Android telefon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Ja ne kapiram sta ti oces... Smeta ti guglov trek end trejs a ne smeta ti to sto glupa aplikacija za placanje parkinga moze da ti nabifla racun...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Saša
      CBC Senator
      • 05.11.2006
      • 277
      • NS

Kako meni telefon nikad nije nabio račun, stvarno se pitam...

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

šta se njaške matori pa dobro ti je rekao...
        Kupio si moped a oćeš da ga voziš ko auto. Pa ne može

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

@sasa: nemoj si bukvalista...

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by Ji 4Tze View Post
            šta se njaške matori pa dobro ti je rekao...
            Kupio si moped a oćeš da ga voziš ko auto. Pa ne može
            Obrnuto, kupio sam auto a vozio bi ga samo lagacko kao moped.. ali njima to smeta... Oni friziraju,, kriziraju, tuniraju, traže još i svašta nešto, ja želim samo da me ostave na miru
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Saša
              CBC Senator
              • 05.11.2006
              • 277
              • NS

Ma samo opušteno. Meni ne smetaju te reklame i ostala čudesa, niti to što sakupljaju te statistike o meni kao korisniku Net-a. Obzirom gde živim, kakva mi je kupovna moć, odnosno koliko sam zainteresovan za to što nude i prodaju - mogu sve to da okače mačku o rep. Prednosti korišćenja tih servisa su ipak veće nego mane ili potencijalni "problemi" koji mogu nastati usled toga… Nervira me samo što mi kod pomenute sinhronizacije kontakata svaki put učita i tamo neke mail adrese ljudi sa kojima sam komunicirao možda jednom u životu i to pre x godina, i postavi ih takođe kao kontakte. Uredim ja to tamo na gmail nalogu, pobrišem gluposti, kad ono - evo svega opet prvom prilikom. Pa ih onda opet traži i briši po telefonu i smaraj se... Zato sve to držim takođe isključeno (sinhronizacije), "podatke u pozadini" takođe, a i pristup Netu preko mobilne mreže ("data protok") uključujem samo po potrebi - kada nisam u dometu wirelessa. I voala, nema stalnog smaranja, iskakanja kojekakvih notifikacija, ažuriranja i drugih gluposti, mogu da ga duvaju... Reklamice po raznim programčićima ignorišem i to je to.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ma ne smeta ni meni u tom smislu, moja internet adresa je dugo na netu, na mnogim mestim sam se predstavio imenom i prezimenom, nik uvek isti koristim tako da samo debilana neće povezati Dora sa mojim imenom sem Hrvata koji imaj utakvu čokoladu..
                Uzeo sam ličnu kartu sa čipom, po metalu u novčanicama (papirnim) odavno znaju ko si i šta si a i sa ugašenim telefonom (mobilnim) mogu čudesa da se naprave... stoga ja nemam tih para niti takve potrebe da bi nešto krio a nemam ni šta da krijem, žena sve zna, sina ne zanima a meni svejedno.

Ono što me revoltira je osnovna nekultura i bahatost svih tih smrdibuba iz tobože tvog interesa koji gramzivo skupljaju sve o tebi i koriste to isključivo u njihovu korist a da me pri tome nisu pitali jasno i glasno.

Naravno da pitaju kao što pita program da li želiš da koristišto i to a da mi koristimo to i to i druga opcija koaj je dobra za tebe ali ej prva otkačena, niko ne gleda i klikće po difultu na dalje... Oni posle kažu pa hteli ste..

Na liknku dashborda sam sinoć video da imam i pikasa galeriju, i još sto svega gde stoje moji podaci kao javno dostupni, naravno nema ništa na njima jer sam obrisao odavno javni profil, galeriju nisam nikad koristio i sve ostale andrmolje ali pored Youtube naloga stoji moje ime i prezime. Da sam hteo da to stoji ne bih otvarao nalog kao mika luftika. itd...

Takodje mi ej ubacio u telefon sve te mailove... mislim koji će mi mailovi u telefonu i to nek itamo ali on zna da ću ja pisati baš tom nekom tamo a nisam mu pisao 5 godina i eto nek imam.

Svaki kršten telefon ima neki način da sačuvaš podatke na PC pa ih vratiš kad ti treba tako da mi ta njihova usluga ne treba a telefon menjam kak osam rekao kad skroz crkne ili ga trajno opalim od zemlju. Ovaj mi se svidja pa ću drugu opciju izbegavati

Ovo sve opet pišem zbog ovih nadrndanih koji znaju da meni treba podrška od goglete, ne trebami, čak šta više ne želim je i neće me naterati da je koristim.

Vujke je pravi drug kao i uvek, poslao je kuhar ali nisam stigao da ga skuham pa makar posle bila ciglja

https.autogas.rs

Comment

• Ji 4Tze
                  CBC Senator XXL
                  • 04.05.2006
                  • 806
                  • bg
                  • Honda CR-V 4WD

Meni nije jasno što onda gledaš Android telefon ako ti je Google mrzak.
                  Postoje alternative, windows ili apple, a možda ima nešto treće za vas u godinama

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Ebem vas mrljave, čita li iko šta pišem... Nisam znao da je toliko povezan sa gogletom... Sad znam pa ću u inat staviti divču i koristiti black market i sve te ostale gadosti ili radosti

https.autogas.rs

Comment

• Ji 4Tze
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 806
                      • bg
                      • Honda CR-V 4WD

Lele, pa posle toliko iskustva s kompjuterima i udbom čovek bi pomislio da se ne možeš prehebat'...

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

Originally posted by Dora View Post
                        Ebem vas mrljave, čita li iko šta pišem... Nisam znao da je toliko povezan sa gogletom... Sad znam pa ću u inat staviti divču i koristiti black market i sve te ostale gadosti ili radosti

ne nego ti ne citas sta mi pisemo. npr, u prvom mom postu sam ti napisao sta i kako mozes da uradis da bi izbegao sinhronizaciju za gugletom. ali ne, sta koj moj ima da citam sta zverko pise kad on i onako uvek hejtuje i pravi se pametan...

Comment

• zoranc
                          CBC Senator XXL
                          • 31.03.2005
                          • 1313
                          • Beograd
                          • AR 147

Originally posted by Dora View Post
                          Ma ne smeta ni meni u tom smislu, moja internet adresa je dugo na netu, na mnogim mestim sam se predstavio imenom i prezimenom, nik uvek isti koristim tako da samo debilana neće povezati Dora sa mojim imenom sem Hrvata koji imaj utakvu čokoladu..
                          Ma da čokolada, a šta je ovo i čije je ovo android

Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Originally posted by Ji 4Tze View Post
                            Lele, pa posle toliko iskustva s kompjuterima i udbom čovek bi pomislio da se ne možeš prehebat'...
                            Ma to me nikad nije zanimalo, dugo nisam ni imao mobilni telefon nego kad sam postao Alfista naterali me da se javim kad crkne a na putu sam
                            Kome trebam nadje me a ko meni treba nadjem ga i sa fiksnog

Nego, bil obi lepo da imam navigaciju pri ruci, ok, ali mali je ekran, možeš da slikaš, da ali nema blic a i Zverko kaže da je njesra. Ima dobar imenik, ono grupe, prijatelji, neprijatelji i Zverko ali cvrc, ubaci mi mitudivču koji me pre 22 godine pitao za pošto košta i tu se iznerviram i eto... ah

Zverko, pročitao sam još prvi put ali nisam naglasio da se jediš
                            Probaću bilo šta čim stignem...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

vidim ja da nas ti zahebavas btw, ja mislim da moze i treba probati .

Comment

• Saša
                                CBC Senator
                                • 05.11.2006
                                • 277
                                • NS

Ma to on nas još od prvog vagona...

Comment

Working...
                                X