Nece na Stand by

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Nece na Stand by

Ovde nije pitanje kako doći do stan-by-a nego kako ostati u njemu, problem je što čovek izabere stand-by opciju i računar samo na jako kratko ode u stand-by i odmah se probudi i to nema veze sa nikakvim podešavanjima power opcija u windowsu, a manje više ni u biosu.

Treba od hardvera, otkačiti sve, pa čak i tastaturu i miša posebno ako su usb (ako tako radi onda dodavati jednu po jednu stvar), onda to isto probati sa generičkim i sa "pravim" drajverima, proveriti napajanje računara, proveriti kako stoje jumperi za 5V napajanja USB-a i kad je isključen računar (za punjače baterija i sl.)... ajde to redom pa ću onda da smišljam šta dalje ako slučajno ne proradi.

I da hibernacija i stand-by nisu ni slične opcije.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• vujke
      Admin
      • 29.09.2004
      • 1673
      • Mladenovac
      • Daewoo Lanos 1.5SX

Za početak treba probati bez miša, dešava se da poneki senzor na mišu otkaže manje ili više pa se desi da miš "šeta" bez da ga neko pomera, makar i za jedan pixel što je dovoljno da sistem to vidi kao aktivnost..
      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by Franjo
        Originally posted by ChubbChubbs

To sto ste naveli, power option properties, je uputstvno operativnom sistemu sta da radi sa racunarom ukoliko je korisnik neaktivan odredjeni vremenski period(ne pomera mis i ne kucka nista na tastaturi).

Chubbs
        Mladi gospodine! Ne želim terati mak na konac, ali na ovakva ponižavanja ne mogu ostati ravnodušan. Naveo sam, da preferiram hibernaciju, što je približno isti režim kao stand-by. Podešeno na 20 minuta, ako niko ne pomera miša i ne kucka na tastaturi, kao što kažete. Iz svega je očito, da niste pročitali moj post, niti proverili dato rešenje, za koje tvrdim da je ispravno.

Žao mi je, što se nije javio pokretač teme, da li je proverio na njegovom kompjuteru, već ide "korak po korak", ali pogrešnim putem.

Stariji gospodine (mladji sam pa zato) Ako Vi ne možete da shvatite da Vam tri administratora i dva moderatora sa ovog sistema kažu da prestanete pisati na ovoj temi jer očigledno za sve sem za Vas idete u pogrešnom smeru ja ću biti prisiljen da odsečem konac a mak je davno uvenuo.

Inat možete terati na nekom drugom mestu a ovo nije to mesto, ako se tema završi tako da ste bili upravu (a sumnjam da će posle ovolikog spama uopšte da se završi) dozvoljavam Vam da javno napišete bilo gde "bio sam u pravu".

Dotle nema dalje.
        Dve opomene je retko ko preživeo na ovom forumu, a tri neće niko.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• IlijaGM
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2008
          • 313
          • Gornji Milanovac

Probao sam napajanje nije do njega.Uzeo skinuo moje,stavio od komshije napajanje,ali se nazalost isto deshava.Probacu da reinstaliram sistem,da vidim da nije to slucajno.
          Originally posted by zoranbg
          nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

ja mislim da je u sistemu greska.. posebno ako nisi obarao sistem kad su ti promenili plocu i stavio drajvere od iste

Comment

• IlijaGM
              CBC Senator XXL
              • 02.12.2008
              • 313
              • Gornji Milanovac

Evo i mene da se javim posle duze pauze.Evo shta se izdeshavalo,uradio sam reistalaciju sistema,o5 instalirao service pack 3.Ali stanje se nazalost nije popravilo,o5 nece
              Originally posted by zoranbg
              nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Obrisana 2 posta radi preglednosti. Molim učesnike da nastave sa konstruktivnim predlozima.

Hvala
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                X