Covek je komentarisao kako je EEE vrlo slican Toshibi
Naravno, sa ironijom!
Sta ce ti bre Vucka to cudo od 2kg? Bolje da si uzela EEE pc, ja ga imam i prezadovoljan sam
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
heheh ebi ga, nisam ni ja bila daleko sa konstatacijo
joj da ostanem bez kične valjda
nemam pojma, htela kao nešto bolje..i veće..
Mozes bez nje ostati i na druge nacine.
Lazu te kada ti kazu da je vece bolje. Kod manjih se koristi bolja tehnika, pa se tako savladjuju nedostaci u proporciji.
Inace, nije bas kao igracka. Ponecu da ga vidis kada bude bilo neko okupljanje.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
EEE PC mislio sam da prodam ali, u medjuvremenu nabavljen je za servis jos jedan komad. Pokazao se nezamenljivim u nekim situacijama tipa podesavanja wifi ja na nekim nepristupacnim mestima ili provere uopste stanja mreza. Nema premca u tim situacijama. Ima SSD disk, jako je lagan, i prakticno neunistiv. Zmisli mog servisera koji zonglira negde na tavanu i otvara 15ticu ili cak neku 12ticu samo da proveri podesavanja i usmerenost ?
EEE PC kao nije zamena za kompjuter za svakodnevnu upotrebu... Suvise mali disk, mali ekran, tastatura manje vise... Ono sto najvise nervira kod njega je skrolovanje ekrana i to ne gore dole , to je ocekivano kod svih, vec levo desno...
Po meni potpun promasaj su svi njegovi naslednici od 9 10 i vise inca, gubi se osnovni smisao, dodaje se klasican disk... promasaj...
Zato ja nosam MSI Wind model sa 2GB, N mrežom ... sve radnje radi, kad sam stacioniran nakačim ga na veliki monitor i sve radi kao pravi PC.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Radi savršeno (od recimo maja prošle godine, ako ne i pre), kod mene je ralink N wifi adapter sa kojim nema problema, i ako su se neki žalili na msi-wind forumu (dok je radio) za neke druge adaptere.
Znači zavisi od modela koji si kupio moj je bio u fulu i klima i koža
Mene je čak mrzilo da instaliram od početka pa sam fabrički win xp updateovao na vistu ultimate, pa sa viste ultimate na win 7 od prve bete na ovamo... i još uvek radi
Ja sam mom promenio touchpad, stavio synaptic umesto sentelica, kakvo olakšanje za rad kad me mrzi da vadim bluetooh miša, sledeće je disk momentus ili scorpio black i onda ću biti skroz zadovoljan.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
E kad smo kod viste ultimate drugarici sam pokušala da isntaliram driver za wireless na asus isto neki, češći model, stalno je na akcijama, 15ica isto i ono čudo uopšte ne funkcioniše.
Nije mi jasno da li je sistem neka loša verzija..ili..
Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Radi savršeno (od recimo maja prošle godine, ako ne i pre), kod mene je ralink N wifi adapter sa kojim nema problema, i ako su se neki žalili na msi-wind forumu (dok je radio) za neke druge adaptere.
Znači zavisi od modela koji si kupio moj je bio u fulu i klima i koža
Mene je čak mrzilo da instaliram od početka pa sam fabrički win xp updateovao na vistu ultimate, pa sa viste ultimate na win 7 od prve bete na ovamo... i još uvek radi
Ja sam mom promenio touchpad, stavio synaptic umesto sentelica, kakvo olakšanje za rad kad me mrzi da vadim bluetooh miša, sledeće je disk momentus ili scorpio black i onda ću biti skroz zadovoljan.
Kupljen klincima da se ne igraju sa mojim normalnim Notebook-om. Bio sam ubedjen da su ti Netbook-ovi vise fenseraj nego za neki ozbiljniji rad. Medjutim vrlo brzo sam uvideo potencijale malise i poceo sve vise da ga koristim. Odlicna autonomija i ekstra prenosiv (sve sa misem stane u torbu velicine A4 formata), a sve radi kao na velikom.
Od opreme ima sve(sve vrste povezivanja, bluetooth,kamera, citac kartica, mnogo izlaza..) procesor na njemu Atom N270, kupljen sa 1gb rama, ubrzo nadogradjen na 2gb.
Sada na desktop racunaru imam Win7 i mnogo mi se svidja, ali nisam bio siguran za ovaj MSI da ga ne ugusim.
Kako ga instalirati, moze li mreza ili USB veceg kapaciteta? Mogu li direktno sa XP odraditi nadogradnju ili moram taj prelaz napraviti preko Viste (koju nemam)? Ne bi bas da instaliram sve iz pocetka, ako ne moram.
Sto se tice touchpada ja se na njega navikao, mogao bi biti bolji, veci ali uglavnom mi je mis pri ruci.
Za razliku od Viste, koja se može jednostavno nadograditi na Windovse 7, bez gubitka programa i podataka, Windowse XP to nije moguće. Moraju se deinstalirati i pri tome ćete izgubiti sve programe koji se nalaze na toj particiji i instalirati Sedmicu "na čisto". Podatke možete sačuvati, ako pre instalacije, napravite kopiju (back-up) na drugi disk ili DVD medije.
Comment