Pilicima se kroz hranu daje neka vrsta petlove sperme, hormoni, kako god da se zove, pa im petao nije potreban.
A posto je sve na slici automatizovano, mozda je izvodljivo da se iza tih kaveza na nekoj traci pusti gomila petlova , pa ko koga dovati, i eto domacih j a j a.
Ako neko sprovede u delo ovo razmisljanje neka racuna na moj deo kolaca od dobiti posto sam se 1. setio
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Ajde prekini , banovace nas obojicu zbog sprdnje sa veroucenjem !
I sta kazes, prvo jaje ?
edit:
pa citam i ja B92
London -- Jedan britanski filozof i naučnik rešio je dilemu koja odvajkada muči čovečanstvo: šta je starije - jaje ili kokoška?
Džon Brukfild tvrdi da je "pobednik" jaje. Brukfild je ključ dileme pronašao u činjenici da genetski materijal ne evoluira tokom života nekog organizma. Prema tome, prva kokoška najpre je morala da postoji kao embrion unutar jajeta.
Prema mišljenju tog profesora sa Univerziteta u Notingemu, organizam koji živi unutar jajeta mora da ima isti DNK kao kokoška koja će se izleći. Taj specijalista za evolutivnu genetiku rekao je da "bez ikakve sumnje može da se zaključi da prva živa materija te vrste mora da je jaje". "Jaje je sigurno starije od kokoške", tvrdi Brukfild.
Njegove zaključke podržali su profesor Dejvid Papino sa Kraljevskog koledža u Londonu i predsednik britanske federacije uzgajivača pilića Čarls Berns. Prema rečima Papinoa, prvo pile je moralo da se izleže iz jajeta koje je snela neka druga srodna vrsta, ali je to bilo jaje kokoške, jer je u sebi nosilo embrion pileta. "Sledi zaključak da je jaje starije od kokoške", kazao je Papino.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Ajde prekini , banovace nas obojicu zbog sprdnje sa veroucenjem !
I sta kazes, prvo jaje ?
edit:
pa citam i ja B92
London -- Jedan britanski filozof i naučnik rešio je dilemu koja odvajkada muči čovečanstvo: šta je starije - jaje ili kokoška?
Džon Brukfild tvrdi da je "pobednik" jaje. Brukfild je ključ dileme pronašao u činjenici da genetski materijal ne evoluira tokom života nekog organizma. Prema tome, prva kokoška najpre je morala da postoji kao embrion unutar jajeta.
Prema mišljenju tog profesora sa Univerziteta u Notingemu, organizam koji živi unutar jajeta mora da ima isti DNK kao kokoška koja će se izleći. Taj specijalista za evolutivnu genetiku rekao je da "bez ikakve sumnje može da se zaključi da prva živa materija te vrste mora da je jaje". "Jaje je sigurno starije od kokoške", tvrdi Brukfild.
Njegove zaključke podržali su profesor Dejvid Papino sa Kraljevskog koledža u Londonu i predsednik britanske federacije uzgajivača pilića Čarls Berns. Prema rečima Papinoa, prvo pile je moralo da se izleže iz jajeta koje je snela neka druga srodna vrsta, ali je to bilo jaje kokoške, jer je u sebi nosilo embrion pileta. "Sledi zaključak da je jaje starije od kokoške", kazao je Papino.
hehhe, imamo slicne izvore
a sto tice bana, koliko ja znam, ovo je demokratska zemlja sa kakvom-takvom slobodnom govora, tako da ko zeli, moze da se klanja i pustinjskim voluharicama
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment