Kada hocu da otvorim recimo 5 slika iz galerije, otvorim mi se 5 tabova ali na svakom tabu je ista slika, a iznad slike pise naziv slike koju je trebalo da otvori.
Probao sam u operi 9.20 i Firefox-u 2.0.0.3
Jel se ovo jos nekom desava?
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Pa ima, al nije css Joomlin ?, a zvucalo je ko da jeste...blablabla nebitno...znam da znas, al se nisi dobro odrazio , a ja mnogo volim kad ispadnem pametan...
Originally posted by 206
4. Predlozi neku pa da uradis ako znas kako ja n'umem
Igrao sam se malko, al nece moci 'vako. Previse stvari je zakucano u kodu templatea i nemoz' se utice na njih iz cssa...Nego, ako si raspolozen da sacekas malo da pozavrsavam neke stvari ovih dana pa da probamo nesto od 0?
pa ok radi
ali bi bi po meni trebao da nadjesh vremena samo za ovaj contacts
jer ovo ne valja
a to ti oduzima 5 minuta po osobi i josh toliko da linkujesh sve
i to je to
jako je brzo a mnoogooo je efikasno i praktichno
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Ama ljudi, ja cenim svbaki input, ali verujte da pojma nemam o cemu pricate niti kako to da uradim...dakle apsolutno ne znam sta tacno da uradim, tako da skupljam sugestije da prenesem dalje, nekom ko zna kako
The difference between men and boys is the price of their toys
Takodje bih zeleo da pohvalim sajt.Odusevljen sam tekstovima,pogotovo tekstom "206 projekta",napisanog do najsitnijih detalja!Jako mi se svidja sto su detaljno opisana sva kola i clanovi tima!Za svaku pohvalu!
Svaka cast!
Iako sam pratio celu sagu o 206 od po?etka pro?itao sam sve ponovo, a to retko radim kao da si pisao vesti iz nesvesti, svaka ?ast
Koncepcija mi se svidja.
Pa poenta cele price i jeste da se realno pokaze prica o problemima na koje ce se sigurno naleteti u ovakvim avanturama...a moglo je da se napise taj i taj auto, to i to ima u njemu, i kraj - ali to nikome ne pomaze, zar ne
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment