You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
negde pred kraj 2003god, kupih tada bog zna kako nabudzen komp (AMD sa Barton 3200+ jezgrom tada bio hit, dual chanel, bla bla) a lik koji ga je sklapao i instalirao mu sys ga je kao computer name krstio u zverko i eto... ostade odonda zverko. ubrzo se moje bitisanje na ovom forumu, moj temperament kao i to sto nemam dlake na jeziku vrlo brzo uklopilo u nick i eto... a inace ispade nick i usko vezan sa mojim imenom tako da...
Ranije, kadgod sam se registrovao na neki forum, uvek sam instant izmisljao nickove i passworde, pa neko vreme budem neaktivan, i zaboravim i nick i pass
Resih da ubuduce koristim jedan nick na forumima, i trebalo je naci nesto originalno... Skontah da je retkost da uzimaju indijanske nazive za nick, i sinula ideja
Navaho - nije stimovalo bas
Crazy Horse - ne treba reci u sta bi se pretvorilo citanje i tumacenje mojih postova
Cherokee - stima
Mada, dodjoh na CBC, i bio zauzet Pa dodao sufix, jer sam iz NS
Jednog lepog suncanog dana dolazim ja u Telekom da podnesem zahtev za ADSL, popunim sve, predam papire, i pita me sluzbenica koji ces username za mail? I onda je krenulo nabrajanje aleksandars, sale92, sasa92, sashas itd itd i posle pedeset tako nabrojanih imena, ja lupim stalker92, reko to nema sanse da je zauzeto i upali, i od tad sam svuda na netu stalker92 , a to mi je dunulo posto je u to vreme bila aktuelna ona igrica S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, a ja sam delimicno poreklom iz Kijeva, pa je bila neka sprdnja na racun toga u drustvu, i dodao jos 92 kao godiste, i to je to.
To mi je nadimak jos od detinjstva...nikada me nisu interesovale normalne stvari,uvek nesto vanserijski i neobicno...i onda su drugi komentarisali: kakva legenda,i ostade legenda
Comment