Dilema - gde na letovanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Egipat, Tunis i Turska slobodno u septembru. U Turskoj moze da te iznenadi nekakav kratkotrajni pljusak u drugoj polovini septembra, ali to je pljusak od pola sata...

Egipat ti je sasvim ok. i zimi, ja sam novu 2008 docekao u Sharm-u i kupao sam se (jeste bilo hladnjikavo, ali ok.) i pocreneo sam kao da sam isao leti (temperature oko 25 C tj.idealno).

U Tunis sam isao jedne godine u novembru i isto je sasvim ok 25-30 C, meni to odgovara, more slicne temperature... milina.

Ove godine idem u hotel Adam & Eve u Kemeru sredinom septembra, uz 30-tak C i temperaturu mora 26-27 C bice idealno... sve 3 destinacije izbegavam tokom jula i avgusta... mnogo je bolja varijanta jesen kada nisu vrucincine.

A jel si razmisljao o Dubaiu za tamo negde oktobar-novembar?
    Ne moras da odsednes na Jumeirah beach, mozes da budes smesten u Sarjahi ili Ajmanu, to ti je pola sata shuttle busom od Dubaia a smestaj je mnogo povoljniji (recimo cena mozda malo jaca nego u Sharmu)... a imas onaj Dubai feeling

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Dubai ostavljam "za neke bolje dane" a sada vec razmisljam na temu Alanja i Antalija jer sam nasao aranzmane koji najvise pauju mom godisnjem odmoru - da mogu sa 10 dana odmora da bude 15 dana na moru

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

Alanja nema greske...
        Tunis u novembru, teska epizoda... bio sam druga polovina oktobra i nisam se ljudski okupao 5 puta za 10 dana posto vetar duva sacuvaj boze.
        na zakintosu sam bio davno, tacnije 98.god i tada su trazili pare za ulaz na ostrvo kolima. mozda su nesto promenili. zakintos je VRH ali su cene malo nabudzene posto su glavne musterije englezi, holandjani i skandinavci.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

Originally posted by zverko
          kapiram da u zivotu nisam tako bio pocrneo cak i ako sam u grckoj boravio po 20- 25 jednom i 37 dana.
          jbt i tamo si bio u zatvoru

Comment

• Velja
            CBC Veteran
            • 22.12.2005
            • 176
            • https://t.me/pump_upp
            • CharlesfaistOB

Potvrđujem za Alanju, bio sam prošle godine u septembru preko Argusa, a pošto su mi dva ortaka vodiči tamo dobio sam preporuku za Hedef Kleopatra Goldensun Hotel

Vreme je bilo perfektno, nije bilo preko 32-3, temperatura mora je bila 29 a kad smo odlazili pala je na 27 (imam na satu termometar). Turci u hotelu extra ljubazni, klopa ok, hotel je bukvalno pređeš ulicu i na plaži si, plaža velika peščana, sve je super, samo je blizu autobuska ali ne smeta.
            Jedini problem su bili talasi, prvih 5 dana su bili toliki da su spasioci zabranjivali ulazak, mislim, ja nisam odoleo pa sam se rvao ali je generalno bilo čak opasno. Posle se smirilo i voda ko staklo, jbg, naleteo sam posle neke oluje na otvorenom moru...
            https://t.me/pump_upp

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

kleopatrina plaza... mmmm ... vrh
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

A moze li neko da napravi poredjenje Alanja/Antalija.

Video sam interesantnu ponudu u agenciji Conte - Antalija, hotel "Falcon" - ima dobar all inclusive (bar kako pise u ponudi)...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• miQzma
                  CBC Član
                  • 31.07.2007
                  • 97
                  • Beograd,Mirijevo

Originally posted by JAPANX
                  Originally posted by zverko
                  kapiram da u zivotu nisam tako bio pocrneo cak i ako sam u grckoj boravio po 20- 25 jednom i 37 dana.
                  jbt i tamo si bio u zatvoru
                  Originally posted by Sheta_Junior
                  50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

Working...
                  X