Vesti iz nesvesti... Čitaš na svoju odgovornost....

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Gledam ti tako onaj Ombretov avatar sa iskorištavanjem ovce i nešto se mislim kako niko da je uzme u zaštitu, onaj crni je samo trti i trti a ona sirota pati. Ja mislio to samo nekad a li kad god pogledam a onaj nateže i nateže. Ja kao bacim pogled na stranu pa onako iznenada se okrenem (mislim ne radi kad se ne gleda) kad on opet isto Ovca ne da pati nego ne znam, vidi joj se po faci, sirotica...
    Nešto mislim da otvorim neko udruženje za zaštitu sirotih ovaca od trtenja ali mislim da ne bih imao nešto posla. Ovce služe da se trtu.
    A mene su učili ne daj da te trtu ni u smrtu...

Ako s tim očima a i nemam druge, pogledam moj avatar mogu naučno utvrditi da on neprestano buši. Naučna metoda je ista, naglo skreneš pogled pa nazad. Zaključak uvek buši. To bi reklo da je davno odbušeno do Kine i da je propao načisto i sad buši negde po vasioni... Onako pluta i buši...

Sunce sija ko tepsija sem kad ne sija a pomalo ispadaju neki komadići, ne znam jel sneg ili led?? Mislim onako sitno a baš bubne, sneg je kad onako fino veje pa pahulja pada pola sata pa se mi deca divimo i jako radujemo. Sad il ja nisam više deca ili to nije taj sneg. A i ti indijanci seire opet skupljaju drva, slejbali mi vradžbinu i taman otoplilo kad sam dokupio ugalj kako i treba ono opet ide zahladjenje.

Sve je premećeno ni te vradžbine nisu ko što su bile pupu pomeri se smesta i ode čovek sa zgrade (reklama za osiguranje).
    Kad smo već kod toga nek spase neko onu sirotu kravu da se ne davi u onom mleku. Moje crtanje je na nivou čiča gliše a li ko je pravio onu animaciju??? Neko je to još i platio. Veterinarski zavod ako se ne varam. Mislim strašno..
    Kako neko ima sreće i uvek nadje neke takve mušterije koje plate ošljarski posao, pa mi kao da ne živimo u istoj državi, doduše meni ne bi palo na pamet da nešto tako uradim, možda je tu krivica...

Recepat koji sam skoro otkrio pa da podelim sa vama. Izuzetno volim da pijem sok od paradajza. Kad se nekad to kuvalo bilo je bratski podeljeno pa sam ja veći deo popio a ostatak se kuvao u čorbi ili šta godj.
    E sa se to sve popišmanilo i nema kuvanja, došo napredak i odeš lepo u radnju i kupiš gotovo. Uglavnom ukus je različit, od nikakvog do svakakvog.
    E sad neki nektar ima dobar ukus (moj) ali je gust previše. I onda se opsetim i dolijem vode pa bude ok.
    Od jedne litre tog napraviš litruipo soka A onda ebeš one slatke vodice što se sok zovu...

ADSL-a nema ali se polako približava, šunja se tu negde okolo, taman da svisnem. Eto ga sam što nije a nije... E kad ga uvatim ebaću mu sve po spisku... Ima da se ne otkačinjem 24 sata sa linije, ima da budem nonstop online, ima da skidam šta mi treba a bogami i šta mi ne treba...
    Ima da cooliram ap kao skidam nešto pa onda prekinem transfer pa opet tako, čisto da se vidi raskoš...

Danas sam bio vredan na forumu i pozaključavao neke teme. I ta demokratija nije ko što je bila.. Pre se znalo ti demokracki seiriš i to je tvoje ustavno pravo a pandur te lepo opamprči po ledjima paličicom vaspitačicom i sve je ok. To je opet njegovo pravo. Dolazimo do zakljčka da je demokratija kad su svi u pravu.

Današnja demokratija je nekako drugačija. Ja zaključam temu a meneme proglase za diktatora nikakvog.... Mislim dobrog diktatora nikakvog, ne dobrog diktatora nego, maa...

Gde je moje ustavno pravo da nekog omlatim palicom vaspitačicom? Igra više nije fer a ni zanimljiva, ebeš vlast ako je nemreš koristiti. Pre su jedva čekali da neko iskoristi ustavno pravo i nešto zaseiri pa da se okoriste svojim pravom na palicu.
    Ja danas strepim jer nema samoodbrane, mi smo nezaštićeni, tražiću veću platu za moderatore. Ovo što sad dobijamo nije nizašta, moram misliti na moj image, žena, deca, ljuvnice, net. Sve to košta i kad ja želim zaraditi da sve to platim i radim svoj posao proglase me za zaostalog, zatucanog i nesvesnog elementa.
    Tražim povišicu, ovih 200 evra ne pokriva troškove stresa...

A onog Saboa ili Saba ili Sabu (kako se kaže pravilno?) ću nataći na ražanj, mislim onaj pravi, na onaj drugi nek ga natakne MPWR pa nek se sliku.
    Držim dijetu jer sad već počinje da se teško saginje mada to možda i nije strašnoi jer je rečeno da se saginjati nećemo pa...
    Uglavnom jeo sam neke pečenice i supice i razne ice pa sad duvam i onda on bezobrazno:
    "Saabo says:
    krompir, pecurke, piletina, neki sosovi i sve to pokriveno pavlakom i stavljeno u rernu 40 minuta
    Saabo says:
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"

Mislim jel to pošteno, jel se tako priča s prijateljima... Pa sreća mu, da je 50 km pa dok stignem i oladiće se....

Idem sad da dezertiram neke pite od jabuka pa da se spremim polako na neku šetnju do kafića na espreso i tako...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

4000 pregledanja, ima nas još besposlenih koliko vidim...
      Uglavnom dok nisam zaboravio vrlo važnu vest, ako imate Alfu morate paziti, pojede vas mrak samo tako...Prvo nam je nesto onaj drug Aca po kome je *izda dobila ime ili je on dobio ime po tom organu? Ma čuj dobio, trudio se bre beskompromisno, ginuo bre, izgarao, nemoš ti danas biti samo tako *izda, konkurencija je to bato moj...
      No o onim što ih nema samo najbolje pa eto da rečemo da je najbolja *izda. Uglavnom čovek nestade i nema ga.... Ovih dana ode još jedan lafista i brez traga ga nema, siptomatično je da je i on krenuo istim stopama... Prvo se trudio da postane Aca ali nemere to, samo je jedan Aca, ali trudio se i onda je nesto. Sad dal to ima veze sa trudjenjem mislim kad se trudiš možeš da zatrudniš pa je možda negde na održavanju trudnoće i ako je tako te mu ovim putom više proći neće čestitamo... E ako niej da s razvijemo u strelce bar mi ovdi iz NS-a i okoline, pa nema nam člana od par iljada poruka a mi ko da je nesto neki od član 3 poruke?? A da, radi se o Zverku poznatijem kao izelica

Nem gi ni onaj 206, ako ne izadje iz one radione sa samohodnim Peugeotom nije ništa uradio.

Taman sam juče hteo pohvaliti one indijance kako su na vreme prestali da skupljaju drva i konačno je otoplilo kad ono kiša do kolena. Mislim nema t uviše sad je zima pa će proleće pa onda leto.. Sad zima odmah proleće u leto i to monsunsko. Pada ceo dan ko da mora. Pa ja i kad bi morao ne bi tako padao. Ima za sve načina a ne tako....

Udjem jutros u radionicu da spremim za početak i upalim radio i muzika krene ali cvrc, nestade struje... Monumentalno JMEV i krenem napolje da vidim šta ima: ima neki kamiončić sa onom korpom i piše EV anvratima. Pitam šta je, kaže seku grane koje drmaju žicu... Ajd ok, opravdano pa ćemo sačekati. U to neki bager počinje da mi zakrčava jedini prolaz od kuće prema svetu jer su tri ostala praca već zakrčena... Krenem golim grudima na bager i spremim snp bombi da mu rknem u gusenice kako su nas učili kad se skloni... Šta vi radite , kaže toplovod... Pa di sve odjednom i di sve iz svih pravaca, pa nemam ja elikopeter pa da preletim do kuće, ali će mi trebati pod kitno jerbo je neki majmun od neznam ni ja kog zanimanja umislio da je zima baš dobar period za raskopavanje ulica i polaganje raznih cevi. Tako da malo pada sneg pa ne mogu raditi ali je raskopano, pa onda malo pada kiša pa ne mogui raditi ali je raskopano pa je onda prehladno pa.... U daljem tekstu NM=Nepoznati Mislilac... JMNM...
      Sutra ima da zovem miliciju da im ebe kevu i razjuri bandu...

U žaru borbe bačim pogled iza sebe i ENO GA BRE NA BANDERI ČAČKA KUTIJU!!! Ostavim odma bager na miru i radnike EV i stuštim se u blizinu stubada vidim jel sečem ine sečem... Jedan dole stražari, nisu ni oni naivni, valjda čitaju ovde, moraću pripaziti.
      Sad ni ja nisam kuče od juče pa pitam stražara onako ladno izokola, jelte ne tiče me se al išta vi tu radite? Jel menajte broj il popravljate... Popravljamo ali treba da menjamo sam što nismo, evo i danas bi ali malo pada kiša pa da se ne kisne... Kaže koliko sutra ili preksutra. Dobro ajd ovaj put ću pustiti onog sa sidje. Pita on a di ste vi, pa tu u brohj 16 a vi ste onaj što smo vam uvodili tel. sad skoro. Ma ne, ja imam odavno... A to je u broj 16a, pa da to je onaj što sam zapo za njega na mom tavanu pa se pokidala žica, ebem ti ni te čelične sajle u kablu se kidaj usamo tako, nikakve su.

E to je taj a ja sam onaj što ste mu posle spominjali familiju pošto ovnetu Pejnindieskom niko niej hteo dati telefon to jest da mu kabel ide preko njegovoe kuće a prirodan praac ide preko moje kuće ali sam se opet ja zarekao da će se po tom pitanju neko popeti na tavan kad ona debela vidi svoj ustvar ili kad na onom rodi nokat. Do sad se nije ispunio ni jedan uslov a onaj nadgledam redovno..
      Niše se ne sikirajte jer sam i ja vama familiju pa se to negde potire i kad sipaš kiselinu i bozu ovaj bazu dobiješ neutral, mislim oni dobiju, meni ne treba.
      Tako da, ako mi baš jako ne spominju familiju ima se očekivati ADSL ovih dana sad već izvesno.

Ko stisne ovno pisne, ne ko pisne ovno stisne page dole radi to na svoju odgvornost.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Kupili smo odela proleće leto i otvorili sezonu lakše obučenih. Kupovina uglja uvek upali, najavljuju još jedan hladan talas ali ne znam kako će to biti i mrmot je izašao konačno...
        Kad smo već kod mrmota, svi su izmileli. Kod mene sad može samo helikopterom, hteo sam danas da zovem miliciju i pauka da odnese par kamiona. Moroni su rešili da sagrade sve što se graditi može u isto vreme iz svih pravaca. Sve s uulice raskopane i zakrčene, a porez će se plaćati, što niko ne može prići kolima, pa bože moj, napraviće se to ovih godina.
        JMPIDS-ima pa lepo sam rek oda prodamo dok je vreme. Sad malko da pušu prašinu a i ja sa njima...
        Sutra rano zorom zove miliciju da pitam koji moron je dozvolio raskopavanje sve 4 ulice odjednom.
        Papagaj digni levu nogu...
        Papagaj digni desnu nogu..
        Pa qrcu ću da stojim??
        E tako ću i ja da stignem kolima kući. Odeš na pijac i nema nazad...E a na pijac, mislim onaj Futoški, lele bate što su one zgrade preko ružne, mislim da su tamo doplaćivali ljudim za stres ko je hteo da stanije tamo. Mislim ono ka omene sramota pa se stresam tako. Ali ima jedna zgrada iza dnevnika, e te plave boje majko mila, neka fluorescentna indigo boja , koja je to morbidara smislila, tog treba hitno zaposliti da secka vodu za piliće i da ravna talase na štrandu. Mislim da bi to uradio ok...

E u nedelju smo išli malo po tvrdjavi da se šetamo onako sportski po stepenicama i radi to bre... Mislim ne pušenje daje rezultate, do sada sam se zaduvao kad odem do trafike koja je na 100 metara, a sad ko gazelac skačem po onim stepenicama a žena samo duva li duva... Lepo kažem da ostavi pušenje a ona neće, pa ok nek puši kad je zapela.

I sad mi bi kao malo seli negde, divan dan sunce sija ko tepsija i odeš do restorana kad ono cvrc, nema ni jedne stolice na terasi a restoran drži zatvorena vrata. Mislim most se ruši od pešaka koji idu na tvrdjavu, na istoj bar 5000 ljudi a nema gde da popiješ kafu ili sok?? Pa treba da propanemo, treba da nas maltretiraju, prolaze pare pored a niko neće da ih uzme, neverovatno.

Ukazali mi na evgenijalan članak na B92 oko autogasa, http://www.b92.net/info/zivot/automobil ... 2006&mm=02
        to je sad popularno pa svaka ****** misli da može napisati članak i zbariti na konto toga neku žemsku... Mislim ono je esencija gluposti...

E javio se onaj Aca i reko doći će u utorak da idemo kao na klopu, Ali Aca bi bio neko drugi kad bi uradio što je reko i ostade Aca

I dalje JMP, ebo te pa sad je lepo vreme ali kao sad ov iraskopavaju pa im smeta buka?? Mislim koje su to razmažene ičkice ima se može se, ali biće jednom privatna pošta pa će jaebati bar neko. Znam da neće ali m ije lakše da se nadam...
        A možda me i spasavaju od bede ko zna??
        Umalo nisam postao korisnik beskorisne KDS.. Odem tamo da platim kao da me ne isključe a već smo se objasnili oni mene isključe ja se sapletem o kabel koji ide kroz moj tavani gle, neko nema signala. Sad kad se nešt setim nije ni čudo što sam ovako blesav, pa sva infrastruktura zračeća ide preko mog tavana?? Pita ona oćete da plati, ja reko daaaa ko ko matičara, baci pogled na kompjuter i AIIII pa vi imate od januara dug?? Pa da, znam... Misli na onaj TAMO januar, i šta ćemo sad? Pa ništa piši da platim, ona piše i sve neveruje, misli kad nije do sad plaćao narate kako će odjednom a odelo ne čini čoveka, ne čini Kuzman...
        I na kraju pitam ja nju onako tek radi reda jel može kablovski na ebenu Podbaru? Gleda u sokoćalo i kaže može, ja već na ulici nisam ni čekao kad tek onda čujem šta je rekla... Šta može, otkad može kad sam pitao i rekli da nemože, pa piše ovde da ima zahtev i da može..
        Pa što niko nije javio da može?? Pa... Idite tamo u Elektrovojvodinu (usput JMEV i za Kilaza JMEDB) i zaključite ugovor. Oma sednem u žutu ticu i pravac. E sad tamo kažu nije tu tip koji radi na tome ali doći će.. Modem 4700, setap 1000 mislim setapnem im mamu. Pa šta im znači to setap, neki tarzan otkuca moje ime i generalije pa mlatne soma dinara za to? pa ja ovde kucam danima i niko ne plati ništa, još me poneki i zaebaju brez stida i srama.. No dobro i pretplata za flate rate je 1500 ili 2500 ebem li ga sad... I tu ti nastane kukumavka ajde ljudi, braćo i nevernici nek radi čovek plaćam sve kijamete i dodajem bonus ne onaj detergent nego pare bre samo da vidim to čudo danas. Mislim nek ostane za rezervu kad u sledećem veku dobijem ADSL... I odem kućam sa strepnjom u nadom...
        Sinko kaže koji ti je strpi se još malo neće ni ovi doveka da e izvlače na loše vreme ali jok ja, zapo ko gladan srati i gotovo, konja za kraljevstvo ili tako nešto.
        Ali teknika je tu, odem na onaj ES i opalim malo po traži, da to je ona opcija koju ne ebe niko ovde pa pišem sve po tries puta nemam indigo ali sam boj uveć postigao. Kad tamo ono medjutim nastaje njesra. Svi ih opljuvali ali samo tako.. A pre toga pitam ja onog za šalterom jel ibato jel vi branite P2P ili neke portove, ma jok kaže on sve je dozvoljeno... Slušaj nemo da platim a posle da ne radi imaćemo očevid na licu mesta. Ma jok sve radi ali onako mi okolo, postoje neki što skidaju jako puno pa njih onda metemo u jednu grupu pa nek se muču... A jel?? A ova brzina jel to garantovano? Pa nije, ona garantovana je 12 puta veća...
        Pošto ej verovatno bio upozoren na moguć ečevidni problem, javi se dotični kasnije i kaže znate ne može kod vas kablovski internet, kao loši su vodovi. Probao ja da ubedim da su mi rekli suprotno ali ne vredi. Sa druge strane pošto sam utvrdio da je to otpadna firma od EV onda mi uopšte nije bilo žao šljamovima ne dam pare i ostade ja na 28800...

Ej u bašti trava već ozelenila, još mal oda očvrsne zemlja da nije blato i eto oštilja
        Sutra je radni dan pa se ide malo lalati a vi što studirate možete još malo čitati.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Odela proljeće-leto su totales promašaj, mislim napolju je opet spičotina i mi pilići se uglavnom držimo po toplim mestima i retko izlazimo napolje...

Kako se uvek ružne stvari dešavaju vikendom..Ono zabole te zub to je uvek vikendom kad imaš izbor doktora.. Crkne Tv kad će nego vikendom, mislim da to i piše negde u uputstvu sitnim slovima, i tako ostale tehnikalije.

Neki dan vidim neki baja se popeo na banderu i opet čačka po kutiji, izjurim brzo sa motorkom i pitam staloženim i mrtvoladnim tonom, jel popraljate, uvaljujete PCM ili menjate brojeve??
          Kaže menjamo brojeve (smanjim motorku na ler) da vidim naloge, pokaže čovek, gasim motorku. Pitam jel i moj broj menja, pogleda naloge i kaže nije na spisku ali sutra, ok... Vratim se kući i vidim da je neko odsekao uzicu za paljenje motorke dok su me zamajavali ugovorima, ali neka...
          Sad radim i ne da mi djavo mira, probam da zovem u neko doba telefon i on zvoni... Pupupu, ajd čekam sutra... kad mi sine pa oni tako rade, ništa obaveštenje samo zvoni u prazno, odem do kuće na baš taj telefon i rknem dugme na tonsko kad gle odvrti i dobijem sada je tačno tolko sati... Ebote dobar znak... Opet sa drugog nazovem i opet zvoni u prazno, dodam broj ispred i gle zvrči telefon... PROMENILI SU BROJ, NISAM VIŠE DVOJNIK U 21 VEKU

Generalna proba, zamenim kablić na modemu i probam vezu, 26600 Mislim brzo, daj to kanapče di je municija, nadji one topovske udare, kokteli su iza radionice pod limom....Sad ću da im pokažem šta je PCM i neće ga imati niko u mojoj ulici i tačka...
          Ajde još jedna šansa i pozovem opet kad 50.06K eeeeee lakše se diše, obustavi pripreme ali budi u pripravnosti, mitraljez na krovu da je zagrejan sve vreme a strelac nišani kutiju, ko pridje na metar oduvaj...

Onda nazovem neke da se pokrene davno zaboravljena stvar i rekoše idi potpiši ugovor pa šaljemo zahtev pošti ili kome god već... Uglavnom kiša pada vetar duva muda mi se klate i ja po Zmaj Jovinoj tražim ko pametan broj 27 kojeg nigde nema Pre toga odem ko pametan u Jevrejsku gde j nekad bio Sezam ali ga i tamo nema što je sasvim logično ako se uzme u obzir da je bio tamo, pa nazad kući pa opet poziv u Bg pa di ste pa... Ljudi me gledaju ko u čudo, ide ****** centrom u radnom odelu i gleda po spratovima fasada ne bil ugledao neki znak... Zovem kući jer sam ostavio broj da nazovu opet i pitaju koji je broj jerbo toga ovde nema. Isti odgovor i opet isti krug i isto dodijavanje trgovcima sa pitanjem a jel znate vi nekog Sezama?? Što je najlepše ima neka zlatara i zove se Sezam i ja udjem da pitam a oni kažu svi nas maltretiraju. Opet poziv kući, provera i opet isti odgovor pa ista ruta i nakraju sad ću da.... Onda se ispostavi da je broj 28 i da je sa druge strane ulice i da jemalko dalje i da sam malko mokar i besan...
          Ubasam konačno unutra i devojka mi svrata jedva ste nas našli jelda?? Što jel se vidi po meni, jok ne vidi se a kuvam ko pretis lonac. Platim sve što treba i sad ćamim ćekajući jerbo vikendom niko ne radi...

Vreme je pravo ono ptičije, samo za sovu i za ševu, smenjuje se kiša i sneg, samo se vetar ne smenjuje a ni smanjuje, duva ko popizdeo...

Ja stvarno ne znam što je to čudno ako kažem da ne radim Subotom. Pa ička mu aterina 80% sveta ne radi subotom, neki nerade nikad ali ajde.. Šta je tu tako strašno da baš JA ne radim Subotom, pa vi koji pizdite što JA ne radim Subotom a Vama je baš onda zgodno jerbo ne radite, zapitajte se a što bi ja bio najgori od sve dece pa je Vama dozvoljeno da ne radite Subotom ali meni je baš pod mora da radim subotom da bi Vi bili zadovoljnio jer je zgodno da obavite posao kad Vi ne radite ali je to nezgno jer i ja ne radim pa onda sve mi po spisku i po glavi stanovnika..
          Ma volem ja pare ali ne po svaku cenu...
          Ebem ti, tri linije i tri mobilna, uvek neki zaboraviš da isključiš, moram smisliti neku mašinu za isključivanje telefona...
          Il sam postao popularan po svetovima ili je ovaj CBC dobio više članova ali nešto se dogaja, sve je više dokonih...

Kako rekoh, vetar duva mućkovi ovo ono a zemlja se suši, mislim cedi se a ne onaj japanski suši.. Biće neki roštilj a što reče Zvrle, ako bude taj ebeni ADSL izgleda da će i neki Vo morati pasti za slobodu...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Zaboravih da napišem neki dan, kad su mi skinuli dvojnika odem ti ja do pošte da vidim za ADSL ali pre toga noćom sve pročitam na sajtu. Upitam ujtro gde se prijavljuje i reče mi neka teta na šalter 19 odeš i sve će mi kažu šta i kako... Odem tamo sa ženom mi jerbo piše lastnik telefona, poslednji plaćen isečak i kopija lične karte. Ok odemo na šalter i nema nikog, to jest ima ali nas ne ferma stručno i piše nešto. Diže pogled i ja onako ja bih hteo da ADSL i to... a ona gleda pa gde je ta teta što radi na šalteru pa se doseti i dade mi neki papir. Reko to je ugovor? a ne to je objašnjenej tu sve piše, ma znam sve nego gde da proverim jel može?
            A to ide preko maila samo tako možete dobiti odgovor jel može... Pa jel nemate u kompu ko ima uslova ili ne, kaže ona sve tu piše. Tu ti ja počnem na glas da se smejem i pitam je pa što sam onda dolazio a u to stiže ta teta sa šaltera a ova prva kaže sve sam već dala od papira a ja kažem Ja opet pa daj turi pogled u komp a ona kaže to samo na mail koji ste naveli..
            Ja popizdim i pitam a ako nemam mail a ona meni šokirano kako nemate mail pa kako da se prijavite. Pa domaća životinja jedan to te i ja pitam.
            Poslednji argument pa kad nemate mail šta će vam ADSL, pa zato domaća životinja jedan da bi imao mail... Mislim stvarno, nemožeš ti to samo tako ********ti ljude, to je nasledno, to se usavršava sa generacijama, uzme se prirodni talenat pa se onda neguje i doteruje...
            Ovo nije više ni za JMP, treba imati malo milosti, nisu oni krivi...

Sneg je pao i svi driftuju i ko oće i ko neće, napolju je idila, nema vetra ubil ose za šetnju. Vazduh je onako baš frižak, fin, malo reže ali nije hladan.
            Ako nastavi, onda smo naderali, treba čistiti dvorište a ima ga...

Sutra mi je truti rodjendan a nisam ništa uzeo, mislim kupio a možda je bolje da uzmem ili da kupim? Ko zna... Uglavnom evo još par minuta pa ću bar čestitati a poklon ću sutra kupiti ili uzeti?

Monitor mi prolupao i malo treperi, menja boje ali kad mu opalim jedan šamarac odma radi, pametniji popušta, sad sam se već izveštio tačno znam da odmerim udarac... Mogao bi ići u TV mehaničare, ono pozovete ja dodjem opalim mu šamar naplatim i odem. Svi zadovoljni.

Ovo pušenje to jest nepušenje je mnogo moćna stvar, nisam ni znao šta sve ima po kući da se jede. Vidjao sam pre tu i tamo kad se baci pa naletim na to u kanti a sad sve znam. Postao sam Visoko Kvalifikovan tarupirač. Suve smokve, onda pomorandža, onda malo kikirikija pa presečem s bananicom, a onda sve plaknem sa jafa cakesom, sad se to sve lepi u ustima i mora se mlatnuti jedna jabuka radi vitamina. U to stiže kava i sve je gorko pa počinje tura ispočetka ali nekim drugim redom da nije monotono... Mislim stomačni mišić mi je stego pupak i davi ga ko žaba rodu ali ne da se ovaj, još se nazire, mislim pupak...

Ako ovako nastavi idem sutra na tvrdjavu da se sankam....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Stigao je... Ko? Prodixan? ne, stigao je... Ko? Crni Bik? nee...
              ADSL
              Od trpeze do njive kratak je put ili je od njive, ma nebitno lakše se briše...
              Ljudi i žene, neverovatne vesti kolaju ovim prostorima, onaj je dobio ADSL, još nije potvrdjeno ali biće na CNN-u danas.
              Kaže onaj Boost pa brzo si dobio od kad su skinuli dvojnika. pa reko da sam tebe tolko maltretirao ko ove ovde i ti bi došao iz švedije i rekao na ička ti aterina i ćuti više... Kako kažem dobar dan na bilo koji broj oni odma a to ste vi gosn Doro, pa javićemo Vam čim bude štogodj. Tamanite vi mene, da se ja osiguram pa ćemo posle lako. Ovi poštaši samo čekaju iza ćoška da mi uvale PCM-ejčinu ko kuća pa se ti posle slikaj i plači. I šta onda? Stvarno treba da osečem banderu i da odgovoaram ko za pravog čoveka?
              I dobio sm odgovor od PTT-a za ADSL, znaš kad? Nikad a možda i malo kasnije...

Sad nastaje drugi problem, ima neki mazga što donosi fajlove, e ta mazga i odnosi fajlove. Ova moja mazga je zdravo pokvarena, samo odnosi fajlove, pa ička joj aterina di su moji fajlovi?? Lepo upalim kad ono odma navale da ****ju i njima ide transfer ko popizdeo a meni ništa. I ja tu pošandrcam i ugasim, ma nema ni vama pederi jedni, samo da srčete meni jok... I čačka se to tako danima, vrti se po netu i traži uputstvo. Unapred sam čitao i bio spreman da će biti problem ali sam se ipak nadao da neće. I probaj ovo, pa probaj ono ali neće bre. Išlo bolje modemom. Kad skidam ovako ide 55 ko ništa sve me neprijatno da gledam onu cifru kako koluta očina ali sa mazgom ni da bekne ali zato mrcina nosi li nosi, nanosala se... I Tako ti ja tražeći leka po belom svetu nadjem na nekom forumu druga Deliju kako deli savete kako mu ime i kaže a sve povodom te ebene mazge. Mislim baš pristaje ime programu, onako taman.
              I tu ti ja ne budi lenj te sastavim kukajuće pismo na njegovu atresu i ćamim ćekajući. Kad se javi odjedared a vreme mu nije i počne on a si probo ovo pa ono a šta piše tamo te čitaj engleski po Karadžiću (za ove mladje onaj pre Karadžić) ijao blama i reče spasonosne reči a da ja dodjem? Pa što ne kažeš odma nemoj da ja čitam engliški, jako me bole ruke a ti niš na vidiš preko televuna... I dodje čovek, gleda, cima, instalira čudi se, pa cima pa opet gleda pa se opet čudi. I na kraju dolazi do zaključka da je sve u redu a leka mu nema. U zadnji čas pošto je morao negde ići seti se nekog sranjca i popravi to na brzinu pa reko da probamo i vidimo kako ide uz instrkuciju narani svinje i ne diraj ništa end saznaj ime rutera da pogleda na netu.... Tu ti ja opet ne budi lenj, stručno uradim jedan reset svega i probam ono test port, radi!!! Stavim kao nešto da skida kad ono opet radi!! Odem do druge mašine instaliram mazgu kad i tamo radi!! I šta sad ja da mislim o sebi...
              Od danas je drug Delija moj novi najbolji drug... Ko želi da ga upozna nek mi se obrati da ugovorim sastanak...

Prošla je nedelja a bogami i vikend, a nedelja je bila u PM iliti JMN. Sve što je moglo da krene po sranju je krenulo a mnogo je moglo. Izvredjao sam jednog mirnog čoveka bez namere a nisam ni znao, posle sam se izvinjavao ali kolko vidim ne vredi a sve je kriv jedan prljav filter za koji nisam znao da je prljav.

Sad idem da nadjem te indijance i da im spomenem mater, ako još neko počne da skuplja drva ima da spremi odma i gips za noge jerbo ćemo da ih polomimo odmah... Nekad davno je na engleskoj Tv bio jedan spiker zadužen za prognozu a vreme u engleskoj se zna kakvo je, prevrtljivo i nikakvo kao naši političari.. I tako se on kladi jednom da sutra neće padati kiša i da svi mogu bez kišobrana ići na posao a zalog su brkovi po kojima je bio poznat. Normalno ostao je bez brkova. E tako sam ja danas hteo da napišem koji magarac je rekao da će sutra biti 2 stepena kad je napolju 17 a ja sve počistio i spremio za iznošenje stola i stolica na "terasu" da otvorim sezonu kafenisanja u prirodi. A eto vidi kijamet samo tako, pada kiša a ako nastavi ovako nebi me iznenadilo i nešto žuto da padne... I ostade ja bez brkova...

Ako ovako nastavi pupa će mi biti skroz zatvorena a možda to i nije loše. Sad mogu da držim čašu soka ili kafu na stomaku dok stojim na pauzi pa mi ruke slobodne, ono nije baš tako ali manja čaša može...

Idem da skidam bezobrazne tete što neki rekoše a ja rekoh to su dobre tete, ima se može se....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

JJMM
                M=Mazga
                Mislim figurativno, nisam baš od te fele mada kad se naljutim...
                Sad već ona opisana mazga što nosa te fajlove tamo vamo i kao nešto radi je stvarno mazga, to bezobrazno, to se rita, to ujeda još i da bode i u ... E sad svi imaju neku Mazgu pa rešim i ja da uzmem jednu, ali kao ono vreća i breskve a ja krastavac, tako mi i ovde zapadne neka grdno tvrdoglava i JJMM i tako te radosti...

Ubedjuj, ubedjuj ali ne vredi, smanjim teret ali opet ne vredi ode mazgarac negde u PM napravi rikošet. popreči se na kolovoz i zapreči sav saobraćaj... Dok dodje ekipa da sanira štetu zasere sve i blokira transport. pomaže jedan reset i šut u **** pa dodje malo sebi i nosa te pakete tamo vamo ali opet izadje priroda na videlo i opet isto, zglupi se i opet poprečke i opet nema saobraćaja... Čak sam i ruter zamenio ali i u njemu (tom drugom) je ista ta mazga, ebem ti stalno me prati, kako meni da ne zapadne neka vrednica što trčka tamo vamo nego neki otpad i ološ matori... Ima da je stavim na kanal i dve cigle pa po ja-jima i da vidiš kako ubrzava...

A ranio sam je, mamio, mazio i pazio, pa polako pridjem kompjukteru da se ne uplaši, najavim dolazak diskretnim kašljucanjem. Nežno otvorim prozorčić i mazga nosi tamo ali nazad ništa Pa ička joj aterina dokle će bre da je pljačkaju usput, pa i ono drugi nešto šalju ali ništa ne stiže. Ebem ti ništa se ne bori za moja prava...
                Onda sam pitao neke ljude i jedan reče stavi neki programčić i ja stavio, sad radi mamicu joj... Ide ko bela lala, sve ko besna nosa tamo vamo. Kolko sam video programčić je nadzire i kad vidi da će stati elegantno je šutne u **** i odma krene na posao. E tako treba kad neće lepo... Ja mislim da su ruteri strane proizvodnej al isu ugradjene domaće mazge radi lakšeg transporta dovde i da to ebe stvar ali daokaćemo mi tome...

U svom tom radu sam noćas zamalo poljuljao internet kad je cugnulo odjedared al ise brzo stabilisalo. Pogotovo što sam se setio da promenim šifru na nalogu ali ne i na ruteru. I glupan je radio sve dok ga nisam resetovao ali posle ni da bekne, ali je bil okasno pa rek onešto se slejbal ona vezi i odo da legnem. Pogledam ujtro rano oko podne šta se dešava i sve stoji... Pu majkumu ovo ko ona mazga taman je naučio da ne jede a ona crkla... I drnadam, uključi isključi, smori fajrevol, antivirus i sve po spisku i kad više nisam znao šta ću zovem podršku, mislim one što pomažu a ne one što imaju dršku.. E koje taj živce ima ko pajvane... Ali dobro mlad je, rekao bi po glasu.. Sve me lepo ispitao, prodjemo kroz podešavanje rutera, ok je, mreža ok je ali nema nikakvog zahteva kod centrale a sve ok.. Čitao sam mu logove na indijanskom engleskom i dogovorim ose da zovem posle pola sata da opet vidimo šta piše u logu. Ali sad ja gledim i vidim da neki šupak pokušava da se loguje ali ga neki PAP autentifikuje i od**** ko budalu... Onda se ja opsetim i pogledma šifru pristupa i vidim nekaj nije uredu i promenim ali ovaj put i snimim promenu i opalac, radi.... Nazovem opet čoveka da se ne brine i da mu objasnim da sam šupak a i da zna za eventualno sledeći put kad neko prijavi kvar da pita "a jeste menjali šifru" i oma popravi stvar....

Uglavnom papan (ruter) proba svako malo to jest neku sekundu a Sezam je uredno radio za mene celu noć i pravio poruke "neko je probao da se konektuje na vaš nalog sa pogrešnom šifrom YYYYY i tako jedno mali milion puta. Izvinjavam se korisnicima Sezama na smetnji u saobraćaju...

Uglavnom sad ide oko 8 na gore a oko 30-35 na dole i surf radi sasvim podnošljivo...

Moram odgovoriti na jedno 50 poruka, ne ovih od šifre tih sam dobio zilion, nego one normalne... Opet dva sata kuckanja garant i farbanja plavog neba u plavo, sve više razumem onog Dalija...

Vreme je moj do moga, sipi kiša ko da je kasna jesen a ne prerano proleće, ako ovako nastavi ima zapravo da proleti i ništa da se ne vidi. Jel zna neko di su ti indijanci da im skrljamo noge i zapalimo drva?...
                Ja stalno o tim indijancima a možda neko ne zna zašto..

Pa bila ona čuvena meterološka emisija koja se bavila jelte predvidjanjem vremena i objavljivanjem narodu da zna...
                I tako pitaju kakva će biti naredna zima??? Biće duga i oštra... Kako znate? P indijanci skupljaju drva u velikim količinama... Aaaa, dobro...

Pitaju vrača dali da se spreme za zimu i on normalno kaže skupite puno drva jer će biti duga i oštra zima.. Jel to kaže ples za padavine? Ne budalo, kažu na TV-u...
                I tako indijanci već treću zimu skupljaju drva....

Doneo čovek disk da povećam masu kompjutera ali ploča ne podržava veće od 40, i ostadoh na malo mesta, sad moram praviti restrikciju i prebirati a to mrzim najviše na svetu, ovde je materijal od pre 10 godina i vuče se non stop sa jedne mašine na drugu..

Moram do Rodića, počeo sam da jedem zalihu oraha a to ne valja, žena čuva za kolače...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Da ostanemo u temi...
                  Zvao je neko danas iako sam tri puta pitao ko je, nisam uspeo da čujem dobro, jedino što sam čuo je EL PI DŽI i nešto... Pitanje da li me zanima da učestvujem na kursu koji se organizuje 27. valjda i traje dva dana "teorijska" nastava a po njenin rečima praktična nastava mi i ne treba jer mi to već radimo pa znamo... Da li me zanima? Da presečem diskusiju, pitam kratko koliko to košta, ona meni 150 evra ja njoj ne zanima me i lepo se razidjemo ko ljudi...
                  Mislim stvarno, devojka je bila poslovna i prijatna pa nisam rekao gde da ide njihov EL PI DŽI, ali im ovim putem upućujem srdačne čestitkeuz pesmu "nek vidite moje pare ko Rej Čarls" ...
                  U tom slučaju plaćam duplo...

Pa zar ovde svaki seljak koji zna da sabere dva i skonta da u EL PI DŽIju ima novaca reši da uzme svoj deo kolača koji je najveći. Pa mater mu njegovu ima samo jedan najveći deo kolača... Opet smo izmislili perpetum mobile, samo kod nas torta ima nekoliko najvećih delova kolača... Ovo je trebao biti odgovor u temi "Atest mukami je" ali je tolika muka da mije bilo lakše ovde da napišem... Neko bi tamo odgovorio pa bih ja opet odgovorio pa bi drugi odgovorio pa bi ja totales popizdeo pa bi... Mislim JJMLPG-u... Al najače, ono baš jako, mislim stvarno jako, ono iz zaleta pa uza zid...
                  Kao ono ebo te nosorog iz zaleta uza zid pa ti vidi šta ćeš...

Počeću da se kunem ono EL PI DŽIja mi.... Mislim kako sam do sada uspevao da preživim bez njih jebote??? Pa vidim ja nešto nije ureduuuuu... E da je onog Radmilovića poživelo pa da dam koji scenario i ovako svi kažu da sam isti on samo mi Pufta nestao, nemam više ličnog mesara, ode u pemziji...

On je drug član EL PI DŽIja jeboteeee, članska karta viri tri prsta... Možda je bolje ono šta ičke piju? Hiljade redara EL PI DŽIja idu ulicama grada Novog Sada i zavode red medju pokvarenim majstorima koji neće da plate reket mlatimudijama koje su otkrile da rupa na saksiji ima iskrzane ivice i to posle pomnog gledanja u sluku iste (rupe) a verovatno su i uživo studirali bar dva dana koliko im traje predavanje. Mislim ono da budu u materiji, ali skroz do guše....

Ona mazga i dalje kenja ko kamila, kao radi radi pa radi i onda napravi fajront pa ko te džebe bre, pa neću ti ja stalno valjda vući te fajlove... Blokira saobraćaj i kvit, nema tu ni ono 10 ili 20% obaveze rada u štrajku ili kolko je već po zakonu obaveza. Jok, drsko i bezobrazno stane i ni makac. E da mi je uvatiti negde usput dok odmara, ah ne bi joj zubi, ne bi joj zubi...

Ajd možda se vidimo na sajmu ako me ne uapse redari EL PI DŽIja...

EL PI DŽI, EL PI DŽI To smo mi... I posle EL PI DŽIja EL PI DŽI....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

E nije me bilo a u vasioni se izdogadjalo svašta..
                    Ipak sam išao na sajam, oni LPGij-ovci su me promašili. Sajam ko sajam, upoznao sam uživo Ranka BRCa koji nije više BRC i za gle čuda, sasvim smo se lepo ispričali.
                    Za one sa jeftinijim ulaznicama RankoBRC je bio protivnički tabor Upozano sam i one sa Landi Renza po kozna koji put i pojeo im pola tanjira bombona Kod BRC-a nisam svraćao a Eurogas sam posetio. Bio i neki poljski štand i lepa teta je bila uslužna ali ja pojma nemati engleski a oni pojma nemati da je ovde bitan prevodilac. Uglavnom stvar je spasao Zoranc svojim znanjem engleskog pa smo se sporazumeli a nisu me ruke bolele.
                    Išao sam sa gosn Sabom i njegovim kolegom pa je to rezultiralo ranim povratkom jer su se plačičipke porazboljevale, počelo je da im se piški i kaki i moraju tetki lek da nose i otpade klopa i pozivanje ostale krkanlijske mase iz BG-a...
                    Tu sam se malo iznerviro i tako sutra čitam kako se neki Lafisti skupljaju na nekom splavu u 19 hasova i ja ti pogledma na moj hasovnik a ono 19:10. Zovenem glavnog organizatora manifestacije i priupitam dokle ste tamo, kaže satipo do dva. Oma krećem i stižem. Za divno čudo pogodim iz prve mesto splava??? Onaj 156 mi pobegne ispred nosa jerbo nisam bio siguran da je to njegov spojler pa mu nisam sviro..
                    I šta sad ajmo vamo, ajmo tamo i dogovore se u neki bircuz u Zemunu a ja ko medjed idem di mi sse kaže,
                    Zovu i onog SRIja tek da se ne uvredi kao neće doći daleko je to. Ma ona stvar neće doći, jok ti ćeš doći, naravno da će doći. Čovek je živa legenda restorana, sve zna, oma je znao da smo narućili neka krilca pečena. Stigo je na verme, lepo smo se porazgovarali i posle razišli ko ljudi.. Negde usput na Beščanskom mostu mi je zveknula radilica u lepo doba oko 2 ujtro ali je makina izdržala do kuće, bilo je bučnije ali ide...

E da, navratio mi je šurak, mislim šogor, kod madjara je sve šogor. Ja volim da je šurak jerbo mu onda lepo kažem di si Šuro moj... On je susednoj nama državi i nije se nešto batrgao sa kompjuterima i tako smo se lepo ispričali a malo sam mu i pokazao neke stvari.
                    Izdvojio bih neki biser čisto da se nadje. Nešto smo gledali po internetu i on odjednom reče "pa ovo je kao i moj internet" Zeza me reko, šaljivdžija je inače. Prodje malo kad on opet. Ma koji bre tvoj internet pa ovo je internet bre??? I tu se mi polako spustimo padobranom i počne objašnjavanje i ukapira čovek na kraju kak oto funkcioniše i lepo reče da ne pričamo baš svima kako je top ispao. Pa reko neću svima, samo nekima... Apropo toga posle sam prizna kako je upao na neki japanski sajt ili kineski svejedno i odma prekinuo vezu, sunce ti kolki će biti račun za telefon, kad je japan dobio Posle je skontao da je grdno pogrešio ali ostaje pribeleženo ...

Juče sam treba ovideti šta mi je sa autom ali mi se nije dalo, a ni danas. Ićemo taksijem, kad nema leba dobri su i kolači...
                    Šetao sam trutu danas i napravimo turu do tvrdjave i nazad. Onako junački sa dve stanke do tamo. Pošto je zaboravila da ponese vode a ponela je torbu zbog toga (da ima vode) namamio sm je preko mosta time da ima tamo preko radnja koja radi i da ćemo kupiti vodu. I tako i bi, ali je usput kupljeno i nekoiliko čokoladica i kikirikija pa smo sve smrvili usput. Na tvrdjavi sveta kolko oćeš a restoran i dalje ne radi??? Mislim jel ima neki magarac iz uprave te tvrdjave il ida ga neko zna pa da mu kaže ko ga poznaje da je lepo vreme rodjeno da se ljudi šetaju po tvrdjavi da dolazi autovusa na tone, da ima ljudi kolko oćeš i da nema gde popiti sok ili kafu.
                    JMTŠ
                    TŠ=tvrdjavski šef
                    Seljaci bre nijedni. E da bio jedna sa lepim velikim crnim konjem, tamo kod sata, valjda se može sa nji mslikati nisam baš kontao ali je lepo videti a konj je baš dresiran ili je vozač vešt... Uparkirao ga je u rikverc tačno na vrata od sata i to ladno, ja gledao i reko ovaj bolji od mog druga Djure kad treba da izadje iz mog dvorišta u rikverc.
                    Bio i neki mazgarac sa Alfom italijanske table koji došao tačno do vrata 3-4 ateljea od početka kroz svu onu gužvu. Mislim stvarno je teško otići peške 40 metara.

Iz tog razloga smo otišli do centra u tu seli da popijemo kafu i švepes. Danas je stvarno bila ludnica, u Zmaj Jovinoj je ostavljena jedna staza od oko 3 metra da se pešači, ostalo su stolovi i stolice. E pa nema slobodnog stola.
                    Ipak smo dobili sto u omiljenoj mi poslastičarnici. Pijuckamo tako i gledam ko prolazi samo mi fali kibic fenster i ugladam tablu Sezampro, e dobro je da su stavili oznaku kad sledeći put idem da ih tražim da ne lutam ko prošli put.
                    Sutra je opet radni dan. Jel zna neko ko je patentirao ili izmislio taj radni dan da idemo svi i umlatimo budalu...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Žuta tica je ponovo u upotrebi. Jedan klip zvekno namrtvo a sve karike ko majska ruža, kako izvadiš klip tako se rascvetaju. Milina, ikebana
                      prava. I šta sad, takve klipove nemaju, ne prave se više, ima samo novi tip a to je od 2000 a ja imam 19 motor mada piše 2.0 Ja sam jedini koji plaća po saobraćajnoj više nego što ima, obično svi lažiraju na dole, ovde neko lažiro na gore...
                      Nadjem neke klipove ispod police, setim se konačno gde sam zaturio, odem do Cubike da kupim ostalo i daju mi po ekstra trtemrte samo meni ceni sve što m itreba a to su karike, zaptivač glave, dekle a auspufa nisu imali. Ulje i oba filtera i sve to oko 55 evra.
                      U 15 početo u 19:30 upaljen motor i to ko mina, onako ladovinski. Nisam ni držao ključ samo sam približio, beskontaktno paljenje, sd znam zašto ga tako zovu. A vidim ja neće da upali, mislim pali ali sve mu nešto bajem, ono tri put kratko klimneš pa se okreneš, pa češneš iza uva pa okreneš ključ tačnom brzinom. Sad prineseš ključ i upali brute force...
                      Aj dosta sam se falio...
                      Nego, poslao mi onaj šved nešto paketa i ja kao pravi nazovem one lastadžije da priupitam kad stižu i tako to. Telefon zvoni i bole ih uvo da se jave, roming j to bato. Sad ja ne znam kad će stignu ali znam otprilike vreme. Sad me ebe ako krenu sa granice uključiće televuna ali to je samo sat i nešto dok sene jave i tako probam ti ja povremeno i opalac javi se neko...
                      Dobar dan, dobar dan, kad stižete u NS? A što pitate jel imate nešto? Da treba neki paket da podignem. Kako se zovete, kažem ja po redu i ima čak i slika (onaj Prilepio) da plaši decu usput. E pa bila je žena i digla paket Koja žena, šta digla, kad digla?? Pa mi smo već bili u NS i žena je rekla dajte mi sve za Zorana??? U bem ti sveca opljačkali me... Prodje pola minuta i zovem ti ja opet, sad ću da pitam za ženu i ima da je nadjem. Zvrrrr, opet ja od malopre, jel ste vi sigurni u to da je blablabla i ... Opet ime prezime a kako izgleda paket? Pa ja opet opišem pa slika pa ostalo... Aaaaaa pa nismo mi imali tako nešto, pogrešili ste. Pa normalno da sam pogrešio čim se družim snekima... Nenene, nema ništa takvo... Ko onaj vic o biciklu i kazni, što će tek Egon da popizdi, njemu fali više paketa...

Opet ja, zvrrrr, alo Egone, jel onaj poslo one pakete ili nije? Pa nije, zar ne čitaš forum, kaže on, ima sve slike kako je zakasnio. Ma ebem ti forum pa ja ga pitao tri puta na MSN jel poslao ili zakasnio i on mi da njin telefon, ja iz tog zaključim da je bilo JML ili JMVL ali je rešeno pozitivno. Mislim šta da ti kažem, straota sam se uzrujo...Onda smo iz osvete popravili auto, kupio sam i lepak za rezervoar, tako piše na njemu i popraviću ga. Neće mene svaka šuša kritikovati kako ja vozim samo na plin. Ima da ga častim sa bar 3 litra benzina, kad je bal nek je maskenbal.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Jeste da sam juče pisao ali...

Ova poruka će biti ovde par dana a u Vestima će ostati dok postoje...

Danas sam uradio nešto što nisam nikad do sada, oterao sam čoveka u izdu materinu i spustio slušalicu. Mislim terao sam ja i pre ljude u tamo ali uživo ili nisam spuštao slušalicu.
                        Sad je bilo opravdano jerbo bi se završilo na familiji.

Uglavnom sad em grize savest jer ja nisam ička da tako nešto uradim a meni to često rade pa znam da to jako boli. E sad, posle mi jebilo truba da zovem opet i pitam jeli jel si ti taj što te neki malo pre oterao u ičkumaterinu?
                        Pošto ovde ima dosata studentarije ili nekog poznanika nek prenese da je
                        Zoran Doroslovac
                        Bele Njive 16
                        Novi Sad
                        Pri zdravoj pameti
                        Oterao danas nekog
                        Sa Mašinca u BG
                        U Ičkumaterinu
                        Vreme radnje oko 10
                        prepodne.

Obzirom da sam ja malo više sveta prošao i da znam i nešto drugo raditi, neću da dozvolim da me neki šljam zaebava i da mi govori tonom kao da je on car a ja papak ili niži vrstom. Znam i da nije dobro oterati u ičkumaterinu nekog ko pregleda posao koji ti radiš ali to su govna neopevana i ja to moram pa makar po cenu da sadim od sad paradajz.

Daklem šljamu pregledački turite vaše znanje u tamo gde sunce ne sija pa ga posle marinizacije pojedite. Za neupućene reč je o ****tu.
                        Bedni ostaci komunjarske prošlosti. Grešim dušu, komunizam nije loš samo ga je šljam prepravio da je njima dobro a većini nije.
                        Oćete da uzmete pare, pa uzmite ali daj nešto i da uradite po tom pitanju...

Povod je pitanje kako i zašto i gde premestiti cevi ili isparivač jer je mentol rekao da stavim manji isparivač, ovaj je blizu izduva. Za cevi koje su postavljene iza fabričkog lima koji štiti od auspuha, mamlaz je napisao da se premeste na više od 200 mm.
                        Na moje pitanje oko toga, kaže monotonom glasom onako sa visine crvu jedan "pročitaj zakon" ja opet ali to... "pročitaj zakon" posle trećeg pominjanja pročitaj zakon ja pomenem onu ičku materinu i spustim slušalicu.

Daklem, šljamovi bezobzirni, uradite nešto kad hoćete da otmete pare. To što radite je pljačka bez pištolja. Edukujte mase, sastavite skripte i podelite majstorima, ako niste finansijski sposobni da platite jedan ribon ili fotokopije, dajte žiro račun da vam skupimo sredstva. 3000+ dinara puta 50 vozila na dan jednako 150.000 dinara. Kolika je satnica pregledača?
                        Mašinski Fakultet u NS nema ni kanal, bar da imaju ono ogledalo kao nekad poljski carinici pa da ga ture ispod patosa da vide kako cev prolazi kroz feder pa se oglodje. Turi sapunicu na 5 mesta i to treba sve da mu vozač pripremi. 15 vozila na sat. Koji je taj fakultet završio da mi je znati???

Daklem šljamovi uradite nešto za te pare, nemojte izmišljati toplu vodu i opravdavati svoje postojanje nekim bajkama o vašoj brizi za našu sigurnost.
                        Edukujte ljude i nemojte plašiti ljude vašim neznanjem da bi opravdali svoje postojanje i otimanje para.
                        Kao oeksplodiraće, pa gde ste eksperti kad nešto stvarno eksplodira da utvrdite jel eksplodiralo sa vašim atestom ili nije, a ima šta da se dokumentuje sa vašim atestom a ni pas smaslom ne bi pojeo.

Pročitajte taj zakon i primenjujte ga na svakog jednako. Ako se pridržavate zakona, onda recite da u stojadina ne može plin jer nije nikako po zakonu. Isto tako nije ni ostalih 90 posto vozila koje nemaju pregradu izmedju kabine putnika prtljažnika i tako dalje... Neću da budem dosadan.
                        Uput od supa? To je tolika smaračina sa papirologijom da to košta 1500 din? Koliko fascikli treba otvoriti? Mislim gde me upućuju? Na pregled srca ili šta?
                        Ljudi izgube papir od boce i ovi iz AMS-a konačno kažu da može i bez toga jer se slika boca i pločica na kojoj sve ionako piše (konačno pamatan potez) i onda dodje mudonja iz supa i kaže ne može uput bez papira od boce??? Bez uputa ne može početi atest. Jel to kvaka 33 ili?

Šta je sad meni ustvari krivo. Sve ovo je izazvao jedan čovek koji je zabrinut za svoje dete što i jeste dužnosto roditelja. Čovek ne bi bio zabrinut da mu šupak nije rekao kako je to opasno po život.
                        Sad ja treba da se pravdam nekom da nisam hteo da mu napravim štetu ili ne daj bože neko zlo onom ko vozi auto? Zašto, da bi šaban mogao da se pravi važan kako radi posao gde nema zezanja, ili klekneš i odradiš posao ili nema prolaza. E nek mu neko drugi klekne.

Cev po propisu ide svugde dalje od auspuha a tamo gde je blizu ima fabričku limenu zaštitu koja je već montirana da bi štitila benzinsku i kočionu instalaciju. Reduktor je isto tako zaštićen sa fabričkom zaštitom u vidu lima na kojem skoro možeš držati prst dok radi motor. Jedino mesto gde ne smeta nikom, stoji u osi vozila i pristupačan je. Sva ostala mesta su da nije u osi vozila ili da je negde ispod blatobrana.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ide patka preko Save nosi pismo na vr glave (pa di bi ga nosila inače na patku dase pokvasi?) a u pismu piše dosta mi je kiše...

Koja su ovo moronska vrmena nastala. pre se lepo znalo gledaš onaj TV izmedju 18 i 21 kad ima program i onaj kaže vremensku prognoz i svi se lepo sprdamo kao jel gledaju oni nekad kroz prozor i tako to. Mislim kaže lep dana a ono piči kiša ko blesava i obrnuto. A dugoročna prognoza od par sati je bila mislena imenica a od par dana e to se zvalo utopija. U top i ja.
                          Ovi danas baš pederi, sad me već nerviraju kako pogadjaju, pa mislim di je tu čar da odeš na pecanje i pokisneš odjednom... Sad znaš da će biti kiša i spremiš se. Sve se zna i nije zanimljivo.
                          A sve ovo jerbo ćemo izgleda glumiti podmornice u nedelju ako ovako nastavi. A i u NS predvidjaju da će biti malkic gadno ako neko zatalasa, gledam danas nasip na kanalu pa i nema ga puno da je ostalo da štrči.

Onaj Ale neštomanjeodhiljade me izvredjo za moj rezervoar i krenem ti ja na epopeju da popravim dotični. Aj reko možda čovek ima pravo... Uglavnom posle konsultacija sa timom prodavaca kod Cubike utvrdimo koji locite će biti odgovarajući i drmnu mi 800 dindži za lepak e kad se nisam šlogno al šta sad. Onda smo jedno sat i više vremena pokušavali da otvorimo dotični, mož ga ebsti da izvineš na izrazu. Onda upotrebimo čuveni ključ zvani velike cangle i doakamo mu nekako... Uglavnom ono brušenje, čišćenje i tako to, priprema. Pita me Pedja a brušenje nije opasno? Pa nije, nema ni pare od benzina posle više od 2 godine. I sad lepo ja to olepim i čekam, ono živci zbor i onda sipanje svečanooooo.
                          Šnjof, šnjof i smrdi benzin fuj ima još rupa... Aj sad lavor pa ispuštaj to jest čekaj da se ocedi, ma uduvo sam se samo tako, e Ale Ale šta uradi...
                          No uglavnom opet ga olepimo i sad sipam i ne curi bogte!!! Pošto mi trebalo nešto iz Futoga krenem ti ja tamo i rek osad ću da vidim šta je ostalo od pumpe i ima li išta u tom karburatoru od delova da je ostalo...
                          Uhvatim pravac i prebacim, ubije se ko zec... Vratim na gas radi osdma dobro, znači nije uzeo ni kap benzina. Sad smrdi m istalno benzin ali sad ne znam jer curi il ije od pre što je curilo. Uglavnom proverim pa nastavim dalje da sam dosadan. Prebacim opet ništa i tako nekolko puta kad odjednom da znak života, ode čak 200 metara i opet crkne. Ništa, opet stisnem dugme i nastavim na plin. Tu se uvek setim zadnjeg sipanja benzina kad sam stao na pumpu i sad ne znam ni koji je ključ ni da li je zaključan čep, i drmam ko majmun tarabom ali ne mogu da odvrnem. Dodje i pumpadžija niej bilo posla i zabavljamo se tako jedno 10 minuta i na kraju kažem ja ništa, izvini odo nemam vremena. Pita on pa šta ćeš sad jer sam rekao da nemam benzina, pa ništa, na plin ko i do sada. malo sam štuco usput ali....
                          I tako ja vežbam moj auto za benzin, onako kao deca kad uče da jedu, piju i to... Prebacim on kao malo više ode čak 300 metara i opet crkne i tako sve do Futoga, držim ruku na prekidaču i malo tamo malo vamo. U povratku odjedno proradi i ide stalno dok nisam dodao gas, oma je crko. Vratim pa opet i sad ide ali do jedno 30 na sat, čim odem preko samo prestane da vuče i mic po mic naučim ga do 60 nekako. Sad pošto ja i tako idem po gradu oko 60 to je za sada dosta. Ali naučiću ga i na veće brzine samo nisam hteo odjednom a i da se ne guši od tolikog benzina.

Što sam ja sad ovo pisao pa zbog onih derpea majstora, kao sad oni nešto izmišljaju i popravljaju ta kola a u stvari samo ih treba naučiti i rade posle sama. Batina je iz raja izašla, malo opališ po bankini i kad vidi da si blesav, radi odma...

Meni sutra stiže paket a nekima ne. Naravoučenije ne stavljaj sliku na paket, neće da prime u BUS

Srećom sam ja prošle nedelje kremirao jedno 2 kila mesa na onom zaostalom ćumuru što Kilaz nije našao i postavio astal i stolice za letnju sezonu kad je bilo leto, Ovo se sad vraća zima i neće biti ništa izgleda od nedelje i roštilja

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Nije me bilo ko kafe, gužva pred golom samo tako a bilo je svašta...
                            Posle onog krkanluka u nedelju kod Uroša se radilo pa se opet radilo i to punom parom pa e moralo ići u BG na neki sastanak pa sam rekao u pola radnog vremena ko dileja (a kao nisam) i spremim se polako. Odem do brice da skinem zimsku bundu i odradi čovek sve po propisu pa kaže onako učtivo sad je malo bolje Ma šta bolje ne poznam bre čoveka kolko se promenio. Posle kažu odelo ne čini čoveka... E što su ti komunisti bili manipulanti sa masama, mislim ne ono sa džakovima nego sa ljudima..
                            Uglavnom nešto nisam uvežbao onaj moj auto da ide na benzin više od 90 dadada treniralo se u medjuvremenu i popravio se malo, rešim da uradim rekviriranje osnovnog sredstva od sina i odemu beli svet sa plavom ticom. Sinko ima jako veliko poverenje u moje vozačke sposobnosti takoreći neograničene tako da je navrat nanos sa Pedjom skidao prednji spojler... Kao fol da ga popravi.

Mislim ebem ti ove ženturače, ustvari nije to ni loše? Ma da može, ebem ti ženturače, sedi ceo dan i gledi u onu kutijetinu od TV-a i kaže ona kao tamo je poplava i to baš kuda ja idem, kod sajma... Ništa, gledam onaj plan plus i nema mi neke prepoznatljive crte. Ma nema veze toliko CBC-ovaca iz BG-a pa neko će me sprovede. I tako ne budi ja lenj okrenem druga Lazu i najavim se da će mi biti lični GPS i negde od Zemuna počne navigacija, veće je odlučilo da se ide prema aerodromu pa okolo lagacko da se dodje iza zguza.... Negde oko aerodroma mi jave od kuće da su i sekretarice sugerisale da idem tuda...I da sad ne pišem sve uglavnom sprovede me donekle telefonom a odnekle dodje po mene i odvede me lično na to BB... I setim se tu Saleta i kompanije ali nemam telefon...
                            A onda obavim šta sam imao i sad štaću, nije red da odem i ne javim se i nazovem SRIja da vidim jel slobodan i dobijem očekivani odgovor "jok ti si" e providan je ko boza, isto uvek odgvoori. Kaže di si, ap da znam ne bi te zvao i ja uvek isto odgovaram samo sam ja bistar ko boza... Šta vidiš, pa OMV pumpu i sad treba nazad oko save da idem... ma ne idi pored sajma, pa kako da idem kad je potopljeno. Kao ono ajde lepotce probud se, kako ću budalo kad sam začarata...
                            Pa jel vidiš sa tvoje leve strane vozila koja ti idu u susret?? Pa vidim kažem ja i istina, vidim ih. Misliš da su helikopterom stigli do tebe, sledi pametno pitanje druge strane, pa ne mislim, ne čujem buku, kažem ja i krenem lagacko tamo gde sam video skijaše na tv-u... I idem i idem i nema vode i onda vidim eno vode a auti idu ali polako do patosa je, stao sam sa strane da proverim i ispratim jedno vozilo od početka do kraja bare. A leva strana ona do sajma čista skoro... Znači išao sam po kijametu skroz džabe okolo... I di ću šta ću opet do Intera i dodje čovek po mene i gde ćemo sad odemo do neke Stare hercegovine pošto je to Egonu blizu pa da ne šeta puno... Zvali smo i Lazu ali je imao neke obaveze sa ženetinom i tako je eskivirao dobru kolenicu, i pivo nije loše a bogami ni tuljumbe. Izgleda da je sad postalo obavezno po BG sa pivom uzimati tuljumbe?? Bilo je još nešto zaboravio sam kako se zove ali isto slatko u PM... SRI nije hteo ali posle mlatno i on jedan komad čisto da ne kvari prosek.

I onda se lepo opet razidjemo ko ljudi i svak osvojim kućama na lalanje. Dan je bio kišovit do strašno pljuskoviti ali to nije smetalo da mi se onaj usput dere bar 6 puta lejzer, lejzer, lejzer... Mislim strašno...

Mislili smo mislili i danas smo išli da probamo auto i dali smo kaparu, ko razume shvatiće Traži se kupac za plavu pticu

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Evo prodje više od 15 dana a niš piso nisam, već sam i opomene pred ukor dobio...

Ulazi Džo u Bordel i baca odelo sa balkona?? Dok Džo ebe i moda se menja...
                              Tako i ja dok ja napišem onaj dodje i ode u Švedsku, mislim dodje vamo a ode tamo. Napravim jedan roštilj, pa onda drugi pa me onda ispale za treći, pa ja sam napravim roštilj pa ebem ti samo se krka i to ne u novo mesto, sve u staro A da i neke večere ručkovi usput ili nusput i posle kažem od ovog nepušenja se goji... Pa normalno da se goji, tarupira se bre...

E bio onaj Boost i kao sklapo neki motor a u stvari sam ja morao donositi alate iz NS a onaj SRI je morao da nas rani inače ništa... Nema delova, nema alata, nema mesta, nema struje to jest uredjaja na struju, nema klope ma samo nema... Pa kako ćemo sastaviti motor, pa lako, to se ovde tako radi... Ti ćeš meni pneumatski alat za sklapanje glave i ventila. Pošto smo tamo sprcali pola alata pokazali smo na kraju kako se to može sa bednom cevkom od vodovoda i nekom polugom sa dve konjske snage...
                              E da, bio sam sa Egonom za neke delove za Saba u servisu i tamo opet SAB psi.... Pitao sam devojku kako se pas zove i reče ali sam zaboravio pa se ovim putom izvinjavam ali neverovatno. Jedna Doga je pravila pičvajz ne bi li privukla pažnju jednod SAB vučjaka, mislim samo što ga nije silovala....
                              Nakupilo se nešto delova pa se konačno sastavljalo...
                              Organizacija ko da su Alfisti organizovali, sve na frku...

A ti Alfisti e to su čudaci, ono zima, vetar, kiša bije u lice, poplava (aj dobro prošla je), nebo ko da će padati krave a ono stameno stoji i trpi sve, odoleva zubu vremena i prkosi prirodnim nepogodama. Što je najgore sve ih je više, naebali smo... Reko odustaće, videće da ne vredi ali jok... A onaj SRI e to je van kategorije... Čovek je legenda, ide na Honda skup ode hondom, ide na Alfa skup, zarobi neku Alfu i dodje sa njom...
                              A Prdsednik e to je lik, zovu ga Zverko, to jest ne zovu, dodje i sam mada u zadnje vreme i ne dodje.. I nije više baš Zverko, nešto se ofuco a bio onaki čovek 100 kila gromada.
                              Mislim vodi kolonu novosadista auto putom i ide 60 do 80 kako znaci zapovedaju, e obišlo nas sve sem jedne babe na biciklu a i ona zamalo da joj nisam okreno ogledalo u oči i ona bi...
                              Normalno ljudi po-pizde i odjure sa 120 do 200 na sat kako je ko mogao u pravcu BG-a a onda aj nema smisla da se nismo organizovani i lepo sačekamo one sporaće i onda se Zverko razgoropadi i napravi slalom po Bg i razebe celu kolonu pa je do Intera stignuto iz više pravaca kako je ko znao
                              Pretpostavljam da su i beogradisti radili ali za novosadiste znam da jesu, svi su prali kola u ponoć a neki su u 2 ujtru otvarali radionicu da uteraju kola da ne padne zrno prašine bre a ono kiša... E vreme nas je uplatkalo samo tako ali nema veze i tako smo došli da se družimo pa makar sikire padale a bio sam se zabrinuo oćel stvarno. Moj drug SRI je bio odma za to da se preduzmu krupni koraci u smislu zbrinjavanja putnika i obezbedio je kafu i sok u obližnjoj kafani... Ipak je on moderator za te stvari...
                              Ukoliko sledeći put na bilo koji skup svi ne dodju sa karticama, bedževima ili makar ono vrpca u boji imena ima da.... Pola se ne zna ko je skim pričao.... E sam šaban mogao sam staviti člansku kartu da viri dva prsta... Srećom je makar napravljena grupna fotografija.

Zastave, slikanje, hauba dignuta u vis znači stampedo da se vidi šta ima... A vetar duva da se ne zna... Momci su spaljivali gume samo tako a parčići što guma što asfalta lete na sve strane... U zlo doba SRI me je opet nagovorio na zlo i odvukao u neki Lido na pivo pa smo stamanili dva na brzinu i taman da krenemo kad jave ovi povorka je krenula prema Avali. E te vožnje brate, onako sportski smo ih stigli negde ali jedan sa plavim autom nas je zaprečavao da obidjemo i tu preostalu četvoricu pa smo stigli peti na cilj. Komentar je bio 100 konja je 100 konja ali 150 je 150, ide ovo... Uglavnom taman se ljudi opravili od šoka gde ide 100 Alfi u cugu kad malo posle mi proletimo ko tane... Visio sam dopola kroz prozor i da su sad mirni i da iza nas nema više...
                              Uglavnom tu je bila kratka pauza za slikanje na nekom lepom parkingu ne znam ni ja gde ali je lepo i odosmo na čarapića brest /&$&#%/....

Mislim moram da kažem još jedared ono je teško njesra od restorana, mislim na osoblje i uslugu. Ambijent je divan. Tu smo se ipak lepo družili jerbo i nismo došli da se nakrkamo, mada što da ne, a i sunce je sinulo polako pa su neki koji su krenuli ranije nazad imali lep dan za povratak. Ostala je na kraju šaka nas ortodoksnih da platimo i podelimo višak para (dok ne gledaju drugi). Beogradisti su nas novosadiste dopratili do autoputa pa smo onda krenuli u bežaniju prema NS ali su ovi moji mladci promašili i sišli u Bataju i dok su se iskobeljali ovi drugi odoše...

Sve u svemu, puno kola i ljudi, mnogo više od upisanih i očekivanih, atrakcije sa spaljivanjem guma i par egzibicija koje možda baš nisu bile pametne tipa zaleti se i okreni auto pod ručnom. Mislim treba to ali ne prema masi ili parkiranim kolima. Vreme toliko očajno da ostanak svih ljudi na toj vetrojebini i kiši pokazuje da su to ipak Lafisti i da ne važi ono "ništa nas nesme iznenaditi odloženo zbog kiše"...
                              Normalno da je teško svaki put napraviti bolje ali obzirom da ima sve više ljudi i kola onda je to već dovoljno dobro.
                              Nadam se da će biti bolje vreme za sledeći skup a svako u NS ima da mazne jedan čunj u prolazu, ceo grad je pun čunjeva i farba se...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Djurdjev dana je a ja sam sa onom kojuuuu voleeeem...

Srćna mi slava domaćine, to jest juče.... Malko sam se ponapijo jerbo sam bio na svadbi, a i slava je i tako... Ne nisam se ja ženio mada mi ne bi škodilo bar na par dana pa se onda razvedem i tako u krug...
                                Ebem ti kako ljudi kad omatore dobiju dobre ideje. Mislim ono kad sam bio mlad i zelen (što se kaže zelen? zeleni su marsovci, možda zato što izgledaš kao da si pao s marsa?) ja reko za sva vremena i vjeki vjekov amin. Posle mi tu neki kažu možeš se više puta ženiti a meni nije tako pisalo u servisnoj knjižici... Da mi je znati ko je prevodio uputstvo, e ne bi mu zubi...
                                Kolega ženio sina a mi se prišljamčili i na krku i cugu a bilo i muzike...

Pričam usput sa Boostom i saopštavam mu da sam rešio da je danas prvi dan ostatka mog života. Mislim reko sam mu jako pamatnu stvar ali to mi je palo na pamet i eto... Od danas idemo dalje, okrećemo novi list koji će se štampati u novoj štampariji, ova do sada nije valjala, sva su slova razmrljana...

Juče je bio dan za infarkt, mislim sad već prekjuče, došao čovek iz Hrvatske a ja nemam sve delove a trebalo je da imam. Trebalo je i imati je malko različito i nahebo sam ko žuti...Što se kaže ko žuti? Jel crveni slabije nahebu?
                                Svakakvih nedoumica ima u ovom našem jeziku...
                                Svima kojima nisam odgovorio na poruke u telefonu ovim putom javljam da im i neću odgovoriti jerbo ih ne čitam. Naročito neću odgovoriti na poruke tipa a šta mislite o ugradnji gasa u moj auto i kolko to košta anaročito kolko će da troši?
                                Pa ebem ti ja ne znam ni prostu rečenicu da napišem u poruci a ne roman.
                                Nikad da završim ono "kako iznervirati majstora" verovatno zato što me stalno nerviraju sa novim nerviranjima.
                                Kolko će mi auto trošiti gasa?
                                Ono slomio Lala nogu i strpaju ga u gips do kuka, pa mu doktor objašnjava šta sve može i Lala pita "a doktore jel ću ja sad moći da ebem'" pa što ne bi mogo, odgovara doktor. pa zato što do sada nisam mogo...

E tako će i auto trošiti, pa otkud ja znam kolko će da troši. Ovaj moj potroši sve što sipam, ko da je šupalj, ja sipam ono nestaje. E mater mu još sam šokiran onim sipanjem 2000 dinara za benzin, ima dve godine da se oporavljam od šoka...

Kalašnjikoooov.....

A trubači, e sranje, išli bi meni oni na večernje časove, pa ono je sramota od disonatnih zvukova, takoreći kakofonija ili u narodu poznatije kao kakafonija. Mislim ako me išta nervira na ovom svetu onda je to usrana muzika koja nema pojma ili koja krade na pesmama.
                                Mislim pridje muzika i odma pitam jel znate Ševu i ako ne znaju odma isteram iz kafane, ajd u materinu na dopunske časove...
                                Idem sad da spavam....

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X