windows 7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

Re: windows 7

Originally posted by Pandur1
    Zaboravila sam da snimim moju dokumentaciju i sve programe, pa su nepovratno izbrisani. Naravno, tatini su ostali.
    Steta je ipak minimalna, jer imam skoro sve pohranjeno na WD My Book 500 Gb. Morala sam samo da ponovno skidam neke aplikacije: Firefox, Skype, AVG i programcice koji ih prate, ali sada sve funkcionse.

Hvala svima!
    Imas program http://www.recovermyfiles.com/ probaj sa njim da vratis re fajlove. Mozes da odaberes koju vrstu fajlova trazis. Ja sam povratio 95% fajlova posle dva formatiranja, jednom u linuxov file sistem gde sam greskom od 4 particije napravio jednu particiju i pregazio Windows. Onda sam napravio malu particiju od 5 Gb na kraju harda i instalirao Windows pa onda formatirao ceo hard na ntfs i posle svega toga nasao 95% fajlova.

Comment

• Pandur1
      Banovan
      • 28.02.2011
      • 39
      • Pecinci BG

Hvala, ali zbog moje "strucnosti" necu da se upustam u to, da ne bih vratila nesto sto je prouzrocilo stetu. Sys datoteke su obnovljene i umesto Comodo AV instalirana AVG trial verzija. Izvrsenim skeniranjem computera i extHD nije pronadjen nikakav stetni program i uspostavljena je potpuna sigurnosna zastita. Na ovom compu dovoljno.

Jos jednom hvala na trudu i pomoci.

Comment

• dbranko
        CBC Član
        • 17.11.2008
        • 83
        • Banja Luka
        • Mercedes W204

Originally posted by Kanarinac
        Ajde i ja da pitam. Problem je malecki ali mene uzasno nervira. Naime kad pokrenem weather gadget iz sidebara i ukucam Belgrade ili Beograd izbaci cannot connect to service. Naravno isto je sa bilo kojim drugim gradom. Jel imao neko slican problem? Trazio sam po googletu i vidim da dosta ljudi ima slican problem, ali nijedno resenje mi nije pomoglo.
        Nađi "Regional and language" i postavi lokaciju na USA. Takođe i "Formats". Takav problem sam imao na poslu i riješio sam ga tako.
        Mercedes W204 C200 CDI, 100Kw, 2008 g.p.

Comment

Working...
        X