moje reci ne vrede nista, morate da vidite svojim ocima
meni su pricali da je zajebancija, ali ni izbliza se nisam nadao tome sto sam doziveo
ok, mozda se neko smori zbog necega, ali ja vam prenosim sve to sa svoje tacke gledista, ali moj dozivljaj manifestacije se poklapa sa utiskom velikog broja ljudi
pice se nabavlja u sopstvenoj reziji
prosle godine smo nosili sokove, ali nam je zafalila pivkana
dobar deo spusta nemas ni vremena da pijes, sem na pauzama, ali kasnije kada reka izadje iz kanjona i malo se rasiri, e posle je skakanje u vodu, preskakanja na druge camce, organizovanje alkoholnih komuna...
ma sve sto vam padne na pamet, jer su svi pozitivno raspolozeni
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Shonsy mozhemo da pochnemo sa dogovorima
Prvo da bacimo spisak shta nam sve treba pa onda dalje
Mislim da je najpametnije corradom da idemo jer imam plindzu tako da ce nam trebati 50 evra goriva u oba pravca.Samo moram da ispregledam trap,sholje da zamenim i da ga centriram Ostalo bi sve trebalo da je ok.
E da ako se dogovorimo zvacu drugarice iz Uzhica da nam se pridruzhe pa ce nam biti zanimljivije.
Aj baci mi na pp msn pa da vidimo oko detalja
Ako bude nekih promena, zovem te na mob! Camac mogu da ti dam, ali vesla moras da obezbedis. Ili bolje ovako: jednu tu klinkicu ostavis kod mene, a ja ti dam camac!
Comment