crkava graficka na laptopu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Re: crkava graficka na laptopu

To sto si uradio upravo je resavanje hladnog lema. Dovoljan je delic milimetra i da dobije spoj i tako radi godinama ali i prestane da radi iznenada...
    Nemoj raditi nista drasticno, probaj prvo ciscenje, pritiskanje i slicne nenasilne stvari. Ako se odlucis za grejanje e onda lepo neki od servisa koji je opremeljen da sve to lepo izduvaju ociste detaljno i onda duvaljkom preleme... Ako to neresi e onda ostaje ebay i kupovina ispravne ploce...
    https://t.me/pump_upp

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

sve u svemu super su sprave ti laptop kompjuteri.do 00 su.sad mi radi samo 2d varijanta grafike.3d akceleracija ne postoji,odmah resetuje komp.
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• dacha
        CBC Senator XXL
        • 23.06.2007
        • 356
        • Beograd, NBG
        • Xsara II 2.0i

Drugaru je pre jedno mesec dana slicno krenula da umire G Force 9600 u laptopu, windows je tu i tamo radio ali kako pokrene nesto zahtevnije resetuje komp... Dijagnostikovali su memoriju na grafickoj da umire i nova je bila nesto suludo ali su mu resili ovu tj. zamenili valjda samo memoriju kako mi rece za nekih 120 evropljana... Sad mu radi sve normalno, tako da ako eventualno hoces mogu da ga pitam za kontakt servisa u Bg-u pa da vidis sta ce ti reci...
        The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

E ako je budzet 120 evropljanja onda to menja pogled na stvari... najcesce se neisplati dati 120E ili sve preko 50E...

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Da prosto zaobidjem sve komentare do sad vezano za ovu temu....kad graficka pocne da riknjava, ti tu vise nista ne mozes.Iskreno zajebi sve sto ti se predlaze.Ako imas kintu kupi drugu graficku i to je to.Samo moras znati da polovnu graficku, veoma tesko ("ali" veoma tesko) mozes kupiti ispod 150€, i to polovnu.Veruj mi, vec sam to prosao.Meni je bila riknula Nvidia 8600GS.Ovu kartu nikako nisam mogao da nadjem.A verzija 8600GT (nova) kostala je blizu 300€.Na kraju sam imao srece pa sam nasao polovnu 8600GT.
            Hvala Bogu, sluzi me perfektno i veoma malo se zagreva.
            Imas srecu sto ti ta karta nije integrisana.
            You can run, but you can't hide.

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Pa da uzmes lepo srafciger otvoris kuciste iscupas staru graficku i stavis novu. Ostaje ti samo da stravis drajvere i gotovo? Laptop je u pitanju...

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

kljuc, a ako neko zeli nesto da doda, slobodno se obratite moderatorima
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                X