Evo jos jedne akcije u Tempu, jel zna neko nesto o ovom tv-u, samo 32000 kosta, a 81 cm Nigde na netu ne mogu da nadjem nesto o njemu, ako valja uzecu ga za dnevnu sobu?
da li cu se zahebati. uz to ide i 5.1 sistem ozvucenja od iste firme!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ono sta sam ja ovih dana nalazio u 50" je LG 50PF95 -FullHD. Meni lep ali primerak koji je deklarisan na 60.000h. (moze da se nadje za 119.999,00 a moze i za 238.999,00 )
Iz PG60 (100.000 h) serije u BG-u ima samo 42" (42PG6000). Jako lep dizajn i cini mi se povoljna cena (oko 82.000,00), ali meni mali za prostoriju od 60m2 i nije FullHD. Ako neko zna gde ima 50PG60 ili 6000 neka vice. Steta sto je samo 60" (60PG60) FullHD
60" plazmu ili LCD ces tesko naci bilo gde jer ih jednostavno ne uvoze. Par puta je generalni uvoznik LG-a uzeo par plazmi 60-tica, i zeznuo se, problemi oko atestiranja, skupe, mala potraznja, itd...a tehnicke karakteristike nikakve, losa rezolucija i kontrast katastrofa.
Ja licno sam od LCD-a definitivno odustao, jer nigde ne moze da se nadje u dimenziji vecoj od 50". Ima ih i full HD, sa kontrastom 30.000 i vise, ali 50"+ nema. Tako da ja licno idem na plazmu.
Plazme generalno imaju dijagonale 60", ali jaaako los kontrast. Medjutim, Pioneerova 9. generacija plazmi ima kontrast od preko 50.000:1, fenomenalan kontrast tako da je crna ZAISTA crna, i sve su full HD - tako da ja za sebe uzimam 60" cim se pojavi za oko mesec dana.
Trenutno Pioneer mozes da nadjes u dimenziji od 50", ali 8. generaciju plazme, koja ima "samo" 20.000:1 kontrast. Zovi uvoznika, ITM, ili potrazi u Ultra Electronicsu (Kneza Milosa, malo uzbrdo prema Skupstini od raskrsnice sa Srpskih Vladara, sa desne strane), imaju par 50-ica izlozenih. Naravno, cena je bas "muska" ali mislim da itekako vredi jer su za 3 klase bolji od mainstreama tipa LG ili Samsung...
The difference between men and boys is the price of their toys
He problem je budzet, zato ja trazim LG 50PG60 ili 6000. Znaci do 150.000,00 i tu bi se verovatno uklopio. Za sad cekam, ali cim krene IPTV uzimam 50" pa makar bila i ova stara 50PF95 od 60k h i bednih 10000:1
Trenutno Pioneer mozes da nadjes u dimenziji od 50", ali 8. generaciju plazme, koja ima "samo" 20.000:1 kontrast. Zovi uvoznika, ITM, ili potrazi u Ultra Electronicsu (Kneza Milosa, malo uzbrdo prema Skupstini od raskrsnice sa Srpskih Vladara, sa desne strane), imaju par 50-ica izlozenih. Naravno, cena je bas "muska" ali mislim da itekako vredi jer su za 3 klase bolji od mainstreama tipa LG ili Samsung...
Panasonic odlicno "sluzi" u segmentu izmedju LG/Samsunga i Pioneera.
Pri tome, Pioneer vise ne proizvodji svoje panele vec koristi Panasonikove. Moja preporuka, za 42+ plasme stoga ide za panasonic PY8x modele.
Ja gadjam 42PY85
Slazem se za Panasonic, ali meni i dalje niko pre Pioneera nije mogao da ponudi TV koji mi zadovoljava sve kriterijume. Jednostavno niko ne nudi LCD veci od 50", dosta ih nude plazme od 60+, ali svima redom kontrast je max. do 15000:1 - postavim TV naspram prozora u dnevnoj sobi, recimo, i ako nije mrak napolju sipak ces da ga gledas sa nekim budjavim kontrastom...ili jednostavno nece biti razlike izmedju tamnosive i crne, itd. Plazma sa 50000:1 kontrastom postoji samo u Pioneeru, puna kapa...
Pioneer kupuje panele od Panasonica - da, s tom razlikom da Panasonic ne koristi u svojim modelima panele koje prodaje Pioneeru. Panasonic u svojoj ponudi po kvalitetu panela nema nista slicno Pioneerovim modelima 9. generacije.
LG PG60 ne uvoze i nece zbog atesta.
The difference between men and boys is the price of their toys
Btw. Pioneerovi i Panasonicovi paneli su isti, sigurno.
Pioneer ima bolju elektroniku i pratece komponente + softver/firmware. I zato kosta x3. Panasonic ima racun da Pioneer podrzi kao najboljeg.
stigla je i pioneer 60" (Pioneer PDP-LX6090 ) i ima je na lageru
ali moj omiljeni Pioneer KRP-600A stize krajem oktobra (mi cemo da je zapljunemo, malo za firmu da se igramo)
Comment