Originally posted by sri98
Pogrešna strana!!! MUST SEE
Collapse
X
-
Re: Evo i mene ponovo
Originally posted by Bane®Originally posted by BrackoNepretičem na punoj (pa makar bio traktor koji ide 20km/č) ili da...
Proverio sam vezano za ovo sa 40 na čas i punom linijom, ne sme se preticati - provereno u policiji.
Tada sam proverio i za RU=988-04, nije ta tablica.
Pro_Touring_Mopar, kako to da nema nigde ništa na netu?!
Miodrag, to i jeste cilj! Hvala Bogu da je na nekoga delovalo, jer su me gomila ljudi isprozivali idiotom i slično...
A što se tiče desne trake, Bog'me svaki put vozim srednjom (voznom trakom), samo kada pretičem vozim levom, preticajnom... I tako vozim od uvek...Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...
Comment
-
-
To je sve poprilično relativno. Noću i srednja traka zna da bude podjednako opasna. Meni je vožnja levom trakom noću spasla život, već sam pričao o tome, da se ne ponavljam.
Najvažnije je biti priseban, ne čačkati gedžete u vožnji, ne ćaskati telefonom i biti debelo skoncetrisan sa bar 2 mračna najverovatnija scenarija u glavi unapred, za ono što bi moglo da se desi i biti spreman. Nije lako, ali kad bi svi tako vozili sigurno bi se nesreće smanjile za 90%.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Originally posted by BrackoNePro_Touring_Mopar, kako to da nema nigde ništa na netu?!
Originally posted by nidzaNajvažnije je biti priseban, ne čačkati gedžete u vožnji, ne ćaskati telefonom i biti debelo skoncetrisan sa bar 2 mračna najverovatnija scenarija u glavi unapred, za ono što bi moglo da se desi i biti spreman. Nije lako, ali kad bi svi tako vozili sigurno bi se nesreće smanjile za 90%.Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Bane®Ne znam da li su ovde neki obavešteni, ali desna traka i služi za vožnju autoputem (mada to u Srbiji samo ima u knjigama za polaganje, ne i u realnosti). Leva traka je OBILAZNA.
Tako da ovi koji će tek od sada da voze desnom trakom treba da znaju da su to oduvek trebali da rade.
Kad sam napisao od sad cu da vozim desnom trakom mislio sam da se necu prebacivati u levu uopste a ne da sam do sada vozio levom i preticao desnom ....
Comment
-
-
Viđen na delu
Sada u Pazovi skrećem iz sporedne levo i posle 100tinjak metara vidim auto Jugo in, crvene boje (trula višnja... više trula nego višnja)
A tablica RU=988-62, a što je najgore vozi ga neki dedica!
Hteo sam da se okrenem i da vidim gde ide, ali bio sam u žurbi pa nisam...Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...
Comment
-
Comment