elem, ove godine se ponovo organizuje spalavarenje Ibrom
to je manifestacija koja se organizuje vec 18 godina
ja sam, na moju zalost tek prosle godine prvi put saznao za to i prosle godine mi je i bilo vatreno krstenje i vise NIKADA ga necu propustiti
manifestacija je vise revijalnog nego sportskog karaktera, jer je jedina poenta zajebancija, kupanje, alkohol i prskanje veslima
od plovila se mogu videti dsantni camci, kajaci, camcici, gume, burad, najrazlicitiji splavovi, kade, kocke stiropora..... ma sve sto pluta
neopisiva kolicina pozitivne energija, koju nisam nikada nigde doziveo
dogadjaj koji na malenoj reci okupi i 10 000 ljudi koji su dosli tu da se izvriste, napiju i iz********ju na jedan dan
pozivam sve koji mogu da dodju, da obavezno dodju, jer nece zazaliti
meni je licno proslogodisnji sput bio najjaci provod u zivotu
obavezno pogledajte foto galeriju, ne bi li vam bilo jasnije o cemu pricam
ja idem obavezno, i ikreno preporucujem dogadjaj svima koji nisu bili, jer oni koji su bili, znam da ce doci ponovo
vidimo se
to je manifestacija koja se organizuje vec 18 godina
ja sam, na moju zalost tek prosle godine prvi put saznao za to i prosle godine mi je i bilo vatreno krstenje i vise NIKADA ga necu propustiti
manifestacija je vise revijalnog nego sportskog karaktera, jer je jedina poenta zajebancija, kupanje, alkohol i prskanje veslima
od plovila se mogu videti dsantni camci, kajaci, camcici, gume, burad, najrazlicitiji splavovi, kade, kocke stiropora..... ma sve sto pluta
neopisiva kolicina pozitivne energija, koju nisam nikada nigde doziveo
dogadjaj koji na malenoj reci okupi i 10 000 ljudi koji su dosli tu da se izvriste, napiju i iz********ju na jedan dan
pozivam sve koji mogu da dodju, da obavezno dodju, jer nece zazaliti
meni je licno proslogodisnji sput bio najjaci provod u zivotu
obavezno pogledajte foto galeriju, ne bi li vam bilo jasnije o cemu pricam

ja idem obavezno, i ikreno preporucujem dogadjaj svima koji nisu bili, jer oni koji su bili, znam da ce doci ponovo
vidimo se
Comment