Originally posted by 206
Ma to ti je neki nadrndani tip iz Švedije koji ovde prodaje muda za bubrege i uverava ljude kako njegov auto ide ko raketla... Sad je popalio tu neke manijake i porasla potražnja za nekim čudnim autom Saab se valjda zove. Problem je što nema takvih Sabova sa belom haubom i zgužvanim krovom. Vidjeni su neki momci kako noću farbaju četkom haubu u belo i skaču po krovu. Samo to i dalje ide kao neki običan auto, malo bolje ali ne tako kako on kaže. To je dokaz da je stajling prevara i da nije baš sve kako on kaže.
Na vrelim gumama su u ranom periodu njegovog pojavljivanja na vreme upozorili na grandioznost njegove prevarske pojave ali je on vešto otvorio svoj forum da bi mogao nekažnjeno harati ovim prostorima dok mu se ne stane u kraj.
Problem je što je okupio tu oko sebe još neke istomišljenike i širi svoju ideju sve više i sve šire pa se peca sve više ljudi. Osećam da će to biti grdan problem u budućnosti i da će ovde da se kotrlja mnogo tih čudnih automobila sa odrndanim krovom.
Mene nije ništa prevario, ja mu ič ne verujem....
Eto samo da znaš ko je da se i ti ne nasankaš ako ti bude davao neke savete oko tuninga i stilinga, ne farbaj haubu u belo za džabe...
Budite mi zdravi, debeli a i šire....
Comment