Originally posted by ljutaguja93
Metode prevaspitavanja, ili sta vec...
Collapse
X
-
hmm izvini, a to je loše a?
To što on kaže da me je silovao ne bi tako pričala - u sistemu volela bi, to nema veze
Ma nemaš frke, neću sad kucati nigde sem u opcs deluPre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
A kako bi to shvatio????Originally posted by Alekrene bi tako pricala
Znači ne pi rekla da je to iživljavanje i ne bi kuvala biipove, već suprotno tome.
Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
Ma opušteno...rekao si svoje...ja rekla svoje...srećemo se samo u opcs-delu.
Daj ti samo sebi idalje za pravo da kažeš nekom da iskulira, to ti je baš do yaya ponašanje..posebno prema ženskoj osobi FRAERU VELIKIPre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
Sem što je baja sabi dao za pravo da mene smiruje i da mi kaže da se šitim po forumu...koji je da, pritom, slažem se sa tobom, za ćaskanje i zezanje..što ti, iz toga rečenog, daje slobodu da se uključiš da kucaš gde hoćeš, daš svoj komentar...ili šta god već.Originally posted by mishioniko ti lose nista nije reko'Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
pazi kad sam znao da ce biti isto ko i sa ostalim zenama na forumu.
raspisala se zenska na sve strane i to na muskom forumu. ko da ja sad odem na krstaricu u temi PMS krenem da pisem i pisem, pa mlo u temi za kukicanje , pa malo kuvanje...
na kraju svega, izigrava ribu , gadja se nekim fazonima a nema ni 20 godina. djuri kaze da je gay a alekreu da je bolestan... misliiiim... ne mislim
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-

Comment