ja sam na sljaci ...
Automobil i oblacenje
Collapse
X
-
idem na svadbu sledeci vikend i vozicu 200sx-a u full odelu, samo bez kravate
stavise, vozim barjaktara
pobornik sam toga da u najvecem broju slucajeva ne treba vezivati oblacenje sa autom
naravno, ne moze sorc u Rols-a, ali bilo koji drugi neluksuzni auto tolerise vrlo sirok dijapazon modnih stilova
ali jedna situacija koja mi je bila, da kazem neobicna, je kad sam u 27og marta video lika na Hayabussi u full odeluKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Djelomično vezano za temu, san mi je da dobijem bingo-loto-whatever, i da krenem po auto salonima obučen kao najgori pocepani klošar, da vidim ko od prodavaca nije gadljiv na takvu mušteriju, da ga nagradim procentom, ako uopšte rade na procenat. Još samo da jednom uplatim taj loto
A kad vozim kockicu, obavezno se raščupam, a najbolje je ako sam i malko neobrijan
Comment
-
-
Kad smo već kod toga, zastava pickup u raspadnutom stanju, vozač full sređen, skuplje odelo i torba od kola... verovatno se parkira 2km od lokacije pa ide peške
Možda i to ima neke logike, u svakom slučaju je bolje nego novom mečkom vući prikolicu sa ciglama, radnicima i mešalicom, au gepeku cement... ili pomijama, mogao je da kupi malo "manju" mecu i kombi/kamion za posao od ostatka para...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
u Barseloni sam video brdo sredjenih ljudi na skuterima
jednostavno im je to prevozno sredsdtvo
videh tamo jednu ribu u kompletu i stiklicama, stavlja kacigu i mota kurblu da upali
inace, ljudi voze ono sto imaju, a oblace se u zavisnosti od osecanja ili trenutne potrebe
ipak je odelo mnogo lakse promeniti ili prilagoditi situacijii
lepo je imati 10 automobila za razne prilike, pa ih menjati kao modni detalj, ali...
a i ti likovi sa Meckom i Astonom
mozda jasno razdvajaju ukus prema automobilima i ukus prema odevanju
ja sam moj auto prevashodno uzeo zbog performansi
istina, jako mi se dopada kako izgleda, ali ne osecam potrebu da svoj odevni stil promenim i mozda prilagodim autu
mada, necu da lazem, stvarno se covek oseti drugacije kada sedne u neki kupe ili u neku E klasuKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Meni su ti likovi na skuterima i u odelima skroz cool, pretpostavljam da su shvatili koliko vremena izgube kada idu autom sa kraja na kraj grada... A i to je sada modernoPa sam Suzuki Burgman na svim reklamama vozi co'ek u odelu..
a sto se tice oblacenja i auta nikada nisam gledao da nesto uparim, jednostavno sve je ok u cemu se lepo osecam kada izlazim napolje, ne vezano da li cu da vozim auto ili idem by foot...Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
Po meni poenta uopšte nije u tome da li će vlasnik skupog automobila biti isto tako skupo obučen, poenta je u tome da li neko ima ukusa ili ne. Ako neko kupi trenerku od 200EUR i majcu od 100EUR i onda tu majcu uvuce u trenerku + izbaci neki zlatan lanac od 2-3 kila on je cigan bez obzira sto na sebi ima 1000+ EUR. Džabe nekome ako ima para koliko hoce ako je kreten.
Comment
-
-
sta mu je dzaba?
btw: ti u odelima na skuterima,sa velikim koznim torbama,mi lice na clanove neke sekte.
ja sam vozio go auto po Adi notju
davno to bilo pre skoro 20 god ,kad sam bio mladitj...
"radim" ja u kolima ... tek pogledam na prozor,a ono se skupili voajeri i zure ko zombiji .. i ja "onako".. kresnem auto i odvezem se par kilometra na drugi kraj ade...
naravoucenije : go kad vozish,to ide uz situaciju a ne uz autoLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
h
h
, ko zombiji, hahha
imao sam i ja jednom zombija u zbunu
vidim siluetu u polumraku, kao utvara
upalim auto, pomerim se u nazad, okrenem duga svetla u njega, a on ne mrda
ja se premestim, sta cu
ali necemo u OFF
lepo si rekao da odelo odgovara situacijiKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ja sam wideo benti kontinental gt trula wisnja,lik izlazi u plawo beloj nike trenerci i patike! heheeh! najweci shmeker! i to na njemu je izlgedalo ko da wredi 10x wishe nego shto bi izgledao na nekom liku koji bi izashao iz juga! a to samo zbog toga sto wozi BENTLI!! po srpski da ga kazemo!2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
sada Passat 2.0 TDI
Comment
-
Comment