ja mogu da se javim STRIKTNO kao dobrovoljac ... prosto zato shto ni ja nemam previshe vremena pa ne bih da imam obavezu ali rado bih ti pomogao chisto iz rispekta za rad i trud koji si ulozhio
mada generalno i ne treba previshe vremena za neki redovniji update
nego ti meni reci valja li logo .. i shta da prepravljamo
pa dobro koliko god da ga ima .. nije oglavu za sutra .. pa malo po malo .. bolje nego nikako
trebalo bi u skorije vreme ... da dobijem novi komp kutji .. pa selim ostale 3 firme u kutju ... tachnije raditju kutji ko chovek umesto da se shetkam od jedne do druge firme .. a oraganizovao sam si 256 adsl .. tako da tju imati vremena da se zabavljam i sa tim u pauzama
Mene je ovaj logo koji postoji totalno OK,
Prost i govori o chemu se radi...
Moje mishljenje, LOGO bi trebalo da je prost i da ljudima privuche paznju, i da im ostane ucrtan u secanju.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ipak,primetio sam nekoliko stvari koje bih da spomenem.
Smeta mi i nervira me što se pojedine stranice učitavaju po nekoliko sekundi.
Nemate na sajtu izbor jezika a imate zapažene rezultate u inostranstvu.
Bode mi oči pismo. Srpsko pismo je,jelte,ćirilica,Englesko alfabet...i tako slično.
Moja zapažanja ne moraju biti shvaćena za ozbiljno,ali kada ih nebi bilo,Vaš sajt bi vredeo najveće ocene.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment