Igrom slučaja nabavio sam prošle nedelje laptop sa originalim Windowsom 7 Pro i pre par dana dobijem obaveštenje da mi sleduje besplatno Win 10, što se ispostavilo kao tačno. Evo kucam sa 10-ke svoju prvu poruku na CBC-u koristeći novi browser Edge.
Elem ponuđen mi je upgrade što sam prihvatio i juče u toku dana Win 10 se sam "skinuo" sa neta
Kad je završio download upitao me želim li odmah da izvršim upgrade ili kasnije.Odmah sam prihvatio i u roku od oko sat vremena sve je bilo gotovo. Za sada toliko, ovih dana slede utisci.
Da napomenem da je 10-ka prepoznala sav hardver na Toshibi i da sve radi lepo za sada, nema problema ni sa jednom aplikacijom.
Nije mi stigao miš koji sam poručio pa koristim touch pad a to mi ne ide baš od ruke pa će izveštaj malo sporije da ide
Elem ponuđen mi je upgrade što sam prihvatio i juče u toku dana Win 10 se sam "skinuo" sa neta

Da napomenem da je 10-ka prepoznala sav hardver na Toshibi i da sve radi lepo za sada, nema problema ni sa jednom aplikacijom.
Nije mi stigao miš koji sam poručio pa koristim touch pad a to mi ne ide baš od ruke pa će izveštaj malo sporije da ide

Comment