Evo vam predlog, ako jos niste otisli u Bugarsku ( a nameravate ) a usput posedujete jedan od dva "lepotana" sa donje slike ( ili mozda oba ) kako uz minimum napora ( i ulaganja ) mozete da izbegnete placanje kazni , a i guzve
nisam isao na more, ali sam prosao kroz bugarsku na putu za tursku. 4 sata. i jos me bruda na granici pita - sto gi karas vako brzo - sta brzo? batko, 4 sata.... nisam nigde stajao, samo gas.
Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...
Dodjoh pre par dana iz NesebAra , pa da upozorim: u povratku, ako pratite putokaze za Sofiju-nahebali ste! Pravio sam se pametan, pa nisam skrenuo u Zagoru, s namerom da izbegnem grad. Epilog je da sam vozio skoro 12 sati preko nekih planina i kroz 1500 sela sa ogranicenjem na 40, po necemu sto se uopste ne moze nazvati putem.
Dakle , preporuka je da se drzite rute iz revije SAT u oba pravca.
A na samoj obali, posto je nemoguce naci parking, mozete da upotrebite i rent-a-dvoriste, posto se ljudi i time bave. Cena je ista kao i na placenom parkingu (5 leva dan), samo je auto u hladovini, a i bolje je cuvan, posto na javnim parkinzima stoji ogromna tabla da niko ne garantuje za bezbednost auta i prtljaga u njemu.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Pravio sam se pametan, pa nisam skrenuo u Zagoru, s namerom da izbegnem grad. Epilog je da sam vozio skoro 12 sati preko nekih planina i kroz 1500 sela sa ogranicenjem na 40, po necemu sto se uopste ne moze nazvati putem.
*Ebo te, Deki, pa ti si upoznao Staru planinu, u celoj duzini, k'o niko... Pa ko te nagovori da planinarish...
Dodjoh pre par dana iz NesebAra , pa da upozorim: u povratku, ako pratite putokaze za Sofiju-nahebali ste! Pravio sam se pametan, pa nisam skrenuo u Zagoru, s namerom da izbegnem grad. Epilog je da sam vozio skoro 12 sati preko nekih planina i kroz 1500 sela sa ogranicenjem na 40, po necemu sto se uopste ne moze nazvati putem.
da ne poverujes! isto sam se zeznuo, ali sam shvatio sta sam uradio pa sam posle 20-ak km nekako skrenuo nekim novim putem do stare zagore i vratio se na rutu.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Svaku seosku pijanduru sam pitao za pravac, posto mi putokazi nisu ulivali poverenje. Kad je svanulo, surak mi je priznao da je sve vreme pored sebe drzao neki japanski mac (koji je kupio mom klincu u trenucima debelog pijanstva), s namerom da proburazi prvog "razbojnika" koji napadne !!!
Jedino na ovom putu sam bio srecan sto imam bocu od 60l, sto bi rek'o Prolupator "imao sam autonomiju"
Inace na tom putu ne moze da se sastavi 20km normalnog puta , zato sto je sve raskopano, postoje obilaznice dugacke i po 3-4 sela , da ne kazem 10-15km.
Znakovi ogranicenja brzine su mestimicno postavljeni na svakih 50m, i to nekom suludom kombinatorikom: 80,90,50,90,40,20 ....
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Dakle, uleteo si u ZONU SUMRAKA ko' ja prosle godine!
Kako se nesetih da i to napisem u proslim postovima?
Jedva se zivi izvukosmo. Ja sam tu upao po najguscoj pomrcini.
Ali, moram priznati, bilo je tu i lepih deonica kroz sumu i sl.
Samo sto ja od te lepote nish' ne vide od u udarne rupe a gospodza se oglasavala: Ahhh sto je ovde lepo... Vid' ovo - ono! itd.
Imao sam i bliski susret sa VEPRINOM kojeg sam ne znam kojim cudom izbegao...
Comment