Automobil i oblacenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Originally posted by Johnny B lude
    Originally posted by Kanarinac
    Shta fali airmax 360ci?
    nefali im nista.. ako im vlasnik ima 12 godina i vozi BMX

ali za "maybah-bodygarda"
    netje niko da ga svati ozbiljno,pa je zato tjelav i namrgodjen ..

u djonu moze da drzi akvarijumske ribice .
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Eh da opet prodaju te sa vodenim djonom gde bi na bio kraj.Inache ta 360 je jedna od najudobnijih patika koje sam nosio i nosim ih i dalje

I love my

Comment

• Tomic
        CBC Veteran
        • 20.06.2007
        • 182
        • Zrenjanin
        • Audi A4, Corsa C

Znao sam da ce neko da se pobuni zbog mog komentara na patike Kazem samo da su ne udobne za voznju
        Eto

Comment

• Punto Abarth
          CBC Senator
          • 11.12.2006
          • 220
          • Novi Sad, Groblje :) 16° 31' 0" E 45° 17' 30" N nekad :(

Interesantna tema. Ja recimo, uvek gledam da nosim ono u cemu se udobno osecam, ili sto je prakticno. Dakle, trenerka sa pamucnom postavom na prvom mestu, pamucna majica gore i cao. Patike samo Reebok classic, mada sam sad uzeo neke uske puma, cisto da mogu papucice malo lepse da kotrolisem. Kad idem recimo na neki duzi put, imam jednu matoru trenerku, koja mi je preudobna, izlizana je skroz, ali se tako lagodno osecam u njoj i super je za voznju. Dakle, samo dok je meni ugodno, puca mi ... sta misli fensi riba koja kraj mene prolazi na semaforu...
          http://www.youtube.com/watch?v=7lgcQUQZBtE

Kupujem HGT/sporting volan

Comment

• madic
            CBC Senator XXL
            • 07.10.2007
            • 844
            • Beograd

Overspeed tu si u pravu.
            Na primer ja kad odem u inostranstvo i vidim nekog u trenerci i air max-u gledam ne njega kao na nekog ko je sportski obučen, dok kad ovde vidim nekog tako obučenog odmah pomislim da je seljačina, cigan itd...

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Zato sam i napisao ono ranije, da bi neki trebali da "bace pogled" i preko svoje tarabe i da onaj pravi svet pochinje tek tamo negde... Verovanje da su nasha (nazhalost, takva kakva su bila) iskustva iz devedesetih neka dobra "baza" za formiranje bilo kakvih sistema vrednosti ili trendova danas, i modnih izmedju ostalog, je totalni nonsens i velika zabluda. Nismo mi ti koji smo, ni tada a ni danas, postavljali neke trendove, a narochito ne modne.

Vicevi o Danone trenerkama i Air Maxu "pale" samo ovde, u "ostatku" sveta ce na te viceve samo da vas bledo pogledaju i zapitaju o chemu vi to...
              http://www.bmw.tv

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Uvek sam u džinsu, tako da u vezi sa oblačenjem nemam nikakvih dilema.Kada je malo hladnije(meni je uglavnom uvek hladno) tu su obično crne kožne jakne ili fajerka.Od obuće, na stanju večite Nike 2-ka ili starke sa kojima najviše volim da vozim!
                Nemam nikakav problem kad vidim lika u odelu(pogotovo kad ume da ga nosi), ali ja se ne nalazim u tome.
                Veoma pazim kada se odevam za vožnju motorom i tada sve mora da bude "onako po kodeksu"!Bukvalno se gadim likova koji na motocikl sednu u trenerkama, šortsevima, papučama i drugim sličnim odevnim kombinacijama!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                X