Evo jos jedne akcije u Tempu, jel zna neko nesto o ovom tv-u, samo 32000 kosta, a 81 cm
Nigde na netu ne mogu da nadjem nesto o njemu, ako valja uzecu ga za dnevnu sobu?
LCD 40" ili plasma ?
Collapse
X
-
a sta mislite o ovome ili neka druga preporuka.
http://www.panasonic.co.yu/index.php?p= ... ad548010f2
da li cu se zahebati. uz to ide i 5.1 sistem ozvucenja od iste firme!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
naprimer.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
@206 gde ima u BG 60PG60???
Ono sta sam ja ovih dana nalazio u 50" je LG 50PF95 -FullHD. Meni lep ali primerak koji je deklarisan na 60.000h. (moze da se nadje za 119.999,00 a moze i za 238.999,00
)
Iz PG60 (100.000 h) serije u BG-u ima samo 42" (42PG6000). Jako lep dizajn i cini mi se povoljna cena (oko 82.000,00), ali meni mali za prostoriju od 60m2 i nije FullHD. Ako neko zna gde ima 50PG60 ili 6000 neka vice. Steta sto je samo 60" (60PG60) FullHD
Comment
-
-
60" plazmu ili LCD ces tesko naci bilo gde jer ih jednostavno ne uvoze. Par puta je generalni uvoznik LG-a uzeo par plazmi 60-tica, i zeznuo se, problemi oko atestiranja, skupe, mala potraznja, itd...a tehnicke karakteristike nikakve, losa rezolucija i kontrast katastrofa.
Ja licno sam od LCD-a definitivno odustao, jer nigde ne moze da se nadje u dimenziji vecoj od 50". Ima ih i full HD, sa kontrastom 30.000 i vise, ali 50"+ nema. Tako da ja licno idem na plazmu.
Plazme generalno imaju dijagonale 60", ali jaaako los kontrast. Medjutim, Pioneerova 9. generacija plazmi ima kontrast od preko 50.000:1, fenomenalan kontrast tako da je crna ZAISTA crna, i sve su full HD - tako da ja za sebe uzimam 60" cim se pojavi za oko mesec dana.
Trenutno Pioneer mozes da nadjes u dimenziji od 50", ali 8. generaciju plazme, koja ima "samo" 20.000:1 kontrast. Zovi uvoznika, ITM, ili potrazi u Ultra Electronicsu (Kneza Milosa, malo uzbrdo prema Skupstini od raskrsnice sa Srpskih Vladara, sa desne strane), imaju par 50-ica izlozenih. Naravno, cena je bas "muska" ali mislim da itekako vredi jer su za 3 klase bolji od mainstreama tipa LG ili Samsung...
Comment
-
-
He problem je budzet, zato ja trazim LG 50PG60 ili 6000. Znaci do 150.000,00 i tu bi se verovatno uklopio. Za sad cekam, ali cim krene IPTV uzimam 50" pa makar bila i ova stara 50PF95 od 60k h i bednih 10000:1
Ima u TM 70" neka cena prava sitnica 2.199.999,00
Comment
-
-
Panasonic odlicno "sluzi" u segmentu izmedju LG/Samsunga i Pioneera.Originally posted by 206Trenutno Pioneer mozes da nadjes u dimenziji od 50", ali 8. generaciju plazme, koja ima "samo" 20.000:1 kontrast. Zovi uvoznika, ITM, ili potrazi u Ultra Electronicsu (Kneza Milosa, malo uzbrdo prema Skupstini od raskrsnice sa Srpskih Vladara, sa desne strane), imaju par 50-ica izlozenih. Naravno, cena je bas "muska" ali mislim da itekako vredi jer su za 3 klase bolji od mainstreama tipa LG ili Samsung...
Pri tome, Pioneer vise ne proizvodji svoje panele vec koristi Panasonikove. Moja preporuka, za 42+ plasme stoga ide za panasonic PY8x modele.
Ja gadjam 42PY85work in progress
Comment
-
-
Slazem se za Panasonic, ali meni i dalje niko pre Pioneera nije mogao da ponudi TV koji mi zadovoljava sve kriterijume. Jednostavno niko ne nudi LCD veci od 50", dosta ih nude plazme od 60+, ali svima redom kontrast je max. do 15000:1 - postavim TV naspram prozora u dnevnoj sobi, recimo, i ako nije mrak napolju sipak ces da ga gledas sa nekim budjavim kontrastom...ili jednostavno nece biti razlike izmedju tamnosive i crne, itd. Plazma sa 50000:1 kontrastom postoji samo u Pioneeru, puna kapa...
Pioneer kupuje panele od Panasonica - da, s tom razlikom da Panasonic ne koristi u svojim modelima panele koje prodaje Pioneeru. Panasonic u svojoj ponudi po kvalitetu panela nema nista slicno Pioneerovim modelima 9. generacije.
LG PG60 ne uvoze i nece zbog atesta.
Comment
-
-
Panasonic TH-58PY800 i TH-65PY800
Native: 30,000:1
Dynamic: 1,000,000:1

Btw. Pioneerovi i Panasonicovi paneli su isti, sigurno.
Pioneer ima bolju elektroniku i pratece komponente + softver/firmware. I zato kosta x3. Panasonic ima racun da Pioneer podrzi kao najboljeg.work in progress
Comment
-
-
itm, dobio sam mail prekjuce:
Pioneer PDP-508XD (sa zvucnikom PDP-S58) 50 inča, dijagonala 106cm, HD ready;
dostupnost: na lageru (na ovaj mi daju i popust jer je prethodna generacija)
Pioneer PDP-LX5090 (sa zvučnikom PDP-S63) 50 inca, dijagonala 106cm, HD ready, 1080p, 9-a generacija;
dostupnost: na lageru
Pioneer PDP-LX6090 (sa zvučnikom PDP-S65) 60 inca, dijagonala 152cm, HD ready, 1080p, 9-a generacija;
dostupnost: na lageru
Pioneer KRP-600A, 60 inca, dijagonala 152cm, HD ready, 1080p, digitalni zemaljski i satelitski risiver;
dostupnost: kraj oktobraNaši ...
Kako znaš ?
Rečnik im poznajem ...
Comment
-
-
206 mislis li na zadnju generaciju od pionira pod imenom KURO?
ako da ,onda stoji sve sto si napisao jer je panel daleko ispred ostalih
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-

Comment