meni i dalje stizu neka azuriranja s vremena na vreme. mislim da je bas skoro bio neki update.
Windows 10 - iskustva
Collapse
X
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Šta je štos u skinuti sa neta ili instalirati ponudjeno?
Comment
-
-
Ma meni je na ovom mom laptopu i prethodna instalacija 7-ice bila problematična jerbo je već bila syebana pa sam onda ja nešto čačkao i deinstalirao silan nepotreban softver pa preko toga 10-ku ali izgleda da ću morati da instaliram iz početka na čistu particiju. Samo da ufatim vremena
Comment
-
-
Pa i ja to pitam ali neće da kažu
Šta je razlika?
Comment
-
-
Možda sam pogrešno shvatio a možda sam se loše izrazio. Majkrosoft dozvoljava besplatan upgrade sa Win7 na Win10 a meni treba kompletno nova instalacija na čistoj particiji a to nije moguće skinuti sa Majkrosoftvog sajta ili grešim?
Comment
-
-
imali ko da objasni postupak, da li treba "aktivacija" i sl
Slejbo sam stari vindojs deinstalacijom antivirusa a nadogradnja na win 10 nije rešila taj problem...
Comment
-
-
Svakako da treba aktivacija, Win 10 je samo trenutno besplatan i to samo u vidu upgrade sa sedmice ili osmice.
Ako hoćeš kompletan ne mozeš ga skinuti ako se ne registruješ na Microsoft Store i platiš jelte, za download.
Ja bih ti savetovao da se maneš desetke, bar za sada.
Ako baš voleš taj Metro i kockaste ikonice svuda, instaliraj lepo 8.1.
Em imaš krekovan, em lepo radi.
Prva opcija iza 8.1 je sedmica Ultimate.
Comment
-
Comment