Chisto sumnjam da su specijalne jedinice tj specnaz ovo.Chuvari u zatvorima peglaju robijashe.ne znam shta je chudno toliko.Mislim lepo je shto vrti on pedrek tako ali i oni prolae obuku neku.Mozhda je bivshi pripadnik specnaza ili tako neshto...
A ovo su izgleda pobunu pravili neku pa im sad objashnjavaju da to ne treba da rade vishe ikad
Dobro, svi smo se tukli i ponekada dobijali batine, doduse ne sa policijom. Bude neka 'sljiva', malo krvi iz nosa i to je to. Mada, posle batina iz onog zatvora covek ne moze da prodje bez trajnih posledica. Kosti sigurno pucaju, unutrasnji organi se ostecuju i sta vec moze tu da se pripise.
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
pa nije bas da pucaju kosti. od pendreka strada meko tkivo da ne kazem "truli". imao sam prilike da osetim "slobodanku" na svojim ledjima septembra '99. god. kolko se secam tri nedelje sam nosio dve "tetovaze" na ledjima i jednu na grudima.
Dobro, svi smo se tukli i ponekada dobijali batine, doduse ne sa policijom. Bude neka 'sljiva', malo krvi iz nosa i to je to. Mada, posle batina iz onog zatvora covek ne moze da prodje bez trajnih posledica. Kosti sigurno pucaju, unutrasnji organi se ostecuju i sta vec moze tu da se pripise.
Ne sa policijom,ali sa zandarmerijom mozda
Slazem se sa Zverkom u vezi "povreda" od pendreka,imamo slicno iskustvo,samo sto sam ja dobio jos koji udarac vise
Kao shto rekoh u pitanju je izgleda bio neki pokushaj pobune i ovo im je sad kazna.
A nije mi ih zhao uopshte s obzirom da nisu tamo bzvz pogotovo shto znam kakvo je stanje u rusiji i kakvih sve mentola ima.Nisu tamo zbog ne placenih kazni i sl tako da neka ih
Comment