Vesti iz nesvesti... Čitaš na svoju odgovornost....

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Šeseta jubilarna...

Zaboravih, onaj Sabo pred rodjus onih lafista bio kod mene i ladno djotno stolčić stakleni sa sve escajgom punim kafe na njemu. Stolčić preživeo escajg nije...

Bio jutros po poštama eeee... da mi je onda bio komp pri ruci, eeeee.....

Mislim ovo moram komentarisati inače ću da puknem

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
    I obore ga za to

i ja bi ga oborio. ja nikada ne stajem kamikazama da bi ih pustio, samo u krajnjem ako je bas ****** koja bi se bacila pod tockove i zestoko sviram.
    znaju se pravila.

Citat:
    sumnjamo da je pesak mozda i "podmetnut" da bi sto vise njih popadalo(nije ne moguce slozicete se

konacno i to da se dogodi da policija pocne da koristi mozak i simulira realne situacije u saobracaju koje podrazumevaju i tu procenu (zeznuto ali se svakoga dana dogadja maltene). -----------------------------

Mislim ljudi jeli to mogućeeeee, ma danas mi je dan samo tako... Konstatacija ja sviram žestoko pa ga onda lepo (šta je kontra žestoko?) isprezgazivam namrtvo, zna se red brate....
    Ja radio pre na željeznici pa išao za onog motorvodju, to je onaj što vodi motore, i tamo ti je brale parola, sviraj, pazi pa gazi.... Nema trtmrt, jedan imao 17 iksića na boku lokomotive, spičio pola svatova na prelazu a ostatak napabirčio polako pomalo, radilo se može se... Ko je kupovao polovne branike na najlonu, zna ga ima čudan glas.
    Ajd to, njemu treba 600 metara da se zaustavi...

A tek druga izjava... Pa to zaslužuje da se zabeleži, "koristi mozak i simulira"
    Simulira Ok, ali onooooo?

Mislim šta da radim, imam jako zajebato zanimanje poznajem i kurtu i murtu, imam prijatelja na svim stranama. Radio svašta u životu pa se nakupilo. Kako sad da kažem poštaši pederi kad ima i dobrih, malo ali ima. Isto važi i za one simulatore ali su im službe u materinu...

Nagovori me jedan odavde da odem tamo i predam molbu da mi skinu PCM, pa majku mu nisam podneo molbu ni da ga ture... Ali šta ćeš, mora se žrtvovati. Idem i celim putom, nećeš se nervirati, nećeš se nervirati, nećeš.... ma nećeš kjurac, di to ima...

Paj sad na spensu odma stignem na red, onaj razdelnik me odma uputi na prvi šalter neka lepa teta. Ja u radnom odelu pa neću da sednem... Ja sam taj i taj i teba da mi se skine PCM ili FM...wat?? Jel znate o čemu pričam, znam kaže uvredjeno, pa šta onda wat?? Tu već malkic dignem ton, razdelnik na korak bliže. Pa imal ovde šefa sale kome da se obratim?
    Aaaa pa ne možete vi to tražiti to je tako rešeno, to jest tako ste rešeni. ma bliže rodbine ti mislim al ćutim. Još uvek kontrola ali ton malkic višlje a onaj pola korak bliže... Ja sam bio rešen davno al iste sad nekog drugog rešili preko moje grbače... Ma nemože to tako i kvit, mislim tu mi pukne film i baš dignem ton a onog gledam ispod oka i čekam da dodje na domet cipele No.45 od kilo komad... Ona pa dobro nisam vam ja uvela PCM, pa niste al šta ih branite... I šta vam smeta taj PCM??, tu odskočim jedno tri metra uvis i polako se smirim....
    Uglavnom posle mi kaže oni nisu nadležni nego da ja lepo ti dopis tamo njima pa će se vidi pa...

Daklem ebo dopis, odem direkt u poštu glavnu, portir me uputi na sprat a tamo nikog, naidje neki u hodniku i pita šta radim i gle čuda zna o čemu pričam On žuri ali naidje neki drugi pa ga ovaj zamoli da pogleda šta me muči i jel može da se reši.
    Mislim se e rešiće baš... No odemo još jedan sprat gore i lepo ti čovek ukuca u kompjuktor kad ono tamo medjutim PCMčina ko kuća, nas 8 komata na jednu paricu, pa konc logor je mila majka, pa to se guramo bre... msim 21 vek, brze pruge srbije, zzzzoooooom, odeeeeeee......
    Ajte ovaj drugi broj? Ubaci, kaže ista kutija ista regleta, me to sinko nas dva a njih šest, naebali smo.... Pa šta sad?? E al jel može ovaj da se proveri, dam i treći, učita, kaže dvojnik Ali može ADSL kaže, ma kjurac može kod svih provajdera kaže ne može.
    On opet ma može tehnički ako hoće... Lepo se tu razidjemo ko ljudi uz obećanje da će videti šta mogu da urade.
    Ebiga, kako sad da ih pljujem kad su bili normalni?? Sačekaću par dana...

Ali sam jutros čvrsto rešio....
    Svečano se obavezujem da ukoliko ne dobijem ADSL ni na jednu od tri linije koliko imam a koje sam pošteno i nepošteno svojevremeno platio pa mi sad traže da dam dve u zamenu za ISDN koji treba još da doplatim pa da posle skupo opet plaćam impulse i ostale kerefeke, e morgen malo...
    Nisam se rodio sa internetom pa ne moram ni umreti sa njim, danas sam platio telefone 6340 dinara, ako im ne treba ko ih ****.
    Daklem svečano se obavezujem da neću više jesti ta govna i to baš tim rečima baš tako. Uplatiću samo osnovnu pretplatu kod Sezama zbog maila što nosi 5 sati interneta mesečno. od kojih ću trošiti 5 minuta svaki drugi dan opet samo zbog maila. Neću nikog više nazvati ko ima mobilni telefon a i za fiksni ču potegnuti samo u krajnjoj nuždi velikoj ili maloj svejedno šta pre naidje. Svešću komplet potrošnju na pemzinerske uslove, 35 din. pretplata pa ko ih džebe. Onda nek ture PCM
    u **** ili tu negde. A linije će dobiti kad na kjurcu rodi nokat....

OTPOR!!!!
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Sikiricu oštrim, ruke mi žuljaveeee....
      Onaj Sabo opet sprco auto....

Prošla radna nedelja koja je bila malo radna ali i to je dobro ponekad...
      Idioti me polako opkoljavadu. Zatvorili prvo jedan kraj ulice kao kopaju za toplovod pa do pola, e sad oće i drugi pola. Radim u dvorištu i gledam kroz otvorenu kapiju idu dva bilmezana i nose znak. ne budi lenj odšetam do ulice da vidim šta rade. Postave onako bratski na sred srede dva betonska bloka u ubodu oni prečagu ko rampu i op stop ulicaaaa...
      U ulici jedno 30 auta... kako će napolje pa lako elikopeterom... Mislim, n i like ni tona, bar da reče nek ureč apr danaranije da se ljudi pripreme.. Kaže sinko ne sekiraj se ja ću to posle skloniti. Sinko pojma nemati, to se stavi na kamion ili na paktreger od auta i bači se u Dunav, oni donesu drugi mi i drugi pa dok nekom ne dosadi ili nestane... Pa nisu ni te fabrike svemoguće a velik je Dunav...

Tako sam svojevremeno upropasito EV, oni stave one patrone sa beskonačnim navojem a ja lepo sve poskidam i u djubar, par puta i neima više patrona. Zgrada 18 spratova, svi me stanari voleli a ne ko ovi pejnindiesi...
      E počele šlabe ko i ovi naši iz preglednih ustanova, svaka vaška obaška. U Frankfurt mora ovako a u Minken mora onako, svašta ja mislio samo mi seronje...

Ebo mater proće i ovaj bigbrader jednom pa da gledam tv ko ljudi...
      Pa i reklame sam zaboravio.

A ovaj Simens je glup ko top, ne top je gluv, glup je avan.

Polako počinjem da mislim da se iza ono Valent Vudriga nalazi ipak čovek. Mislio sam da je to neka mašina za pisanej poruka, servis za odgovaranje. Vidim da je sklopio par dobrih šala sa onim MPowerom naročito a i neki smajli je ubacio. Znam da veštačka inteligencija napreduje ali da ima smisla za humor, ne verujem, znači human odgovara.
      Kao ono kad igram šah sa kompom, piše human i mašina. Ja poverovao a ono human, stojko human ubija namrtvo. A i ti pederi, smislili neke sigre samo da mene jede.

Nemam pojam koji je dan ali mnogo dana volim ja Marinu uupss nisam zapalio.

Kad se uveč skinete za spavanje jel i vi naslonite čarape na zid da se osuše za ujtru??

Sutra ćemo da kitamo jelku i počinje kermes, igrokaz sa jedenjem pijenjem i pomalo pucanjem..
      Pomalo? Ubijaju bre, kao da su topovske udare nabavili, gruvaju ko nesvet. Stvarno ne razumem tu decu, šta nadju u tim petardama, umesto da sede lepo kući i rešavaju jednačine sa dve nepoznate oni bacaju petarde po ulicama grada mog.

Ovim putom obaveštavam sve koji su ugradili gas u okolnim servisima da imaju doneti potvrdu o povraćaju sredstava od istih ako žele da im preradim auto kako treba.
      Dosta bre, uvodim strahovladu....

Jel zna neko kolko su indijanci skupili drva?? Kakva će biti zima??

Snega nema a i ne treba nam, neka pada tamo njima pa nek se skijaju i tociljaju kolko hoće..

FIJAKER STARI

Fijaker stari ulicama luta
      i sobom nosi zaljubljeni par.
      Cele noći sneg polako pada
      a dvoje mladih greje srca žar.

Prošla je noć'ca kao oka treptaj
      i zora rana ostavlja svoj trag
      Ja napuštam najmiliju dragu
      sve divne noći i taj Sombor grad.

Samo da mi se lastom stvoriti
      i još da mogu nebom leteti
      leteo bih ceo dan i noć
      samo da mogu svojoj dragoj doć.

Fijaker stari sad više ne luta
      i ne čuje se onog vranca bat.
      Zaboravit' moram svoju dragu
      sve divne noći i taj Sombor grad

OTPOR!!!

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Sneg, kome treba sneg?? Jel treba nekom snegaaa, aj nek se javi da ga...
        I to bljickavi, ni za grudvu nije..

Išo juce u redovan obilazak pijace da vidim jel su zaboravili lozinku i tako posmatram i proveravam... Vidim ide jedno čeljade onako u pantalone a preko da oprostite guze nabacila djemper, ono vezala oko struka rukave a djemper landara ko indijancima ali samo odnazad..
        Mislim se ja tako i mislim i nikako da smislim, šta će njoj taj djemper. Da je zima nije, obucena je dobro, ako hoće da istakne da oprostite guzu šta je pokriva onda?? Kao vidi ovo a pokrije? Sad jel egzibicionista ili nije, pitam se pitam... Pobližnje razmatranje slučaja je sprecila žena lakim šamarcom iza uveta i naglim cimom na drugu stranu... Tako da vam neću moći odraditi zakljucak.

velika vecina auta je konstruisana da se raspadne pri sudaru i nije ih slupan auto gde je bila ostecena limarija vidljivo je za otpad kao sto se i radi na zapadu, a oni gde je stradao branik, far, zmigavac, ulubila se malo vrata i slicno jos nekako i da prodju ako kontrola trapova pokaze da nije bilo pomeranja repera karoserije.

brzine na kojima se auti trajno deformisu su reda 30-50km/h za vecinu, i vec na tim brzinama su za otpad.
        Mrtvacki sanduk, otpad, zapad, raspo se, mislim auto a ne zapad???
        Mi definitivno živimo u razlicitim državama. U mojoj državi (stim se dičim) se najnormalnije voze ti mrtvački sandukovi, najnormalnije se voze slupani pa popravljeni automobili. Neko rece od dva, moj rekord (ne ovaj što ga sad vozam) je Kapri od tri komata, ja licno radio i sastavljao, vozio se najmanje još 20 godina posle toga.
        Sad negde verovatno ore nebeske njive, racuuunaaaaaaajte na naaaass...

Šta se ti jado smeješ kad plaćaš kaznu što nemaš svetlo... E ide Muja iza mene a on nema ni biciklo, kolko će on tek da plati...
        E Kubanci, Kubanci jadna vam ga majci, kake tek vi sandukove vozite??

Gledam ovaj Pink, **** ko salate. Sad kad malo bolje pogledam vidim da sve što imaju te sise nešto zevaju i trzaju abdomenom, nekad levo desno a nekad napred nazad. Studirao sam jedno dva sata i dolazim do zaključka da te što imaju gole sise imaju neku čudnu bolest pa pate od zevanja i trzanja??
        Piše ispod CD ili Kasetla pa bi reko da su neke pevaljke ali niš se ne čuje... Da li je to ono kad buvi otkineš sve 4 noge postane gluva? Pa analogno tome i ove što imaju onake sise postaju neme od težine istih pa im pritiska pluća?? Ili mi je možda ton isključe? Viš to se nisam setio da pogledam..

Mislim da bi onaj Vudriga napravio dobar kviz od ovoga, a i trajao bi dok mi mi experti utvrdjivali da li je u pitanju EGR ili gubi pritisak na usisu. Provera falš vazduka bi verovatno potrajala pa bi se kviz odužio ali neka... Da vidim jel bi tu neko bacio motor zato što je skrljo klip ili karoseriju što je malo ispupčena a centriranje trapa je posebna priča... Mislim da bi se meaničara našlo dovoljno za studiozan pregled sa ili bez jokera ili kviska...

Veju veju pahulje sneg po staklu šara stiže nova godina a odlazi stara...
        Pršti pršti bela staza ......... deda mraza..

Kaže kuda će te na doček nove godine?? Mislim kako na doček, ako je ne dočekujem da li onda neće doći? Meni nekako uvek dodje čeko nečeko isto mi se vata. Mislim meni se uvek vata ali nekad ne dočekam a uvek dodje, hmmm.... Otprilike kao ono kad god se okrenem **** mi pozadi...
        Možda to dodje zato što drugi čekaju? Moram videti jerbo onda oni mene zezu, ja ne čekam (šta će mi) a ono dodje...

Treći dan nisam jeo čokolade, kikiriki i ostalo zbog nepušenja, probam da budem karakter... Možda mi je bil olakše što je bilo kolača svih vrsta a mal osam mažnjavo ispod jelke ali ostavljam sve uredno popunjeno artijom pa izgleda ko da nije dirano...
        PTT i dalje isto, imaju još par dana a ni neznaju...

Ebem ti, 30.12.78 u prošlom veku sam se venčo i obavezo, ovde ima mnogo mladjih nego što to traje, jesam metuzalem... Ali ima i starijih, tešim se A bogami i dosadnijih...

Kad zapjevam ja i moj koleeeeeegaaaaa, ebe otac i meneee i njeeeggaaa....
        Dumba dumba, dumbaaa....

Sad bi ja otpevao ševu ali se to samo svira pa vi antisluhisti ne bi ništa čuli a ni **** nemam pa se nema šta ni gledati, jadno.... Kad udjem u kavanu odma pitam jel znaju ševu, mislim na pesmu, šta me bole za njihove sposobnosti na drugom polju, i ako znaju mogu da ostanu u kafani ako ne znaju mogu da idu iz kafane. To su bila nekad lepa vremena, odgrneš sako i pokažeš bandigazdi dve strane pa nek bira, budjelar ili...
        Nekako svi izaberu budjelar, postao ovaj svet novčanik na dve noge...

Mater im gremlinsku, izgleda da su se razbežali po forumu pa prave pičvajz na sve strane, vidim mal malo se neko žali... E pa da vidite kako je meni da se stalno borim sa tim nemanima...

Kako sam upoznao Miću Mihajlovića... Čovek je živa legenda, gromovnik sa tvrdjave. Jako mi je drago što sam mali deo njegove istorije i što me smatra prijateljem. Napisaću nešto jednog dana. Deleuje nadrndano i svako ko ga ne poznaje rekao bi da je teški namćor. Onaj ko voli, stara se i brani životinje ne može biti loš. Bokser, neuspeli jedriličar, fudbaler, lokalni tabadžija, šaka ko lopata, živa enciklopedija a slikar evgenije... Mislim da je jedini čovek kojeg znam koji živi tačno onako kako želi.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Poslednje vesti iz nesvesti za ovu godinu.

Red je da udarimo tačku na mačku za ovu godinu. Za mačka će se pobrinuti neko drugi...
          Uglavnom, godina je bila dugačka ili kratka, kako kome ali uglavnom u proseku oko 52 nedelje kao i svake godine uostalom.
          Proslavljen je prvi rodjendan Canona, prvi rodjendan Lafista, moj nije a nije ni prvi i tako neki značajni dogadjaji u vasioni.

Probaću da budem ozbiljan kao i uvek a situacija to nalaže...
          Juče je malo opajan Rodić da se obnovi provijant, Nikola alfista je malo bio začudjen količinom u kolicima ali to je zato što je bila nestašica kolica pa smo sve tovarili u jedna. Pošto je prošle nedelje nabavljeno sve ono strateško kao prasići, butčići, za sarmići a bogami i pihtijčići, nisam imao srca da mu kažem da je to samo piće i grickalice pošto jerekao da nećemo ići par dana napolje... Ma ima da idemo samo tako napolje ako to sve pomlatimo... Probavita, lakše se briše, bonux za tvrdokorne fleke od vina, onaj da crno ostane crno i tako dalje da ne ofiram sad sve.

ADSL-a nema pa nema ali neke dobre duše tvrde da će biti ovih dana, mislio sam da počnem novu godinu sa tim čudom tehnologije ali poštarska je jača i tačka. Mogu da ih mrzim i pljunem pod prozor ali to je domet... Eventualno sa secnem koju banderu onako nek se jede...

Stolčić je postavljen sa prvom ekipom jedenja, ono meze do večere, a posle će biti renoviranje, mislim stolčića. Obzirom da ovaj mladji ide nekud u život a mi pilići ostajemo sami pitanje je ko će to sve pojesti... No nikad se nije otelo pa neće ni sada, teška borba će se voditi ali vežbali smo ovih dana.... Francuska salata, ruska salata, turšija, cvekla, krastavčići, paprike sa sirom i bez i ko zna šta... Ogrev spreman, klopa spremana i odmor od bar 9 dana ima da se razbijemo ko medjedi...
          Sad je recimo jako borbeno, volem sos od višanja ide dobro uz pečenje ali volem i ajvar a karfiol iz turšije mmmm. E sad imam jako fina vina koja sam podobijao a ne ide sve zajedno.
          Počeću sa pohovanom piletinom punjenom sirom i ruskom salatom i malo piva, kolači su kolateralna šteta. SRi će me potpuno razumeti...

Sve koje sam očepio a nisam hteo nek se ne ljute bilo je u žaru borbe, one koje sam hteo nek se ljute pa zato sam ih i očepio ne? Čemu inače služe prijatelji nego da te nerviraju.

Daklem, juče je bila godišnjica braka gospoji i meni 28 po redu. Zato sam je vodio u Rodića i rekao biraj šta hoćeš, posle sam sve vratio na rafove. To je milina kupovine u marketima, ostaviš šta hoćeš nije plaćeno...

Povodom toga, želim joj lepši život ubuduće i obećavam da ću se potruditi da ispravim kolko mogu sva sranja što sam pravio a pravio sam... Opet povodom toga mačo sr anje je sr anje...
          Sinu želim da nadje sebe gde god želi i da radi u životu baš ono što želi, teška želja ali može se ako se hoće...
          Onom bezopasnom želim da pokrene više svoj biznis i da sa gospodjom živi srećno i u veselju.

Boostu želim da mu oči ne postanu kockaste od monitora, znam kako to ide.
          Gospodji želim da Bostu ne postanu oči kockaste...
          Aleksi želim da Bostu ne postanu oči kockaste, znam dosadan sam
          Dranixu sa porodicom želim sve što žele mladi... Posebno Oliveru (paket je stigao i sve podeljeno)...
          ZoranuC sa porodicom želim da se odmori i da napreduje u poslu onoliko koliko zaslužuje a i šire

Onom jednom što čita ovo a ne svidja mu se, želim bar da se ne jedi pritom...
          Bleken dekeru, pardon knightu želim da se okane "onih" pa da se družimo ko ljudi
          Lazi želim da se ne jedi, da kupi više nekg talijana pa da možemo lepo da ga zezamo a ne ovako...
          Zverku želim da pojede i popije šta god želi a da ne mora posle da skida u teretani, nerealno ali se zato želi
          Sabo, ah Sabo, želim da se napravi više neki pancir auto a da on ima para da ga kupi....
          SRI-ju želim da stigne na svaku dobru klopu i piće a "sestri" da se vrati sa te klope...
          206 želim da nadje više taj zatvarač i da sklopi taj tenak a i da pripazi, februar samo što nije...
          -//-ici želim da gornji manje tenkuje a više tankuje...
          Urošu da prestane rastiti i da progovori i koju iako nije u kontekstu klip, šlajzvrcna itd...
          Cuore, Qure, Aca, .izda, puno imena živeće sto godina, želim sve najbolje sa gospojom gde god da je...
          Bricku želim da se opusti i razveseli malo, nije sve baš tako crrno
          Wiz-u želim da ga ne brišu više da dotera do te neke cifre.
          Moderatorima želim da ... ma ko ih džebe stoka jedna...
          Tetak nek nadje više tu japansko nemačku koaliciju, mada je to antiprotivno istoriji ali ko zna...
          MPoweru da bilda malo i savlada taj osciloskop i nek pripazi motorić.
          Valentu da ima još mnogo kvizova i da bude dobar kvizac Haderah... Jesiku ćemo naći već...
          IvanT-u želim da se ne sekira sa mušterijama, nerealna želja ali je zato želja
          Hondi da tera tu Hondu i na benzin ponekad
          BRABUS-u da kupi Lafu na benzin da ga se drugovi ne odreknu...
          Makiju mirmo more i nemirne devojčice...
          Ivannu da dobije ADSL
          Saletu da reši auto i da se pripazi motorića
          Nikoli da stigne koji put na skup Alfista..
          ZoranBG, da postane kapitalac
          Vujke on je već kapitalac ali neka ozdravi i što manje posla ovde...
          Quadrifoglio da ne postane Šlaba pa da ga se drugari ne odreknu preko novina...
          156V6 da iako onaj postane šlaba ne pretera, ipak je on naš
          Darko_NS da bolje čuje
          Eon da sred isvoje poslove pa da opet trguje ko pravi...
          Nenadu da nadje još onih lepih guza sa šampanjcem i da ih proveri čemu su...
          Sstevi neki broj da nema više problema sa gasom iliti plinom
          Dutchmanu da i dalje pravio onako lepe zvučnjake, ja bi jedan roze
          Ica da vozi polako i ne propušta skretanja, a lepo piše brano ...
          Egonu miran san i brzo ozdravljenje...
          little da više ne mrzi štrumfove...
          Luni da savlada prpise do leta pa da ga ne izbace sa kartinga
          Dr Boca da i dalje uspešno bocka a da se ne navuče..
          Imandiću da mi više završi taj sajt a posle želje
          ada12 da i dalje donosi torte na skupove a li da ne popravlja drugima kola (a ni sebi)
          Igoru da poveruje da je i Saab pokvarljiv ili da stane u red za sreću par puta
          Devilish girl da ima sve lepša kola i sve više izložbi
          Viperu da Kać dobije tunig a on bude glavni tuningaš

Sve koje nisam pomenuo a trebao sam, izvinjavam se ali i njima kao i svim Canonovcima želim normalnu i pristojnu sledeću godinu sa što više zdravlja i veselja.

Ah da i meni, šta meni? Sve što vole mladi

Daklem svima....
          Zdravi i veseli bili u ugojili se....

Ševili

https.autogas.rs

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

U NG u nove radne pobede, juriš drugovi preko vode do slobodeeeee....

Zasto muški polni organ ne može da zasnuje radni odnos, ima glavu a nema mozak kao saradnik je krut ne može da radi osam sati dnevno, a i ono što uradi na kraju uprska...

kako mislis nije upalio zbog hladnoce i vlage, kakve to veze ima... auto pali uvek iz prve ma koliko toplo ili hladno suvo ili mokro bilo kada je ispravan.
            Ima se narediti da auto pali uvek iz prve po bilo kojim vremenskim prilikama i u bilo koje doba dana a naročito kad ja oću.
            Ako auto zna da neće moći upaliti iz bilo kog opravdanog razloga a nema opravdanih razloga jer ja ne potpisujem opravdanje ali eto kao mogućnost, ima da javi na vreme. Minimum tri dana ranije overeno kod nadležnog organa sa kockastim pečatom ožvrljano. Ako je prijava izvršena neblagovremeno ima se smatrati ništavnom i auto ima paliti a nek se ebe što nije poslao prijavu navreme. Ako štrajkači moraju najaviti štrajk i trajanje istog ni auto nije nešto pametniji pa da se ovo na njega ne odnosi.
            Ukoliko auto ne postupi po naredjenju ima se smatrati neozbiljnim i poslati u školu na obuku gde će biti izložen strašnim mukama dok se ne dozove pameti, ono tipa prilaženje šilom gumi, bacanja peska u farove, turanje krompira u auspuh i sl. gadosti...

Ova uredba stupa na snagu pod kitno takorekuć odma, ma juče bre.
            Shodno okolnostima u novonastaloj situaciji ima se narediti rasformiranje svih odnosačkih jedinica (izuzetak su muško-ženske jedinice) pošto nestaje za njima potreba jer auto nikad više neće ostati na putu pa se neće imati šta šlepati.
            Na Marsu S.R.

I tako nakon sto sam istrosio 365 kondoma ja ih sve skupa istopim, napravim od njih auto-gume i na njima napisem GOOD YEAR!!!

Ovaj internet je čudo, noćas sam imao 8 prozora MSN-a i sve prijatelji a niko iz NS, kao da smo tu skupa, a bilo je jedno 20.000 km ukupno...

Hmmm kad bi moglo tako i neke druge stvari tipa ono memori stik pa upload ali obavezno sa AV zaštitom da se ne pojavi neki maltretvare za koji mesec.

Uh ala prija ovaj ladan sok...Posle one teške hrane noćas, morao sam da pojedem malo sarme da mi stomak dodje sebi..
            Ništa mi nije jasno, što idem stariji sve brže se skupljaju te pantalone... Nekad sam godinama nosio isti broj a sad malo malo pa ne mogu da zakopčam dugme, mnogo su lošiji materijali danas...
            Hmm, kad bolje razmislim i pre je bilo problema sa dugmićima samo dole, a sad gore. Niš ne valjaju ti dugmići...

Di smo ono stali a da kod auta i tu ti ja noge na ramena pa udri... po nogama, pa dićeš nogama na auto??

Vatromet je noćas bio baš sjajan, jedan od najlepših i najdužih za ove godine unazad od onih kad ga nije bil oda ne pričam.
            Verovtno su postavili kinezi mada sudeći po mojim svećkma koje su pocrkale posle sat dva rada sumnjma da jesu.

Zbog svog hemijskog sastava andol se guta, a midol se ****. Stoga poslušajte savet lekara pa gutajte andole, a ****jte midole....

Aj da ne zagadjujem više, ovo je ionako bilo zbog jedne stvari...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Kad bi jelen imo krila,
              To bi brza ptica bila.

Kad bi lutka znala šiti,
              Mogla bi mi švalja biti.

Kad bi hlebac pado s neba,
              Svak bi imo kol?ko treba.

Kad bi mlekom tekla Sava,
              Sir bi bio zabadava.

Kad bi uvek bio maj,
              Pećima bi bio kraj.

Kad bi Dunav bio vreo,
              Svak bi riblje čorbe jeo.

Kad bi .......... al? što ne mož biti,
              O tom nemoj govoriti!

(Jovan Jovanović Zmaj

Mislim da ću sutra početi raditi da se odmorim ko čovek...
              Ovo prelazi u bolest, jedi pij, pij jedi, sedi jedi, jedi bez da sedi, onda malo spavaj, pa oči otvoriš i jedi lezi, pa sedi jedi pa pij, pa...

Počeo sam kuru odvikavanja, jedem samo tri kolača na sat...

A ADSLa nema, nema nemaaaaaaa.... Mislim da im kvaku i ostalo i tako to ma šta mi reče doveče....
              polako ispizdim i sinoćke gledam po netu ove wiralesove i svima sam u šupku ili tu negde ali ajd reko i to da probam ap ću sjutra da pozovem. kad ono danas tamo medjutim, javi se čovek odavde i ni pomoz Bog junače ni slično nego šta ti tačno imaš protiv pošte i da to probamo srediti sutra Reko nemam ništa efikasno a tak obi volooooo, e što bi ga najebali kad b9i mi nek odao vlas na 5 minuta a li da se spremim prvo, trebal obi to postići.
              Čitao sam davno da ima neki mitraljez (teorijski) koji može da ispali 10.000 metaka usekundi... .dadadadsa nije kao onaj što pravi 206, ovaj bi bio na struju i u ritmu frekvencije za ples bi opaljivao. Ima dve mane treba mu Djerdap za rad i puk vojske da dovlači municiju. Ali bi bio zgodan za poštaše, elektrovojvodinaše i ostale naše pa da im lepo sudimo ko ljudi i ispucamo očas posla.

Čujem da je nabavio neki kompjuktor pa će valjda najzad ispasti auto od tog usisivača. Angažovao je neke mračne tipove sa dalekog severa da mu doture neku Nutrije ili tako nešto... Čuo sam za tog tipa na severu da je opasan, ako ga on ne smiri neće niko...

Šta sad da radim, ostalo lepih vina, piveta, sokova i sl... Sarme i ostalo smo spizdili pa se sad čeka nova koja srećom nije daleko. Sad sam u dileji dal da radim ili da sačekam i tu novu...

Pošto sam izuzetno preopterećen ovih dana mislim stomačno i ovde sam sve poruke postigao odem ti ja tako po belom svetu u potrazi za srećom i naletim na ES neki, mislim naleteo sam ja i pre ali nisam bio davno. I dokon tako napišem jednu poruku, ne znam ni šta mi bi ali eto desilo se. Ujtru me dočeka imate private poruku od tamo.
              Ne budem lenj i odem tamo i nadjem pozdrav i pitanje šta se dogadja sa Canonom jel propo ili se sprema čim sam se ja preselio tamo

Ebo te ne znam jel sam ja maskota ovde ili šta??? Venčo se, nema mrdanja ni flertovanja. Mislim nepravda, neki se javno fale kako su se ženili par puta a ja ni poruke ne smem na drugom forumu da pišem, preljuba???

Vidim ja tamo će biti na kraju ma ebo te tvoj krompir i nek tebi troši 3 litre na 300 a meni će moj... E a kad dodje moj brat videćete vi....

E sramote, zaboravih da izvestim javio se onaj the Aca i isčestitali se lepo, nije zaboravio pisati samo malko nema vremena...

Štaje jaje na oko?
              Nuspojava prilikom pušenja....

OTPOR i sve lepe reči sveta za omiljene organizacije...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Bio onaj što je opalio auto da popravimo nešto oko gasa i smrzli se ko ono što se nikad ne smrzava ali smo vljda napravili posao. Mislim triper varijanta, auto ljuti citroen, karb od još ljuće lade uvodnikvazduha od zmajabljuje vatru moskviča a mikser od škodilaka, pa ti sad vidi jel mi švajrcarsku za trku imamo.

Još ako ima i sumpora u benzinu ode u očin samo tako....

Ovim putom zamoljavam sve ljude koji donose neko piće da to ne bude alkohol jerbo imam pun orman raznih pića koja ne pijem a za goste me bole ud šta i šta će da piju.
                Ko već ima žarku želju da potroši novce na taj neki način nek donese soka u ekvivalent novcima, paradajz sok, kokakola, švepes i tako...
                Pošto za prekovremeni rad idu 2 bananice na sat, može i to...

Takodje ovim putom želim da upozorim sve koji imaju namere dolaziti na popravku sutra po ugradnji kod drugog majstora sa obrazloženjem da ne idu sad tamo 30 km, nek jedu burek dok ne poskupi... Alternativa im je da ostave auto pa ćemo poraviti kad stignemo a stićemo kad na qrcu rodi nokat. Koliko čovek mora biti bezobrazan da uradi ovakvu stvar ili sam ja totalno opičen po tom pitanju.
                Izuzetak čine IvanT i Pera iz Tavankuta.

Ovim putom (postao put zakrčen) se opet izvinjavam na iživljavanju koje su neke moje mušterije iz BG pretrpele zbog ekonomskih odnosa koji nikom nisu jasni a sve u smislu da bi vezir bio kalif umesto kalifa i opravdao zašto uzme 50 evra za 15 minuta posla. Opet, izgleda da ako se radi u nekom servisu koji ima ugovor o nabaljanju mušterija sve su šanse da se iste neće maltretirati a plus se i zaradi na tome?
                Izgleda da ću morati pojesti ponos to jest ***** i napraviti taj ugovor.
                Svečano se obavezujem da ću i dalje stavljati odgovarajće i original delove pa i na toro boce skupe ventile a i da mi boce i dalje neće šetati po prtljažniku kao i do sada što je bilo. Spiralu teška srca stavljam samo nemam koga da pitam jel bitno sa koje strane, do ventila ili do isparivača. To mi je dilema ovih dana ako je toplotna dilatacija da li je samo sa jedne strane ili sa obe?? Uzrujan sam što na tak obitno pitanje po bezbednost vozila ne znam odgovor. Znam da ovde ima ljudi koji bi mi znali pomoći oko rešenja ove dileme.
                *cenzurisano*

Ovaj deo nije zanimljiv a ni prethodni nije bio pa preskoči slobodno...
                Raspisujem nagradu od XX evra ko mi omogući da skinem PCM i da u 21 veku koristim ono što sam platio.
                Dok sam držao BBS uredno mi se teta javila i pitala jel to meni faks radi pošto pišti i tak osam morao plaćati 200 posto veću cenu jerbo koristim za posao. Nije uopšte bilo bitno što to nije govor nego modem i sl...
                I sad visim malo više pa me opet zove ipita jel radi taj BBS. Pizda joj materina i ne zna šta ej BBS ali zna da bi trebalo onda da platim duplo, pnda nema veze što je linija podeljena na 8 komada pa svi pecamo na parče pijavice....
                Sad odjednom ja imam sve tekovine revolucije to jest mogu da pričam preko telefona i šta ja više hoću u PM moje lepe materine?? Ćuti tamo i jedi burek i budu srećan da imaš i telefon uopšte. Pa mogu da ćutim ali oću qrac kao po onom mom rečniku što znači neću.
                Ne znam za koga bi se pre odlučio kad bih morao valjati u proliv i zalivati perjem, poštu, nis, ili struju. Ajd ovi zadnji me nerviraju samo radi cene i što kukaju kako bi sve bil olepše kad bi kilovat koštao pola poluge zlata, tada bi sve sinulo, mislim njima. Ja bih im omogućio na lakši način da im sine, recimo da im utera bolesan magarac i ima garant da im sine pred očima. 300 kilovata prag pa tolko potroši čoban u zanzibaru.

Nis je isti qrac kao i malopre, porodična firma, isto teška sirotinaj koja od male i mizerne plate diže kuće nasprata direkcija im dominira novim sadom i napravljena od nemaštine i bede... Odricali se ljudi godinama
                svih letovališta po morima i planinama da bi to napravili, inače bi oni imali sva ta letovališta. Zanimljivo je da svi imaju ta letovališta. Malo im ih razredili ali tu su još poneka. Isto tako i panduri.
                E da kad smo kod perja i katrana ili govana već po volji. Šalterski službenici. E to je nesoj, nesvet neopevani, epske pesme da se prave onom ko im stane u kraj, na Mont Everestu da mu se digne spomenik, bolje na Blanu to je bliže.
                Kaže mi ona krava kasnim jerbo platni promet ne radi posle dva??? Mislim da im ****m mater, dodjem da uplatim 100.000 dinara u 14:05 a ona opalila tarabicu na šalter i ne **** me dva posto. I još mi drsko kaže vi ste nas izabrali zato što smo dobri, e pa ne zna za minu i da me jako zabole što ima dve sise u ****, mislim volem ja to više nego leba da jedem ali kad je oružje e onda ga neće majci pa da je još.... Reko sam joj sve što sam imao a o gašenju računa ima pod sofort da mislim.

Di sam stao, kod pošte.... hteo sam da napišem tiradu šta im želim i u kojim stadijumima da se nadju ali neću da trošim reči na gov-na moram da razdvajam jer ne znam kako ovaj softver reaguje na te reči a baš mi je stalo da se tako napiše.

Ne znam koji ćemi taj ****ni adsl i što sam zapeo tolko za njega ko gladan srati ali ja sam Bik, i to valjda izaziva tako neke stvari kod mene. Ne vlim kad moram da molim za nešto što je sasvim normalno da imam jer sam platio, ne volim da molim nekog ko niej ništa zavredio a ima položaj da me ****** samo zato što mu se tata pre zaposlio tamo. Ne volim da molim nekog ko se uvredi na nagoveštaj da ću možda i neki drugi način naći pa me skine sa kurca a kao hteo je da uradi. Ne volim govnare koji koriste svoj položaj a koji nisu zaslužili ničim do srećom. Ne volim najgovnare koji ih brane i opravdavaju. I zato ko im **** mater, neće se više leba od mene najesti.

Isto važi i ponajviše za najteže govnare doktore kod kojih trebaš zakazati pregled srca za 4 meseca ali ako dodješ na privatnu kliniku gde baš on slučajno koje sreće radi, e tada može sutra ili odma kolko da se obuče.
                Kad ste vrajeri, kupite si kliniku pa radite privatno, nemam ništa protiv, dapače, podržavam.
                Moj komšija otkupio u onom naletu stan za 1200 maraka i prodao ga za 75.000 nešto kasnije. Posle mi držao predavanje kako je on uspešan i pametan....
                Idem, uopšte nisam u elementu... Proćiće....
                Ako već do sada nekom nije jasno ****M MATER POŠTI I SRODNIM MONOPOLSKIM ORGANIZACIJAMA.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Bio mi čovek danas i dono sabrana dela Kad se nisam šlogno, odštampao i ukoričio doduše sa onom spiralnom vrpcom ali se trudio.. Sve uredno po datumima od prve do nove godine sa sve naslovom
                  Mislim potego iz BG, osupnut sam još uvek.
                  A da nisam rekao, vesti iz nesvesti, samo treba da se dorade greške a nema ih puno, poznat sam po preciznosti kod kucanja...

Ima to i lošu stranu, ona moja sedi već pola dana i čita, mislim čita knjigu a ne onaj čita... Ko džebe klopu i ostalo, što ko džebe klopui đene đene ali vidim da sam ugasio jerbo malo pomalo nalazi sve one lepe pasuse kojim sam se dičio ali ne bi smeo reći. Sad ima priliku sve da pročita. Ebeš internet, ja sam mislio da je tu neka privatnost zagarantovana, ono ja napišem i pošaljem tamo negde u mrak, u majčinu, ko ono sa bocom i ne zna se ni ko je ni odakle je. Kao ko je prno?? nikooooo, samo tako kandiše. Milioni ljudi na inernetu pa i ja u toj gužvi...
                  A ovaj dono kući ko golub pismonoša. Pa još stavio onaj znak nadzornika na naslovnoj strani, nemož sad ni kakiti da nisi ti, to jest ja.

Vidim da polako ulazim u poso sa majicama. Ovim putom (više proći nećeš) se izjašnjavam da sam prihvatio patenat i da se ima na moj konto uplatiti grdno-znatna svota novca ko počne koristi JMP i JMEV i slične lepe reči ovog sveta upućene milim i dragim nam ustanovama i JIPM, stim da je Pas. Fini onaj, ne neki uličar, onaj negovani lep i dobar. Čeda recimo, mada simpa mi e ne bi ga valjalo maltretirati sa tim...

Dobijem daas od one organzacije sa konspirativnim imenom JMEV račun za struju, uupsss sad svi znaju ali izlajo sam se. Na računu piše stanje brojila 0 (NULA) i opet da kitno donesem stanje brojila. Ok imam čak i pretplate 300 dindži ali ne lezi vraže.. Trte mrte i povuci potegni tamo oni mene i skor na računu kaže 488 dindži da platim Pa ebote šta bi bilo da je nekim čudom pisalo 3 (TRI) Kw?? Pa odrali bi me ko vašku... Kao neke stalna cifra il išta gođ pa odbitak za urednog platišu 5% e ebalo majku u kojoj sam ja državi uredni platiša, spremajte barke, čizme pojasove i ostali pribor za spasavanje... Stiže cunami garant.
                  A da i onda na to PDV pa 300 dindži na taksu za TV pa opet PDV i eto nekoliko dindži a niš nisam potrošio?
                  Ima da naderem kad potrošim...

Sad se čekamo one picetine iz Ćao picetinarije da nešto i jedemo, ona sporo čita i nema ništa od klope. A vidim i bejzbolka je sve bliže. Ako nema par dana izveštaja, šaljte cveće i neke lepe tete da lečim oči.. Misli mcveće da imam šta da dam lepim tetama dok me leče...

Poslao mi Boca neke dijagnostike i svaki dan čovek pita jel sam probao, a ja joki samo mi se jedi, izvinajvam se ovim putom i čvrsto obećavam da ću sutra probati. I Gumetina je dono neki osciloskop. Imam sad opreme na izvoz samo da mi je još i pameti... To sam izgleda izvezo odavno...
                  A u stvari to je onaj Boost usro motku jerbo je napravio od mene poštaša ali ne ono ja sam mali poštaš ud mi je oštaš upss.

Vidim u onoj temi da se svi trudu da mi pomognu savetima kako da se rešim para na najlakši način. Ja pitao za posao a dobio sam najviše ponuda da idem na more, na planine, par komada na ostrvo. Drugi bi na berzu a neki bogami i trafiku il ida kupim par sela ili pola Bora i čekam da se nešto dogodi. Sve usvemu niko ništa da radi. Ovde go neradnik do neradnika. No ima vremena, konkurs je otvoren i biće neka pamatna ideja na kraju garant.

Posmatram samo ovaj forum i svaki dan neko nestane, ima onoliko korisnika, poruak toliko i sutra cvrc, samo nema više toliko članova a poruak ima.
                  Dolazim do zaključka da neko namerno dezintegriše ljude samo da bi bilo manje i lakše se kontrolisalo. Ne znam kojom metodom biraju koga će dezintegrisati pa se sikiram da ne dodjem na red. Zato se trudim da budem dobar iz sve snage i nadam se najboljem, ali gadno je to kad ne znaš oćeš li sutra osvanuti. Ima tu par zajebatih moderatora i čine pokolj.
                  Pročulo se i na drugim sistemima na asvaltnom putu u sazvežđu vrele gume?? Par parseka levo iza.... Onaj zverko ima je poslao pola tone materijala u vidu čevapičića, ražnjića, batačića a bogami i dima sa sve ciljem da se pogušu.
                  Žao mi batačića, to volem i ja.

E stigla pica, odo....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Besposlen popa jariće krsti pa tako i ja tražeći nekretnine to jest sajtove o njima naletin na ovo...
                    E što ti nekretninaši imaju glupe softvere pa nemogu da verujem, mislim kad već uzimaju tolke novce mogli su plati malo većeg Pericu da to napravi.
                    Elem

Ovo je onom bezopasnom za dušu da se ne jedi što neki tamo ne pišu o nama, mi smo najači bili i ostali, novac nije merilo snage ali pomaže
                    Jedva iskopao na internetu zahvaljujući jako dobrom sajtu koji čuva sve stare sajtove??
                    http://web.archive.org/web/199807141506 ... com/panon/
                    Tu se mogu videti sve slike a znam da ovde ima starih mornara, možda nekog zanima.
                    Moram poskidati sve jerbo je nekako mi uspelo da to izgubm na silnim presnimavanjima prilikom promene hardvera.
                    pa kaže...

Sledeci redovi su pisani povodom postavljanja WWW servera na Panon BBS za njegov prvi rodjendan. To je bilo daleke 1996. godine marta meseca, prvi WWW server u YU izuzev akademske mreze...

--------------------------------------------------------------------------------

Istorijat:

Panon BBS ovih dana ima prvi rodjendan, ovaj WWW je pravi poklon za taj dan. Poceo je sa radom 03.03.1995 godine. BBS je nastao iz raznoraznih pobuda medju kojima je i ta da sadasnji Sysop nije znao sta da radi sa opremom i telefonima.

Poceli smo sa idejom da bude sto manje konferencija, ali da budu pune lepih i pametnih poruka. Imali smo i nesto (tendenciozno nazvanih) NET konferencija koje su trebale u nekoj buducnosti da se razmenjuju sa onim ko zeli razmenu. Gde je to zavrsilo danas, znaju korisnici Panona. Panon je clan Fido Neta i ima svoju adresu 2:382/103 a od domacih mreza tu je Fine Net 48:201/205. Takodje ima svoju Internet adresu (panon.ns.ac.yu) zahvaljujuci Fakultetu tehnickih nauka u Novom Sadu i ljudima koji rade tamo. Panon preuzima i konferencije Free Neta i normalno sve konferencije YUInterneta. Sve ovo je rezultiralo daleko vecim brojem konferencija nego je na pocetku zamisljeno, preko 230.

Sto se fajlova tice ima ih poprilicno, preko 24.000. Velika vecina je na CD-ROM-ovima, kojih za sad ima tri: Simtel 1 i 2, i Internet Info, uskoro treba da bude i cetvrti sa Novell fajlovima. Zahvaljujuci korisnicima koji vredno popunjavaju disk stalni je priliv novih i korisnih fajlova.

Oprema:

Pocetak je bio relativno skroman, dva noda i Novell server, kasnije su dodata dva CD-ROM-a na kojima su se izmenjivali diskovi sa fajlovima. Modemi su od pocetka bili Intel 14400 koji i danas rade na prva dva noda. Danas postoji i treci nod, za sad na zalost samo u vecernjim satima, na kome je modem USRobotics 28800 koji se pokazao kao dobar. Postavljena je jos jedna masina (Linux server), na kojoj su instalirani WWW i Gopher. Novell server je dobio brzu plocu tako da sad radi na 486/120.

Spomenica:

Svega ovoga ne bi bilo da je Perica otisao na vreme u policiju... Moram da istaknem da ne bi nista od ovoga bilo da nije dva coveka koji su mi pomogli da ovo bude to sto jeste. Ivan Nejgebauer i Milos Petrovic. Milos za hardver i raznorazna podesavanja, vecito u eksperimentu da bude bolje i brze na moje zgrazavanje i strah da se ne ugrozi stabilnost sistema. I on i njegova firma prilicno su pomogli u hardveru. Ivan je strucnjak za softwer a po potrebi za hardver (kad treba u dva ujutro menjati pokvarenu plocu na serveru). Covek koji ne voli lose ili nedopisan program. Zahvaljujuci njemu ostvarene su mnoge moje ideje u vezi BBS-a pa i ova oko WWW-a.
                    Moram da pomenem i gospodu moderatore pa ce moci sami da se hvale I njihov trud je doprineo da Panon bude to sto jeste, kakav je procenite Vi. Ima tu i jedan CoSysop koji izbacuje bez milosti sve poruke (neodgovarajuce) u za to namenjenu konferenciju.

I na kraju ja, pa ja , odgovarac na sva zanimljiva pitanja po sto puta, ako niko ne uspe da pokvari zovite mene. Sve u svemu i ukratko "imas modem (BBS) vrati zenu i familiju"

Sistem koji radi 24 casa za Vas

E tako je to bilo pa se sada pripoveda.
                    Onaj Dora tamo je moj brat a onaj Majstor tamo je ovaj Dora ovde

Reuma me razbija....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

E šta ti je ovaj internet, sedim tako bangelozav u jednu ruku i kao pišem. Kao onaj zeka, sedi na panju šilji drvce i priča gluposti.
                      Reče čovek ima probelm, ja rečem pa dodji će sredimo. Prodje 15 minuta kaže žena ička ti materina kome si rekao da dodje kad tu drtinariš pored kompa Tankim glasićem odgovaram pa nisam nikom pa ne znam pa šta ti je nemoj da se biješ pa pustim me pa lako ti je sad... Nekako pored svih batina ukapiram da je momak došao po pozivu da časkom sredimo??
                      Ebiga izvinem se na PP pre nego je stigao do kuće pošto sam skontao da i on nije za izlaske na ovu zimu.

Neki zluradi su spomenuli godinu proizvodnje a neki još gori kao propalu investiciju izraubovanu bez opravdanja i nade u generalni remont sa ekonomske strane.
                      Tako da sad se lečim onako kao čekam pa ako prodje prošlo ako ne šta da radim. Samo dočekaću ja te neke na zicer. Znaće oni koji su...
                      Sad ličim na onog Jeremiju, pijem čaj zamotan u ćebe i kukam.

Pošto nema mpametnijka posla švrljam po netu i naidjem na sajt zasrave...
                      Kao ono ekonomski isplativost i tako to u vezi gasa. Mislim ne zovu se džaba zasrava, sve su zasrali. Ajd kad neki šupak kao ja otvori radionicu ili sajt pa tu nakakai sve i svašta al iovo je bre zasrava nacionale... Di će im duša ili to nisu nikad imali?? Ono je bezobrazno i nema veze sa mozgom.

Uvek me je oduševljavao taj sloj enginera kao proizvodnih... Ima onih poštenih pa ti odu u neke poštanske il ikakve slične omiljene organizacije. Ebiga bolje i to nego u zatvor. U stvari teo sam reći nešto drugo, mašinci ima onih koji znaju i rade nešto pametno ili uopšte rade svoju struku a ima i onih što što pametuju i izmišljaju propise, pravila i pravilnike.
                      Moraju i oni siroti da opravdaju sebi i tatama u šta su sprcali svoje godine školovnja a pošto ič pojma nemaju o poslu onda prave pravilnik i značajno klimaju glavom pri tome. Zato imamo vrlo praktične pravilnike i zakone o kojima niko nema pojma.
                      Oni što znaju bole ih uvo da nešto objašnjavaju i propisuju, prave ljudi i konstruišu.

Kaže ti moj bivši referent "danas smo uadili dva pregleda" a nema pojma ni gde su mašine. E koja je to organizacija bila. Kad sam se zaposlio bio je šef ložionoce i poslovadja pogona od rukovodilaca a onda su primili prvog inženjera... I ode sve u majčinu, onda je trebao tehničar jeli da to crta nosa papire, pa referent da smisli šta će tehničar da nosa, pa samostalni referent da samostalno smišlja šta će tehničar da nosa, pa najsamostalniji referent itd... E onda je ložiona bila podeljena, mislim fizički je i dalje bila na istom mestu ali je podeljena na elektro pa na parne pa neparne pa na dizele itd.. Sve svog referenta, sve svog tehničara i sve po spisku...
                      Sve ovo je trajalo 10 godina, i na mom odlasku iz te perspektivne firme zadnje je bilo da je konstituisan projektni biro!! Ejjj projektni biro u firmi koja se bavi uslugom i to tačno zakonom definisano. Nema tu trte mrte i ja tako mislim. Ima da mašina stane na svakih nekoliko odredjenih dana i tu se ima raditi to i to po spisku. Nije bitno dal valja ili ne, deo se baci, staviš nov i potpišeš. Zna i baba kurana da vodi posao.

Di sam ono stao a da... Ebem ti ovaj Tedonal, to sm-rdi ko viksa?? Ne znam jel posle treba da se iščetkam do visokog sjaja?

Šta smo lepo saznali ove nedelje...
                      Daklem ak oti avto troši koji litar više, ti ondak vziš jedno pet iljadi kilometara da se u to uveriš. Ako si i dalje u pravu a to i doneseš napismeno, onda imaš pravo na popravku, neš ti tu unostii pometnju itrte mrte znati da ti troši više. Ima naučno da se dokaže ...

Opet u drugom delu foruma je naučno dokazano da se motorima bave kurte a i murte pa je moguće staviti drugu specijalu na standard klipove ili obrnuto. Malo se oturpija i to je to.
                      Osovina ugurana na toplo se izbija na ladno i tako... Ima se može se...

Od onih silnih pametnih predloga što sam pitao za neki posao, ostao kao najozbiljniji onaj sa tajlandjankama i masažom. Već bi danas imale posla da sam ih nabavio.

Gledao sam danas neku emisiju na TV-u neki kanal valjda Nemački ali nisam siguran, čudno govore, ništa nisam razumeo ali su pokazivali kak ose prave kolači u poslastičarnici. Onako prava mala manufakturna fabrika. Svi ubelom, kurton bele rukavice i lepo mese, drndaju, prevrću i sve ostale radnje rade sa čokoladom, kremovima, premazima i sve lepe reči ovog sveta. Melindaaa. (Milina) a posle posla zna se, oližu prste i gotovo a ja? Oližem ...
                      Ipak se tešim nije ni ginekolozima lako....

Poskupeo benzina a oni u autogasu raspravljaju jel će uvesti takse ili neće i šta će na to raditi siroti uvoznici, pa isto što i do sada uvoziće i ugradjivati po manjim cenama da bi upropastili konkurenciju pa kad nema konkurencije onda će oni sami da rade i zaradjuju ali pošto neće moći da ugrade sav gas ove države ugradjivaće malo i pitaće se " a šta da rade uvoznici"?? E onda ću ja da im kažem šta da rade i di da ga ture...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Negde tamo u opisu mom na ovom forumu, mislim opisu ličnosti, piše polovni automehaničar.
                        Pitao me je nek ošta ili zašto to polovan.
                        Odgovor je bio da je to zbog godina, nekad sam bio nov automehaničar a sad sam polovan....
                        E danas sam saznao da ništa nisam znao i da sam mnoge zavio u crno kojima sam popravljao aute.
                        Otkriveno je da na glavama ima neki čarobni sloj. Verni čitaoci se sećaju da sam pisao o čarobnom štelbanju i čarobnom dimu. Ono izadje dim i sprava ne radi..
                        E ovde se radi o čarobnom sloju na glavi stanovnika pardon glavi motora...
                        Naime naučno je dokazano da ako se skine taj čarobni sloj onda glava crkne, ili umre kako ko kaže, to jest dobije rupe, o rupama kasnije*

Sad ne znam šta da radim, nisam vodio evidenciju baš od početka karijere kome sam sve ravnao glavu, mislim motorsku onih drugih se sećam. Sad bi ja trebalo kao oni veliki proizvodjači avtova da pozovem sve na one kako se stranski kaže besplatne rekonstrukcije da bi se sanirala šteta. Mislim ja imam malo na duši ali onaj Cubika e on je naebo iz mesta dvesta, pa taj je oljuštio glava ne zna se. Znamo se još iz Autovojvodine tamo smo nekad radili ali on je i tamo radio tu nečasnu rabotu. Ja sam zezno njih ne znam kolko ali ustvari je opet on kriv jer je on bio neposredni izvršilac. Ako sam ja uradio par zločina on je napravio glavocid. Jeste sam ja saučesnik a možda i podstrekač ali on nije morao da to uradi. A uzimao je i pare za to delo.
                        Ako dodje do nekog njesra ja ću odma da propevam i da glumim zaštićenog svedoka a on nek ide u bajbok.

kasnije*

Kad smo već kod polovnog.. U moje vreme je bilo da okreneš devojku naopako i pogledaš, ako ima rupu onda je polovna i nije za ozbiljnu upotrebu, mislim može onako za zloupotrebu i švrćkanje ali ništa ozbiljno.
                        Ono u smislu bila je korišćena i meni ne treba...

Danas ti je to malkic okrenuto natapačke... Ako nema rupu nije upotrebljivo, ono u smislu nije nikom trebalo pa šta će meni da se ja mučim i bakćem snjojzi. Da valja već bi to neko opalio, pardon probušio i nastavila bi se normalno trošiti.
                        Ono u smislu niko nije koristio, onda i meni ne treba.

Pošto je ovo forum o autima normalno je da pričamo o autima pa zato ja stalno pričam o ...
                        Šta smo još naučili ovog dana oko auta. Pored toga što glava ima čarobni sloj ona može bez problema da izdrži par sati kuvanja a da se ne pokrivi, normalno ne kuvanja u loncu nego da motor radi bez vode.
                        Onaj moj buraz što mu je slon prdno u uvo u vezi motora redovno demantuje ove nove nalaze.

Reuma ili išijas ili ko zna ali i dalje me onako najstrašnije. Verovatno i to spada pod ono polovan, nekli dan gledam onu krštenicu, malo je žuta da sam neka tica crko bi već davno. Mislim poredjenje sa ticom je u smislu kake, poznato je da tice kake gde stignu a ja sam dosta sličan.

Q. Zašto plavuša ima dve vijuge u mozgu
                        A. Da ne sere po dvorištu ko kokoška.
                        Samo da se zna da i ovde ima jedan nonstop pitač Q i jedan pamatan A.
                        Nije to privilegija tamo nekih...

Pišem ti ja tako lepo uputstvo da upotrebiš opciju search iliti po naški traži al oćeš očin, ne ebe bre to niko dva posto, odma opali pitanje pa ti žvalavi ponovo ko zna koji put. E tu ti ja poučen iskustvom prekobarskog kolege ubacim malo seha u propagandu inapišem šifre hardcore sajtova i da vidiš, nedeljama nema čitačai u roku satipo 23 komada
                        Priajtno sam iznenadjen kako se odjednom kultivisalo čitalaštvo ovog foruma i lepo čita uputstva.
                        Biće nešto od ovog foruma jednog dana...

U toku je opšta frka oko poruka jer treba da ispadne 100000 poruka. Pošto sam ja invalid i imam samo 7 prozora otvorenih, ne mož sve postići ja ću ovo da pustim u etar pa nek ide....

Ova poruka je 100.000ta makar šta ko reko, ja sam odlučio a frizere ko šiša. ko razume shvatiće

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Juče je bio neki samit ovih kanonbolaca, mislim nekako mi ružno kad se kaže kanonbolovaca. Pitali ko će i ja se prijavio. Neka kao čajžinica u perionicu auta. Kao da popiju čaj a bila je navlaka znao sam.

Standardna procedura soko ovde oro, orao pao, de si orao, kapija Beograda. Orao ovde soko, skreni na prvi izlaz na koji naidješ stani i nemiči se. Soko ovde orao, promašio usled brzine prvi izlaz i pogodio treći. Pre toga stao na travnjak preko puta pumpe a ispred nekog spomenikas svećama. Posle mi rekli čiji spomenik i mogo si najebati.
                          Soko ovde orap konačno pogodio izlaz, stao izašao iz kola i skačem preko haube u znak raspoznavanja, požuri milicija treći put ide polako pored mene i zagleda me...

Stigli smo ipak na vreme ali ono ko prvi ustane taj se i obuče pa smo seli izdvojeno za jedan stolčić ko ratni siročići jer gore na platou nije bilo mesta. Uglavnom lokal je fini i sasvim je ok za sedenje i normalno niko nije pio čaj sem Egona koji je jedino ozbiljno shvatio poziv na čaj pa da bude po protokolu. Posle se namestili svi na plato ko sinji sokolovi i gledamo sa visine...
                          U neko doba upadne ona deviliš i sa svima se ispozdravlja a meni dobar dan samo što ne reče čiko kolko sati
                          Posle mi ovi kažu da je to štab gde se sastaju oni Fandjovci, mogao je izbiti rat ali nije . Svi smo fini momci a tamo i devojke
                          Ona čkapi Honda je pobego najranije a onaj Ranko nije ni došo pa ti sada vidi ...
                          Uglavnom rešili smo sve planetarne probleme, pootvarali i zatvorili mnoge biznise.. 206 je čvrsto obećao da će sklopiti taj ebeni 206 samo da nadje pećke za grejanje, uvek mu neki fali... Za kaznu je platio račun u par navrata. Kad god kelnerica donese nečiji račun on plati... Ne znam jel smem onog da spominjem pa neću ni sada, znaće koji je...
                          Onda smo se mi iskusniji Egon i ja primorali onog Kilazu da ide sa nama i uputili se u uneizvesno na neki deo BG-a na klopu. Sve je zakuvao onaj SRI koga smo naterali da dodje i pridruži nam se. Ona priča o žabi i vodi...
                          Umal da zaboravim..Na uvaženom skupu modriratora je utvrdjen plan i program ubijanja majstora koji delju glave. Pošto su to mahom ljudi
                          koje se bave motoristikom ili automobilistikom, svaki ima bar jednog svog majstora koji ljušti glave. U duhu najnovijih saznanja da oni permamentno rade glavocid od davnih dana rešeno je da se tome stane u kvaj. Svaki svog ubijte glavodelju... Sad nema opravdanja kao nismo znali, nosili smo lek tetki, bolela me tiba i ostalo...

Okačio je SRI tamo negde slike ali moram ovde da ih stavim...
                          FAZA 1:

FAZA 2:

FAZA 3:

Da ne bi neko pomislio da smo alavi, trajalo je to neko vreme a trajalo bi i više da konobarica nije nervozno tapkala jedno sat vremena da bi mi skontal ida smo odavno jedini u kavani.
                          Stvarno pohvale, ljubazno i profesionalno a klopa odlična.
                          Ni pivo u više primeraka nije loše samo ej Egon morao odustati od Nikšićkog jerbo se deli samo u 0.33 varijanti a on je više za 0.5 kalibar.
                          U znak tuge nad tom činjenicom potrošeno je nekoliko litara Jelena...
                          Povrtak je bio ok, na izlasku iz BG kontrola i jeste pili? NEE, ja imam reumu i pijem lekove a to ne ide sa alkoholom. Dva sata noću... Čovek me gleda, vidi mator čovek valjda je ozbiljan i reče ajde prolazi...

Sve je bilo iznenada pa se izvinjavam svim BGdjanima koje bi trebalo da sam obavestio o prisustvu
                          Brik, ne sekiraj se, prebacili nam spiku u DUMP ali cvrc ja probo i opet kaže mogu pisati samo ljudi sa spec dozvolom.... Pa majku mu zar ja zaslužni član svakog reda a naroćito čarape nisi menjo treći dan ne mogu negde pisati na forumu. Uložiću oštar ptorest i tražiti da se odgovorni kazne najstrašnije.
                          Pošto tamo ne može, samo da te obavestim da si u mom mobilnom a to imaju retki privilegiju, znači ne mrzim te

Ebiga, samo je 8 falilo da bude 51...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Supu mu njegovu to jest njenu. Ova Isidora se sad tako pojavljuje na ovim tevejima da se samo štrecam. Čukam ovde i onako bačim pogled i HIIIII!!! eno je opet, ebote mal malo ponegde a samo plete, mogla je do sada naplesti tri odela... Video sam i neki plagijat, neka je imitira, mislim isto plete...
                            A bogte ne ovom Pinku **** (dojki) ko salate. Mislim tamo valjda na konkurs za pojavljivanje opale sluku sa veličinoim sise. Do tričetvrt kile ne prolazi preko toga može. Pa ti sad vidi jel vredi biti vratar na Pinku. Onako prilazi teta i kaže jasam ta i ta i htela bi tamo i tamo. Može ali prvo da izvršimo merenje, molim rakopčajte bluzu ili šta već. Samo momenat nisam dobro uhvatio da ne budete oštećeni. Ok curi dva prsta preko šake, slobodan ulaz.
                            Ne znam zašto ali svi uvek naglase "ja ne gledam pink ali sam ono slučajno video". Zašto, lepo utišaš ton i gledaš **** ko drva.... A drva ko šaše... a šaše ko salate... a ....
                            Vidim i ovu Nikolićku pa se zato i setio ovih **** jerbo je nekad davno rekla da je držala dijetu i dobila ****ma na kilaži iliti obimu. Svi pametni znaju da se ženam kad gube kile prvo otope sise pa je i ona to rekla manje više u blesavom tonu ali ostalo upamćeno.

Što je sad to bitno pa zato što je to možda i tačno... na ime ja sam primetio da mi se povećava henis kad držim dijetu. Kad sam imao stomačinu bio je nekako manji, nedostupan. Sa dijetom se nekako povećao, odjednom se više vidi. Ne znam to da objasnim ali su to činjenice.
                            Sad ima onih sredstava koja kao oslabiš par kila za nedelju dana ili još manje zavisi od sredstva ili metode.
                            Ja sam pre bio ubedjen da posle X nedelja gde je X zbir manje kilograma*nedelje jednosatavno nestaneš. Sad vidim da to i nije baš tačno, odeš sve u henis.

E rešio ja izokola da doakam snagama haosa i nereda iliti JMP. Odem i tražim, šta tražim, zahtevam, insistiram na ISDN liniji.
                            Rešim lukavo, mora da mi oslobode paricu ako oće da im platim ili dam jednu paricu nazad. I odem do Spensa, opet me onaj razgurivač uputi na šalter i krenu pitanja, šta ko gde i kako.
                            Izdiktiram sva tri broja i sad čujem konzilijum to je tamo a ne može ovo, probaj drugu stranu...
                            Iznerviran a inače sam baš smiren samo ne znam šta mi bi tada, onako poluglasno "e ebemti 21 vek ne mogu da verujem itd.." Jedna mi smireno kaže, polako tek gledamo mogućnosti a druga mi drma živce samo tako. pa imate samo jedan telefon na svoje ime. Pa ok tu je supruga napolju pa će ona da pridruži svoj, ista je adresa. Da ali vi imate samo jedan telefon... Pa dobro jel može da se udruže dva telefona, pa može ali mora da se prevede na jedno ime. Ok jel to problem, nije kaže ona. Pa dobro onda je sve uredu ili na jednu pa platim ili dam dva i dobijem jedan kako god može ili je zgodnije meni je svejedno.
                            Ali vi imate samo jedan telefon na svoje ime, PA TU JE ŽENA NAPOLJU JEL DA JE ZOVEM UNUTRA, ne treba, smiruje ona što istražuje mogućnosti. Ova prva je očigledno jela drot četke i sad sam ja na redu.
                            Uglavnom javiće mi sutra, mislim malo sutra i odem gundjajući.
                            Onda mi još spizdili omiljenu kafanicu na Spensu napravili butike i morao sam piti kafu u drugoj kavani.
                            Sutra se žena stvarno javi i kaže menjamo centrale od nedelje pa će biti čista linija i da sačekam a onda da se javim i sve će mi srediti?
                            I prenće onaj ebeni broj da bude na istom imenu.
                            Napraviću transparent sa velikim slovima "imam dve linije na moje ime" i demonstrirati na spensu ispred PTT-a, ne znam da li moram prijaviti demonstracije pandurima.

I pored toga što nisu uveli gumene bandere žena je obnovila vozačku posle više godina pauze. Moj auto je stari i bole me uvo a vi se češkajte.

Sabo odvezao auto, dokle će ne znase....

52 komata tačno...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Nekad davno ja napravim konferenciju zona sumraka a onda neko napravi takve novine. Juče ne B92 slučajno naletim na moju (nekad) omiljenu dečiju emisiju fazoni i fore i gle, ima vesti iz nesvesti.

Mislim u ovoj državi stvarno lebe jud zbunjenog, ne onog Dr. Bocinog ... Na šalteru buske stanice gde treba da znaju pitaš i kažu jedno a kad pitaš telefonom onda kažu drugo a u prirodi je nešto treće... Srećom šofer ima mobilni pa se dogovoriš.
                              Kažu neki tamo da su bili face što su išli kolima u školu. Mi smo bili face što smo uopšte išli u školu a kola su bila mislena imenica. Neki moj drugar višestruki ponavljač je jednom prilikom došao Bubom u školu, pričalo se mesecima.
                              Kao i kad se onaj Tarzan drogirao u klozetu za dan škole koji je bio jelte za 25 Maj kao rodjendan jednom drugu koga se svi posle odricali a bio nam je svima drug. Svirala je neka Žetva koju je posle pokosio Rani Mraz. Murija odvela Tarzana pa se i o tome pričalo mesecima ejjj drogirao se....
                              Bila neki dan žurka povodom rodjendana NST kluba pa sam se našao tamo ničim izazvano. Malo malo pa neka žurka, postao sam pravi žurkan u poslednje vreme. Bila je prava fešta sa muzikom i pićem. Priličan broj ljudi a organizatori su se smrzli ko P jer su stalno čekali neke goste i usmeravali na parking i tako to.
                              Onaj Ada nije pio to jest samo dva zbog policije pa sam ja morao ostalo što je automacki značilo da sam se ubio ko zec. Zašto nemam pojma jer nije bila neka količina. Uglavnom od Lava boli glava, a bolje i to nego ono od Bipa boli ****....Dobio sam i nalapnicu pa ću sad imati napred i pozadi kako dolikuje. Trebali smo obaviti i neke razgovore ali je to odloženo usled manjka motoričkih radnji ili viška?

To me je potsetilo na moje prvo predoziranje alkoholom kad sam bio zelen i mlad. Oficirska bašta i tu ide ono oćeš piti nećeš piti i ajde Vinjak (fuj).. Par komada i onda seoba u Malinjak koga više nema jerbo prodaju nameštaj tamo i tu se zombiramo namrtvo. Sad kojim putem smo mi dospeli do Dunavske ulice na putu ka centru kad je to okolo, samo tice znaju. Uglavnom smo žurili na zadnji bus koji ide iza ponoći. E tu je bila prodavnica vatrogasne opreme gde je sad koneski restoran a u uzlogu koji je bilo dva je bila lutka u odeći vatrogaskonje i jedan lutan u adekvatnoj odeći s šlemom. I sad idemo ti mi tako prema tom centru (za neupućene to je jedno 500m odatle) i putujemo pa putujemo i gle opet onaj čika i teta. Dobro veče, dobro veče... Tad su bila kulturna vremena starijima se javljalo na ulicama onako Keee sa naglasko na otegnuto eee. to je skraćenica od ljubim ruke pa se čuje samo ono zadnje KE, bili smo fini što se vidi i danas. I opet mi tako žurimo i opet dobar dan, dobar dan!! Posle jedno desetog susreta sam ozbiljno posumnjao da nas ovi prate ali mi nije bilo jasno kako.. Normalno Bus je otišao ko zna kad a mi smo stigli kućama peške ko zna kad. Tri dana sam bilo šta da popijem od tečnosti odma bio pijan, valjda sam samo rastvorio neki koncentrat kojeg sam bio pun pa tečnost napravi opet alkohol. Od onda nikad više nisam popio ni kap Vinjaka a kad pomirišem čep padam u nesvest odma sa sve prskoskocima svačega iz unutrašnjih organa.

Misim, ovo ono, tamo ovamo, povuci potegni i napraviše bebu...
                              Žderem bre ko nezdrav, tovarim, tarupiram, tamanim, nestaje bre...

Bila mi je danas omanja delegacija iz BG-a s gospodinom Kilazom na čelu a u svojstvu pratilaca je bio gospodin Miloš i Gospodin Goran. Vodili smo vrlo važne i mudre razgovore o svemu i svačemu. Ja i Goran o svemu i svačemu a ova dvojica o Alfama. Kako dolikuje takvim razgovorima nikog nismo ogovarali sem ostalih ali se to ne računa.
                              Briku vrati se, sve ti je oprošteno...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Ima nekoliko vesti, neke dobre neke bolje a neke...

Sa visokog mesta dobijem broj čoveka koji može ili zna da vidi neke stvari. Pozovem i dodje u dogovorenom vremenu. Što je već čudo, ispostavi se da je čovek profesionalac što je još veće čudo i da ima gas u kolima što nije čudo.
                                Elem meni linija "pokvarena" njemu gas pokvaren, Rekoh ja šta god da je popraviću za nekoliko minuta a vi nećete moći moje, ali cenim trud.
                                Tako i bi, popravim njegovo a ostane da on vidi šta može po mom pitanju.
                                Ne lezi vraže, ode on kad evo ti čika poštaša i donosi pismo a nije patka na vr glave.... A pismu piše ne volu me više i promeniće mi broj iz inata i neću biti dvojnik i biće direktan broj Nešto tu neće valjati velim ja i pozovem čoveka i reče on istina je nije niko falsficirao dokaze.
                                I to ničim izazvano. I šta sad ja da mislim o tome?

Šta u su ti muškarci... Sav mozak im je u onoj jednoj erogenoj zoni, pojavi se neka lepa to jest najlepša i za par sati zatrpa pola canona, mislim uposli bar tri moderatora i razbucaju je na razna mesta, mislim poruke ne nju a sve zbog radi toga što je žensko. Oma se one kere navadile pa bi da popravljaju pa na kanal pa svašta. A nek itamo pitaju i ćame ćekajući na odgovor i niko ništa. Ovo je virtualni svet, šta ako najlepša ima bradu i brćiće ili pivski stomak Uglavnom raskomadaše je i sad muška populacija luta hodnicima Cannona u potrazi za najlepšom....
                                Pozitivna stvar, vremena se popravljaju, pre su oni što su imali komp pričali samo o kilobajtiam memorije o nekim flopijima i tako tim ipijima a prodje polagola kelnerica i niko ne vidi...

A ja išao u Belu Butinu i milicija me capcarap i jes pijo nisam oš daduvaš jok tićeš pa što je ampula zelena pa nisam je ja pravio pitaj fabrikanta... I ode dozvola na pranje...

El zna neko kako se prave one prave kubanske cigare?? odabrano lišće se rola na butini neke mlade tete, svaka cigara ima svoju pravljačicu i etiketu. Pa ti sad vidi oćeš pušiti ili gledati... Sve saznam kasno, majkumu.

Posle par dan upalim konačno auto i sad imam dileju jel nov aku ili ida sačekam još par dana i proće zima pa onda dolazi ono zimi zima a u leti ti vruće... Možda ga ošlajfam odole ko zna...
                                Idem sutra da kupim uglja, kaže čove kstižu sušeni vreoci. Prognoziram dugogodišnjim iskustvom da će u tom slučaju zima proći u roku 7 dana najkasnije.

Onaj mrmot je čipkin dim, te oće izaći te neće te se boji senke svoje, pa jel žmiri i sve tako neki cmizdravac jedan.
                                I oni indijanci, te skupljaju drva te ne skupljaju a onda ti budi pametan kakva će zima biti...
                                E tu sam ja nepogrešiv. Razvio sam posebnu tehnologiju i dobio ISO9999 radi dokazane preciznosti. Kad dokupim uglalj, zima prestaje srazmerno proporcionalno višku kupljenog uglja. Da pojasnim metod, ako ja procenim da će ziam biti duga i hladna i odmah kupim 5 tona, ostanu mi 2 jer nema zime praktično. Onda ja poučen prošlogodišnjim iskustvom sledeće godine uzmem samo tri tone ali cvrc, malo je. Onda procenim da ima još dva meseca zime u kupim dve tone, zima prestaje u roku 2 nedelje i opet se rasuši 2 tone. Ako poučen tim iskustvom sledeći put kupim samo za pola do mesec dana, zima se otegne do leta.
                                Naravoučenije, kupi brate odma 5 tona i ne smrzavaj se...

Pošto ima uglja onda je i ovo recimo dobra vest za danas, reklo bi se i dve vesti uvezi televuna i ova kozna najlepša i par rešenih preblemčića ljudima. Sve u svemu nije loš dan...

I onda posle toga se pojavi onaj posle nekoliko dana i zasere stvar, znao sam da će biti neko zlo...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X