Dilema - gde na letovanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Dilema - gde na letovanje

Na zalost ove godine necu moci na letovanje pre kraja avgusta. U igri su tri varijante pa razmisljam zbog vremena koja bi bila najbolja.

1. Grcka - Halkidiki - da li je iko bio pocetkom septembra tamo? Malo mew je strah da ne bude od 10 dana 5 dana kishe.
    2. Egipat - Sharm
    3. Turska - Antalija/Bodrum/Kusadasi

Da li je neko bio na nekoj od ovih destinacija pocetkom septembra i kakve su vremenske prilike u to vreme?

Hvala!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

za septembar ti je po meni najbolji egipat, tad je kod njih sezona jer se malo snizava temperatura

Comment

• little
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 912
      • BGD
      • Lancia Ypsilon 1.2 8V

kako bre nazalost?
      Septembar je najgotivniji za odmor, sunce nije prejako, nema velikih guzvi i sve je jeftinije.

Moj glas ide za Egipat, a posebno sumnjam da ce biti kise

Turska je skorz ok, bila sam u Kusadasiju pocetkom avgusta i bilo je vise nego dobro, ali su temperature bile dosta visoke.
      Definitivno bih isla tamo ponovo, ali bas u septembru.
      "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

grcka u septembru ti je kocka. egipat je ok a turska samo jug recimo alanja. kusadasi i te fore zaobidji, idi na mediteran ko gospodin covek. tunis je isto extra destinacija u septembru.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

meni je u septembru prava destinacija beerfest...

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Mazda 6 2.0d

Beerfest je beerfest a more je more.

Znaci Egipat.

Razmisljao sam i o Zakintosu - to je prilicno juzno tako da ne bi trebalo da bude problema sa kisom ali mi se tamo ide kolima (ako vec idem na ostrvo da ga obidjem celo) a da vozim 1500km na tamo i odande... previse!

A zasto ne Kusadasi?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

na zakintos ne moze uvek da se ide kolima zbog kornjaca a i kad moze placa se extra taksa zbog radi ekologije. ne mogu da se setim tacno kad je to vreme kad se kornjace trpaju pa im smeta buka

kusadasi je izvikana destinacija i stvarno mi nije fora da odem negde 1000km od beograda i da na ulici slusam srpski ako i cecu i ostale muzike ko da sam u budvi.

dva puta sam iso u tunis i opet bih. sve je na maximalnom nivou bez ikakve greske.

Comment

• Vladan
                CBC Senator
                • 18.08.2005
                • 248
                • Vuko.ebina
                • e46 325i

@Tonca:
                Vidim da si iskljucio Hurgadu. Jel' imas neki poseban razlog?

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Mazda 6 2.0d

Nekako mi je Sharm interesantniji ato sto nema lokalnog stanovnistva...

Mada moz ei Hurgada.

A i Sharm je koliko ja znam juznije od Hurgade.

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

hurgada je juznije ali to uopste nije bitno jer si, jel, u africi... ja sam bio u hurgadi i kairu i mogu ti reci da mi je bilo extra, moja sestra je bila u sharmu i u hurgadi i vise joj se svidela hurgada.. nekako ima vise sta da se vidi posebno u septembru kada su piramide otvorene jer su leti, sto mnogi ne znaju, zatvorene(samo je otvorena mala mikerinova)

moj glas ide za hurgadu ali vidis ako zver kaze moze i tunis iako nisam bio, verujem da je dobro.. jedino mi se ne svidja je to da svi koji se vrate iz tunisa nisu onako puni utisaka nego nekako "veni vici" niko o tome ni ne prica...

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

Originally posted by zverko
                      na zakintos ne moze uvek da se ide kolima zbog kornjaca a i kad moze placa se extra taksa zbog radi ekologije. ne mogu da se setim tacno kad je to vreme kad se kornjace trpaju pa im smeta buka
                      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

o tunisu nema sta da se kaze mnogo osim da je usluga vrhunska, plaze ciste, more toplo. e sad, ako se ide na izlet u pustinju i sta ti ja znam gde sve ne onda i ima sta da se isprica i uslika. a moze i bez toga. pravo mesto za odmor sa porodicom. nema guzve, landaranja i sto je njabitnije trosenja abnormalne kolicine novca posto nemate na sta osim vode i eventualno nekog sokica i tako to... prvi put kad sam ja iso, alexa je imao godinu ipo za 15dana smo jedva uspeli da potrosimo 200e , doduse bili smo u hotelu full pansion cuveni El Mouradi Palace u Port El Kantaoui. isli smo sredinom avgusta i vratili se crni crni ugljnisani. kapiram da u zivotu nisam tako bio pocrneo cak i ako sam u grckoj boravio po 20- 25 jednom i 37 dana.

Comment

• ToNcA
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2006
                          • 868
                          • Mazda 6 2.0d

Znaci da gledam i Tunis .
                          Nesto nisam vidja aranzmane za septembar ali cini mi se da su septembar i oktobar tek sad i poseli dca prodaju kad je Tunis u pitanju.

U svakom slucaju hvala na pomoci!

A sto se Zakintosa tice - moji su se vratili pre 5 dana i nisu mi pominjali nikakvu taxu.

Comment

• NemaN
                            CBC Senator XXL
                            • 29.11.2004
                            • 1560
                            • munze

moji su prosle godine isli u septebru u Grcku i kazu da vec polako tada pocinju da zatvaraju radnje...
                            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• nik2yu
                              CBC Senator
                              • 19.11.2007
                              • 298
                              • belgrade

Al takodje imaj i u vidu da je egipat najskuplji u septembru i avgustu, jer su tad najnormalnije temperature, tako da te aranzman od 500 eura u julu moze ispasti 750 u septembru. bez preterivanja. mada i moj glas ide za egipat ili tunis.
                              Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

Working...
                              X