Volonteri na Univerzijadi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Znas kako, mozak nemamo, a za volonterke jos ima nade

Comment

• Mrwica_91
      CBC Član
      • 21.10.2008
      • 87
      • Pancevo

"Starom automobilu i mladoj ženi uvek nesto fali"

Ne bas uvek...
      Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Sto, videla si negde savrsen automobil stariji od 10 godina??
        (Btw, bx 16 valve se neracuna )

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

zaboravio sam da pomenem da inace vodim skolu koja je specijalizovna za obucavanje volonterki od 85-90-og god da se bave............volonterstvom
          tezak je to posao,puno stresa,nervoze i sl. tako da ja tu sluzim da ih oslobodim svega toga...
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

upis je u toku...
            Originally posted by Sheta_Junior
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

Originally posted by kalibaR
              Originally posted by Mrwica_91
              Originally posted by JAPANX
              ja bih isao tamo samo zbog volonterki

hehe...blesav si!Pa volonterke su tu negde od '87 do '92 godista...
              u extra, pa ja mislio da su mlađe. ovako može
              JAPANX kad idemo da se prijavimo
              ja ne znam ni gde se prijavljuje, bolje prvo da se nadjemo sa mrwicom i drugaricama u gradu pa da odemo svi zajedno

to je cupew

Comment

• milannik
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2004
                • 1455
                • Niš

Originally posted by spanjeli
                upis je u toku...
                Jel ti trebaju vaspitaci?

@japanx, da nisi ti malo mator za volontiranje?

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Hehee...ja sam dete na koje ce neko urlati tamo,a mi smo na to navikli...a tad cu vec biti punoletna,valjda cu biti dovoljno zrela da ne dozvolim sebi da nekog dovedem u situaciju da urla na mene...Ma bice ok!!!A da,to da je organizacija vec sad u autu,da se primetiti...Hvala ti sto si mi rekao par ruznih reci,kako se ne bih tamo previse razocarala ako to ne bude ono sto sam ocekivala...
                  pazi, uglavnom sam imao problem sa muskim delom volontera jer sam morao jednu te istu stvar po nekoliko puta da ponavljam e sad moj je minus to sto kad vec treci put pricam jedno te isto, to bude sa malo visljim tonom tj svaki sledeci put sve vise i vise

dobro , nisam bas urlao, taman posla ali da sam vikao jesam + sto sam na noc otvaranja a i zatvaranja sve vreme imao radio vezu sa ostala 3 koordinatora a u hali je bilo buke pa sam morao da se derem da bi me culi. na to sve dodaj leden red bull i nekoliko neprospavanih noci kao i bancenja po splavovima. rezultat svega toga je bila upala glasnih zica. kez

probaj i treba da probas. protokol je mnogo dobar deo price. imaces prolaz tamo gde vecina nece pa cak i u VIP ali koordinator tj vodja sektora mora da se slusa i nesme se nista raditi na svoju ruku tj nema onog:"ja sam mislio..." od toga sam sizeo a pogotovo sto sam na pocetku naveo da pravila nisam ja izmislio nego neko drugi i da kako vaze za mene tako vazi i za ostale i onda dodje neki klipan od 17god veci od mene za glavu i kaze:" ja sam mislio da ce biti bolje ako to uradim ovako." ej, on je mislio... i naravno sta cu... dali da mu tresnesnem samarcinu da ga spustim na zemlju ili da ga odstranim iz tima, ne znam... i jedno i drugo ne zavrsavaju posao jer mi trebaju ljudi. onda po ko zna koji put, skupim ih sve, njih 60 sto momaka sto devojaka i krenem da im drzim govor . naravno smorim ih naj strasnije namerno da bi oni posle kinjili ovog sto se pravi pametan. reko sam da ja mogu ovako do sutra tj sve dok ne izgubim glas pa ako im ne smeta, nema problema. i naravno izgubio sma glas a nekima je bilo dzaba pricati i po 5 puta. duduk je duduk... uostalom videces kakvih nas sve ima...
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Mrwica_91
                    CBC Član
                    • 21.10.2008
                    • 87
                    • Pancevo

Originally posted by milannik
                    Sto, videla si negde savrsen automobil stariji od 10 godina??
                    (Btw, bx 16 valve se neracuna )
                    Ne videla sam savrsenu zenu...cuj zenu,puno zena!!!!
                    Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!

Comment

• Mrwica_91
                      CBC Član
                      • 21.10.2008
                      • 87
                      • Pancevo

Originally posted by zverko
                      probaj i treba da probas. protokol je mnogo dobar deo price. imaces prolaz tamo gde vecina nece pa cak i u VIP ali koordinator tj vodja sektora mora da se slusa i nesme se nista raditi na svoju ruku tj nema onog:"ja sam mislio..." od toga sam sizeo a pogotovo sto sam na pocetku naveo da pravila nisam ja izmislio nego neko drugi i da kako vaze za mene tako vazi i za ostale i onda dodje neki klipan od 17god veci od mene za glavu i kaze:" ja sam mislio da ce biti bolje ako to uradim ovako." ej, on je mislio... i naravno sta cu... dali da mu tresnesnem samarcinu da ga spustim na zemlju ili da ga odstranim iz tima, ne znam... i jedno i drugo ne zavrsavaju posao jer mi trebaju ljudi. onda po ko zna koji put, skupim ih sve, njih 60 sto momaka sto devojaka i krenem da im drzim govor . naravno smorim ih naj strasnije namerno da bi oni posle kinjili ovog sto se pravi pametan. reko sam da ja mogu ovako do sutra tj sve dok ne izgubim glas pa ako im ne smeta, nema problema. i naravno izgubio sma glas a nekima je bilo dzaba pricati i po 5 puta. duduk je duduk... uostalom videces kakvih nas sve ima...

Prva zelja mi je bila Marketing i sponzorstvo...mislis da cu umreti deleci flajere?
                      Iskreno,sad kad si mi rekao vise bih volela da me prime u protokol...
                      Nego...jel je 99% volontera rasporedjeno po zeljama u prijavi ili...?
                      A, kako se rade ta testiranja ko koliko zna jezik i sve to...jer ja cu napredovati po tom pitanju do sledeceg leta i to mnogo...

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Pa verovatno ne, jer je sigurno dobar deo volontera kao zelju upisao ono malo atraktivnih mesta
                        Inace mrvice, iskreno se nadam da tvoj tata slabo koristi komp

Comment

• Mrwica_91
                          CBC Član
                          • 21.10.2008
                          • 87
                          • Pancevo

Originally posted by kalibaR
                          ja bih isao tamo samo zbog volonterki

hehe...blesav si!Pa volonterke su tu negde od '87 do '92 godista...
                          u extra, pa ja mislio da su mlađe. ovako može
                          JAPANX kad idemo da se prijavimo
                          ja ne znam ni gde se prijavljuje, bolje prvo da se nadjemo sa mrwicom i drugaricama u gradu pa da odemo svi zajedno

to je cupew
                          A ajde da se ne nadjemo...
                          Am...?Šta mislite?

Comment

• Milorad90
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2007
                            • 975
                            • Beograd

al ste napali devojku

Mrwice ne obracaj paznju na njih,pola njih je ozenjeno i matoro tako da su samo jaki na recima....

Comment

• Mrwica_91
                              CBC Član
                              • 21.10.2008
                              • 87
                              • Pancevo

Originally posted by milannik
                              Pa verovatno ne, jer je sigurno dobar deo volontera kao zelju upisao ono malo atraktivnih mesta
                              Inace mrvice, iskreno se nadam da tvoj tata slabo koristi komp

Ma moj tata ni ne koristi comp...samo me smara kad mu nesto treba na netu,da mu nadjem,inace ne prilazi mu...
                              Što?Mislis zbog ovih freekova?Ma nece da im puca u noge...cini ti se...

Originally posted by Milorad90
                              al ste napali devojku

Mrwice ne obracaj paznju na njih,pola njih je ozenjeno i matoro tako da su samo jaki na recima....
                              Cuj, i ti si jedan od njih, al' ajde tebe da razumem, klinac si, pa hormoni rade...A sta njima radi?Vijagra?Strasnoooo!!!!!!!!!

Ma svi se oni sale...lako je saliti se kad nemas zensko dete....
                              Ja bih se stidela na njihovom mestu...

Poruku izmenio: sri98

Comment

• milannik
                                CBC Senator XXL
                                • 23.12.2004
                                • 1455
                                • Niš

To me i plasi, sto nece da im puca u noge
                                Inace, cini mi se da neki od njih i imaju zensku decu...
                                Sta rekoste, u koliko se skupljamo?

Comment

Working...
                                X