Android telefon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by zverko View Post
    dora, sto si stariji sve si izdrkaniji... pojeo sam ***** po ko zna koji put sto sam se uopste ukljucio u temu.

Pa nemoj to jesti, nije lepo a nije ni zdravo... ma šalim se jedi

ŠALA, ŠALA, ŠALA, tako ide onaj vic...

Uglavnom, nije u pitanju izmasturbiranost nego tolerancija, što sam stariji sve ima manje tolerancije prema glupostima, gubljenju vremena, praznim pričama itd...

Pitam prosto pitanje vi mi obrazlažete kako je to što meni ne treba baš najbolje za mene jer se vama svidja, kažem sa slikeraj ti m ipričaš o kvalitetu, pa naravno da znam da ne postoji kamera na mobilnom koja valja ni na ovima što koštaju kao lošija kola. Kažem da mogu naći na netu ti mi daš adresu foruma da čitam... Naravno da to mogu na gogleti naći za 5 sekundi i naravno da znam za te forume ali ne bih da čitam kad ovde ima bar 7 ljudi koje znam lično a da tu materiju znaju napamet. Mogao sam da pitam Vujketa na PP ili mail pa bi mi rekao u 4 rečenice ali rekoh možda ima još koji paranoičar kao ja pa će mu koristiti.

Prema tome nisam hteo da te vredjam, kad budem hteo znaćeš odmah.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by Saša View Post
      Ostaje ti onda samo ono što je Vujke predložio, no to je za mene malo "viša matematika"...

Ne mogu da verujem da HTC nema ugrađen bilo kakav file manager, pa to imaju oba moja telefona (Alcatel i Samsung) i sve radi fino, bez da išta dodatno instaliraš. Kakav gaf, neverovatno...
      Proceniću šta je manji maltretman, upaliti opet gugletu privremeno ili udariti u srž problema. Davićemo Vujketa, oni stalno nešto kuvaju i mudruju

https.autogas.rs

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

i, jos ga ne namesti... sad ce tebi tvoj drugar vujke sve u sitna crevca da objasni.

niko od nas ti nije reko sta je bolje a sta gore vec je izneo svoje misljenje o temi. to sto ti sve shvatas licno je treci padez. elem, kao sto ti ne dajes instant resenje kad te neko pita za problem sa gasom, isto tako neces dobiti instant resenje za tvoj besmislen zahtev. zamisli, od ovoliko korisnika na forumu niko nema da je dovoljno "paranoican" da ti se pridruzi.

moraces ipak malo da pitas gugleta jer je android ipak njegovih ruku delo.

sto je najgore poceo si misljenje koje se razlikuje od tvog da nazivas gluposcu... to nije bas normalno, zar ne...

no, da se ne proseravam vise posto si netolerantan, srecno sa androidom.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

*ebo vas telefon
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Zašto mene, valjda Zverka

Zveri bre nemoj biti melodramatičan, bio si malo sarkastičan pa sam te pecnuo, nemoj praviti dramu oko toga, opusti se malo u gadnog dedu rasteš Prvi spektrum sam kupio 83' zx82 pa 16 pa 48 a onda AT samo sa flopijem i amber monitorom, učio asemmbler i ostala čuda muda jer me je zanimalo. Sad me en zaniam i neću da trošim vremena na to, sad sam samo glupi korisnik.
            Ali ne baš toliko glup da mi neko instalira program umesto mene i kako on misli da treba.

Pošto smo rešil ida je androd bez goglete njesra razmisliću nadalje šta da radim sa tim problemom a što se mišlejnja tiče, ovo je druga il itreća tema koju pokrećem sa nekim ovakvim pitanjem i oba ili svatri puta su mi objasnili isti akteri kako je to baš kul samo sam ja paranoičan..

Obzirom da mi je ovo prvi android telefon nema nekog iskustva jer sam do sada imao obična sokoćala koja su stvarno bili samo telefon. Sad najbolje da učim sve o tome a ne treba mi, čemu onda služe prijatelji nego da ih daviš...

Saša je lepo objasnio problem i sad znam da postoji alternativa i da je problem u mom telefonu to jest i HTC-u ili tom modelu ili... Uglavnom ovaj telefon ne radi ono što meni treba bez goglete ili bez krljanja roma tako da tema ipak ima neki odgovor i za druge.

https.autogas.rs

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Dora View Post
              Zašto mene, valjda Zverka
              a tebi se persira?
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Nisam imao živaca da čitam detaljno šta ste sve napisali, samo još ovo da prokomentarišem i neću više...

Kad imenik ili bilo šta ode na gogletin ili bilo koji server ja želim to da vidim, editujem, prepravim i slično.. gde je to tamo?
                Sve google servise koje si ikada "pokrenuo" kao i sve podatke koje ti google "čuva" možeš videti ovde https://www.google.com/dashboard/?hl=en‎
                npr, Kontakti se lako edituju iz Gmaila ima opcija Kontakti.

Iz istog razloga neću više nikad koristit gmail nalog jer mi tura reklame, znam, bespaltno ej ali neću da me masira itd...
                Za sve fejsbuke se slažem, ali za gmail ne, ako hoćeš kako ti hoćeš možeš i gmail da kupiš... btw, sad nešto gledam ja nemam reklame na gmail-u, a nisam platio...

Ja nemam gogle profil i neću ga nikad imati
                U velikoj si zabludi sinko pogledaj pod jedan... ako si ikad koristio gmail, analitiku... imaš jedan ili više google profila...
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Obrisao sam davno gmail profil, onaj zvanični koji je pandan faceboku, pa stoga i taj link koji si poslao ne radi.

Samo sam pitao kako da pokrenem aplikaciju bez gogleta na mom telefonu koji sam ja platio i želim da ga koristim onoko kako baš ja želim.
                  Ti i zverko mi objašnjavate kao je gogleta dobar, pa nosite ga kući onda... Dobro, on je rekao da resetujem "računar" pa ispočetka ali sam ja očekivao da to ne mora da se radi Zašto da kupim gmail? nije mi dobar, ima drugih koji mi više odgovaraju, tebi je dobar, koristi ga.

Kao mala ste deca,, nemate hleba da jedete??? Pa što ne jedete kolače...

Ja da sam tako odgovarao na pitanja oko gasa već bi me odavno ciglovali...

U velikoj si zabludi sinko pogledaj pod jedan... ako si ikad koristio gmail, analitiku... imaš jedan ili više google profila...
                  E zato me nervira i nerviraće me i dalje i neću ga koristiti gde ne moram pa da je pita a vi može da pišete kako ga volite do neba. Nije on jedini, svi koji ikad pristupe tvom računaru putem interneta ili instalacije bilo kog programa ubace kolačić koji može da skuplja svašta, dobro i loše, Sony je popio kaznu jer je čitao sve sa tvog računara i slao u centralu da se vidi piraterija, Mali mekani je to isto radio a možda i dalje radi, kao i mnogi drugi. Nemanje i nemogućnost na gogleti pristupa tom delu ga ne smeta da skladišti moje podatke

Poenta je da ovi rade agresivno, kupuju sve što vredi ili ima već veliku klijentelu sa bazom, kao i taj jadni android market, yutub, adob i sto svega i nameću svoja pravila... Pravilo je mi ti pomažemo jer znamo kako ti to želiš

Na yutub sam hteo da otvorim CBC kanal ali ne može povezuje ga odmah sa mojim nalogom, neću da dora šalje video nego cbc forum. Imao sam nalog kao Mika ložač ali je ukinut i više ne možeš otvoriti nalog sem kao novi gogle nalog ili postojeći itd... Ima toga na tone, ja puno toga koristim i vidim šta rade. Ako otvorim CBC Forum nalog isto kao Facebook će da kaže a to ne može, to je firnma...
                  Ubiće sve male firme oko interneta, žute strane, oglase, reklamne sajtove itd...

Pričali smo za adsense i adwords, nikad nijedna domaća firma nije platila više od 6 centi, pratio sam mesecima iz dana u dan a ti kažeš da napalaćuju 12 dinara, za više od 18 meseci ubola bi se bar neka. Nema od njih nikakvog objašnjenja jer ne smeš da sumnjaš u njih da rade pravedno i pošteno u svojiu korist.

To je kao oona karataroška igra "mi igramo džentlmenski, nema potrebe da okazujemo karte" ... E kad je onda mene krenula igra...

I za kraj, ebo vas gogle u **** i u glavu, šta ste bre dosadni, pitao sam pitanje za telefon.

https.autogas.rs

Comment

• tomamega
                    CBC Senator XXL
                    • 19.03.2009
                    • 715
                    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Pratim temu već neko vreme, pa i ja da se umešam, pod rizikom da me Dorin sarkazam udari baš muški

Elem, neko je već rekao, mislim da je Zverko, Andorid je Googlov proizvod. Dizajniran je tako da povećava googletovo učešće u svemu i sakuplja informacije o svemu i svačemu. Njihova čuvena sinhronizacija telefona, googla, kontakata i imejlova je stvarno zastrašujuća. Ima to neke prednosti, resetuješ sistem na fonu, on ti odmah učita sve kontakte, podatke itd.

Ali, zbog svega toga Google je odavno prevazišao i CIA-u i FBI i KGB (novi naziv FSB)

Dakle, Dora, ako nećeš googleta, batali Android. Uzmi Iphone, a imaš i novi Windows na Nokiji, koji šljaka odlično. Lično sam se uverio. Sve mi se čini da hoćeš da voziš automobil, ali bez unutrašnjeg sagorevanja. Pa neće da može

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

@dora: dramu pravim jer mi po ko zna koji put turas reci u usta a ih nisam izgovorio. ajde nadji post gde sam ti rekao da mora google nalog. nema, lepo sam ti napisao sta i kako a to si se 'uvredio' zato sto sam reko da je kamera na tom telefonu njesra, to je druga prica.

Daklem, da rezimiramo, za tvoje potrebe android nije svrsi shodan. Tebi bi vise odgovarao recimo neki SonyEricsson C902. Baterija drzi normalno par dana, kamera i blic vise nego dobri, radi na 3G, ne zahteva G nalog, i td... Cena mu je od 30 do 50e pa biraj.

A ako ti je bas merak da imas tac skrin, preporucijem NOKIA X3-02. Ja ga koristim i odusevljen sam telefonom. Ima 3G i wifi i svasta nesto a malac ima samo 70gr.
                      Last edited by zverko; 07.05.2013, 12:31.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Naprotiv, konačno jedna pametan komentar. Sin mi je davno rekao da je android njihov proizvod ali ja nisam shvatio da je onda i telefon njihovo vlasništvo jer mnoge funkcije ne rade ako nisi povezan na gogletu. I njegov je komentar to je baš kul i šta se njaške matori.. Bunim se za FB iz razloga što mi ne dozvoljava da obrišem nalog jer on zna da ću se ja predomisliti i otvoriću iz inata 300 komada i nijedan aktivan, sve dok ih ne kupi gogleta.

Šta god radio sva elektronska pomagala na koaj nas sve više navlače vode ka tome da si obeležen i klasifikovan. Znam neke koji su drekali da idu na Pešter a sad su ljubitelji toga. Ja ne želim da dam doprinos tome koliko god mogu a imam i lični interes. Optužili su me i osudili da varam ali mi nisu poslali dokaz ili objasnili kako su utvrdili, rekoše " mi znamo i to je dovoljno" paranoja naravno. SIC...

Ipak ću pročitati onaj android talk, ima sigurno tamo još takvih kao ja

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

@dora: dramu pravim jer mi po ko zna koji put turas reci u usta a ih nisam izgovorio. ajde nadji post gde sam ti rekao da mora google nalog. nema, lepo sam ti napisao sta i kako a to si se 'uvredio' zato sto sam reko da je kamera na tom telefonu njesra, to je druga prica.

Daklem, da rezimiramo, za tvoje potrebe android nije svrsi shodan. Tebi bi vise odgovarao recimo neki SonyEricsson C902. Baterija drzi normalno par dana, kamera i blic vise nego dobri, radi na 3G, ne zahteva G nalog, i td... Cena mu je od 30 do 50e pa biraj.

A ako ti je bas merak da imas tac skrin, preporucijem NOKIA X3-02. Ja ga koristim i odusevljen sam telefonom. Ima 3G i wifi i svasta nesto a malac ima samo 70gr.
                          Duribabo, rekao si da moram naći na internetu ako sam već toliko blabla, i dao link celog foruma kojem je CBC ni dokolenica da sve čitam...zato si dobio šta si dobio, kad hoću da pomognem, ja pomognem kad neću ili me mrzi ili se ne mešam ili otresem.

Vidiš da kritika radi, ovo je već korisna poruka
                          Što se kamere tiče opet, meni je dobra jer slikam bocu koja ispada i to stavim ovde ili na sajt, sve lepo radi dok ne treba svetlo ali ajd da ne počinjemo opet na temu.

Bitno mi je da imam parking manijak, da imam pozovi taksi i tako par sličnih programa jer me je to privuklo da uzmem ovakav telefon. Ne moram kuckati sms za plavu zonu, samo kliknem gde sam i to je to.
                          A tih 30 do 40 telefona mogu i peške upisati svaki put,

https.autogas.rs

Comment

• chobo13
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2009
                            • 1274
                            • pozega,srbija
                            • AUDI,VW

ja sam imao feshtu sa HTC tel.crkne mi wireles na njemu,doduse jos pod garancijom.ja odem kod drugara i reprogramiramo ga na novo,reko mozda proradi,mada imao je jos nekih kvarova,izbrkao mi nesto oko dolaznih i odlaznih smsova i slicno tome sa pozivima.kad smo ga odradili sve se vratilo u normalu osim wirelesa.zakljucimo da je ipak kvar koji mora da se resi otvaranjem tel.pogledam u garanciju,jos uvek vazeca.posaljem ga na reklamaciju,u srevisu prihvate,odrade ga i to je to.ali,pre nego sto sam ga odneo na reklamaciju,posle tog naseg reprogramiranja,desi mi se problem.posto smo to odradili u petak,tek sam ga u utorak sl sedmice odneo na reklamaciju.kad sam ga ukljucio u petak popodne,automatski mi je bio ukljucen 3G.jesam nesto cackao po netu,nista mnogo.bzv u nedelju popodne proverim racun cisto da vidim kako je stanje zbog 3G mreze jer je ranije nisam koristio niti sam imao potrebe pored wirelesa.kad na racunu cifra nafurala preko 10000rsd.znaci petak popodne do nedelje,to je dva dana.kontam sta uradih za ta dva dana.uvek mi je racun sa sve pdvom oko 3500rsd.a najveca fora sto je bilo to negde oko 15.u mesecu.sacekam par sati proverim opet racun,podigao na 11500rsd.vidim ja da tu nesto ne stima,da ga negde i****va samo tako.iskljucim 3G,racun se smiri.sacekam malo,opet ukljucim,par sati,cimnu na skoro 13000rsd.zovnem u poned korisnicki servis,kao nemaju pojma,moguce da je nesto do tel.zovnem drugara sto radi u jednoj od poslovnica i kaze mi da udjem u tel u neke aplikacije i sve sto ima ako ih ima da ih iskljucim. a u tim aplikacijama,jedno 20 pokrenuto,a ona prva ima dozvolu da lepi sta se njoj dopadne,a tamo sve neke servisne informacije merene u satima i kb.to se namnozilo samo tako.pogasim ja to sve i odnesem tel na reklamaciju u utorak ujutru.bio je 7dana na servisu i prihvatili su reklamaciju i sredili ga.
                            e sad,stize racun,sa sve pretplatom i pdvom preko 20000rsd.joj radosti.reko reklamiram ja i racun pa sta bude.srecom prihvatise i tu reklamaciju te su mi skinuli dobar deo racuna.morali su da obracunaju i jedan deo neta,mada su ispali skroz korektni.a i da nisu,sta bi drugo,morao bi da platim.al se samo zamislim sta bi bilo da uopste nisam kontrolisao racun?ajme mene radosti,... jes ovaj android cudo jedno...svasta moze napraviti...pa pogotovu ko ne zna da ga uopste koristi,kako tu skola moze skupo da se plati...

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

@dora: a da li znas da te aplikacije koje zelis da instaliras uglavnom rade kao spijuni. citaju imenik, sms, call ID i td... neke same salju SMS pa cak i pozivaju brojeve sto iz imenika sto nasumicno a da ti to ni ne znas. tj saznas kad ti dodje racun.

meni se recimo desilo da sam u toku jednog meseca imao dva poziva na broj koji nemam u imeniku, niti znam kome pripada a sa istim sam imao 2 puta po 20min razgovora. sva sreca te imam gomilu besplatnih minuta u paketu pa se to nije odrazilo na konto.

elem, link sam ti postavio iz razloga sto mislim da treba da procitas nesto na tu temu jer vrlo lako moze da se desi da "cigliras" telefon.
                              Last edited by zverko; 07.05.2013, 13:54.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

@dora: a da li znas da te aplikacije koje zelis da instaliras uglavnom rade kao spijuni. citaju imenik, sms, call ID i td... neke same salju SMS pa cak i pozivaju brojeve sto iz imenika sto nasumicno a da ti to ni ne znas. tj saznas kad ti dodje racun.
                                Ajde

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X