ponasa toliko drugacije od ovog kabla?
Otkud hermesov interfejs zna u sta je uboden : PCMCIA ili USB ?
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Proverite samo da li taj notebook podržava PCMCIA, da nije slučajno samo expresscard... a koliko vidim jeste... "1 x Express Card™ slot"
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Nema mesto, najlakše je da probate sa kablom drugog proizvođača ili da probate sa drugim tipom interfejsa, ako je vaš sa max232 ili sličnim kolom da napravite jedan prostiji tip samo sa optokaplerima, i obrnuto...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment