Mislim da možemo biti svi zadovoljni jer je CannonBall ispunio svoj cilj da aktivno učestvuje u edukaciji vozača.Svaka čast našim članovima BrackoNe i mb12 na zalaganju da ova priča ne ostane nezapažena i medijima koji prate forum.
A sada drugovi
Mislim da je uzrok ovom ponasanju sto toj starijoj gospodi prepisuju lekove za i protiv pritiska, zgrusavanja krvi, podlmadjivanje, protiv bora i starackih pega, protiv nesanice i za zdrav mladalacki san... i ko zna sta sve jos, pa kad se sastavi dobitna kombinacija - eto belaja !!
Pa moja pokojna baba je gutala saku lekova 3x dnevno, a prepisivala ih doktorka iz kucne nege jedno nedeljno. E ta doktorka jednom napravila novu kombinaciju, a zaboravila da nam kaze da iskljucimo iz upotrebe staru, tako da se baba 7 dana samo smejala, preporodila se, otvorio joj se apetit, da je imala patike cini mi se da bi potrcala... ma cudo jedno su ti medikamenti
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
ma ovo je haos sto se babe tice
a snimatelji, sta su oni tu mogli, ova ih ne bi cula da su svirali sve vreme, a i da ih je konstatovala, sta bi bilo, -shvatila bi da vozi pogrsnim smerom i onda bi se mirno iskljucila- cisto sumnjam, tako da je bzvz sto ovi blate snimatelje po novinama kad su oni zapravo skrenuli paznju na ove propuste u bezbodnosti u saobracaju.
Ja pi*dim više od prekršaja u saobraćaju...
Ja znam da prekoračim brzinu, ali da prođem na STOP, ili da pretičem na punoj (pa makar bio traktor koji ide 20km/č) ili da, ne daj Bože, idem u kontra smeru - to stvarno izbegavam maksimalno.
Ja sa ovim svojim telefonom, stavim između table i šajbe, pustim snimanje i tako vozim, brate slatki, koliko ja imam već materijala o prekršajima... Juče sam išao za Rumu, teči nešto pozlilo, i brate na nadvožnjaku kod Rume, opiči neki sa (mislim) džetom preko duple, celu kolonu, pa mis'im šta reći...
Ništa, ja ću i dalje da snimam, pa ću jednom da napravim kompilaciju svih prekršaja i da okačim na net...
Naravno, video će prvo da završi ovde...
Kad sam video ovo pre neki dan na youtubu nisam verovao da je moguce shock:
Da stvarno postoji tolika ******
Meni je nekako najlogicnije da je prosla svoje iskljucenje pa da se na sred autoputa okrenula da se vrati do tog iskljucenja
TO mi nekako najprihvatljivijje
Ljudi, bilo je nesto na televiziji o ovome, mada sam bio u nekoj zurbi pa nisam bas najbolje pratio sta se desava. Koliko sam skapirao, babu je prijavilo vise ljudi, tako da je uhvacena i zaustavljena na jednom od izlaza sa auto puta, posle cega su je odmah uhapsili. Policija je u izjavi rekla da je baba "uslikana" vozeci preko 145 kmh, sto je verovatno pun gas u Jugu. Najjaca je bila izjava same babe, koja je rekla kako je na otprilike pola puta skontala da je zaboravila nesto strashno bitno i onda se najnormalnije okrenula i pocela da manijacki pici u suprotnom pravcu...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
nju bi trebalo najbrutalnije kazniti...sama pomisao da je bas u tom trenutku u toj traci u pravom smeru mogao da bude bilo ko od nas i da je mogao da izgubi zivot ili ostane invalid do kraja zivota zbog retardirane matorke koja je "zaboravila nesto", je apsolutno stravicna...
Ne znam da li su ovde neki obavešteni, ali desna traka i služi za vožnju autoputem (mada to u Srbiji samo ima u knjigama za polaganje, ne i u realnosti). Leva traka je OBILAZNA.
Tako da ovi koji će tek od sada da voze desnom trakom treba da znaju da su to oduvek trebali da rade.
Danas na autoputu se setih bakute, zurio sam na aerodrom i gas 160+ leva traka jer ipak sam obilazio konstantno, ali kada se setih snimka sa youtuba odmah sam skinuo nogu sa gasa i lagano vratio u desnu traku, jeste da sam zurio ali sam trebao ziv da stignem! I stigoh,... Interesantno da sam nailazio na dobre automobile, koji su mogli da budu presretaci, pa smo cak i pricali na tu temu ali nista, tek bakuta kad je dosla u glavu,...
Dakle, snimak ima dobro dejstvo,...
Comment