Znao sam da je malo ''zeznuto'' biti u pritvoru ali da je bas ovako, nisam znao.
Metode prevaspitavanja, ili sta vec...
Collapse
X
-
Da je lepo svi bi hteli da budu tamo.
Mada,ovaj zatvor ili krilo zatvora je,verovatno,specificno.I,nesto je prethodilo ovim dogadjajima.Neko je dilovao narkotike ili sl.
Za ocekivati je da strazari budu ostri,ipak treba njih sacica da kontrolise relativno velik broj robijasa.Originally posted by Sheta_Junior50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.
-
-
...koliko je verovati onim komentarina na YouTube...bila je pobuna u zatvoru...i sada se traze organizatori...
Ti kriminalci imaju izmedju sebe ''činove'', i zato ih teraju da skidaju odecu kako bi im videli tetovaze...
Po tetovazama se zna ko je od njih glavni...jer postoje razlicite tetovaze zavisno od toga koji polozaj taj kriminalac ima...
Strah je metoda da se kontrolise disciplina u zatvorima...
Da li je bas treba ovako zavoditi, ne znam...
Ali, jasno je da samo strah omogucava da mnooogo manji broj cuvara u odnosu na zatvorenike, odrzava red...
Ako straha nema...plus su kriminalci brojniji....- eto ti haosa u zatvoru...
Comment
-
-
Originally posted by SAAB PoWeRizivljavaju se oni na sitnim ribicama , mada onako istetovirane i ja bi ih mlatio ..."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Mislim da ovo nisu strazari, ovi su dovedeni namenski, ciljno. Strazari nigde nisu maskirani.
Svejedno , jedan od njih bas "dobro" barata palicom !!
Cuo sam da su turski zatvori najgori...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ono su neke spec. jedinice. Kada sam video kako onaj vrti pendrek kao lizalicu i opali onog lika kljucnu kost...Ne znam da li ste provalili i glas nekog od njih. Kao oni Orkovi iz ''Gospodara prstenova''.
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Ta prica sa tetovazama je bas popularna u poslednje vreme, izaslo i nekoliko filmova gde se eksploatise iscrpno ta simbolika ( Eastern promise, Vigo Mortensen glumi, super je film ).
Elem - kako oni znaju da neko nije otisao i jednostavno trazio da mu se urade "zvezde" ili sta vec? Kako znaju da je tetovaza autenticna? Tj da je dobijena po "zasluzi".EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
Poznajem dvojicu koji su obitavali u KPD Nis. Jedan zbog saobracajke 4 god. , onaj drugi 2 god zbog narkotika. Obojica su bili tamo u vreme pobune (koju je ugusila zandarmerija inace). Imaju totalno razlicite price i razmisljanja o tom periodu. Prvi je okopavao basticu, odrzavao bazen, isao kuci za vikende, imao kuhinju, pristojan svet u sobi, itd. Onaj drugi je preziveo pakao, kradje, samice, pendreci, oboleo je unutra i fizicki i mentalno, jedva sam ga prepoznao.
Onaj prvi (zbog saobracajke), inace kamiondzija po zanimanju, se sa kolegama iz KPD redovno vidja , zovu se na slave, rodjendane i sl.
Drugari onog drugog su ili po zatvorima po belom svetu ili su mrtvi.
Nije za svakog isto, niti svako podnosi istu stvar na isti nacin.
Mene licno bolje da udare kola pa da lezim u bolnici 1 godinu nego 1 mesec u KPD Nis.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment