zaboravio sam da pomenem da inace vodim skolu koja je specijalizovna za obucavanje volonterki od 85-90-og god da se bave............volonterstvom
tezak je to posao,puno stresa,nervoze i sl. tako da ja tu sluzim da ih oslobodim svega toga...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Hehee...ja sam dete na koje ce neko urlati tamo,a mi smo na to navikli...a tad cu vec biti punoletna,valjda cu biti dovoljno zrela da ne dozvolim sebi da nekog dovedem u situaciju da urla na mene...Ma bice ok!!!A da,to da je organizacija vec sad u autu,da se primetiti...Hvala ti sto si mi rekao par ruznih reci,kako se ne bih tamo previse razocarala ako to ne bude ono sto sam ocekivala...
pazi, uglavnom sam imao problem sa muskim delom volontera jer sam morao jednu te istu stvar po nekoliko puta da ponavljam e sad moj je minus to sto kad vec treci put pricam jedno te isto, to bude sa malo visljim tonom tj svaki sledeci put sve vise i vise
dobro , nisam bas urlao, taman posla ali da sam vikao jesam + sto sam na noc otvaranja a i zatvaranja sve vreme imao radio vezu sa ostala 3 koordinatora a u hali je bilo buke pa sam morao da se derem da bi me culi. na to sve dodaj leden red bull i nekoliko neprospavanih noci kao i bancenja po splavovima. rezultat svega toga je bila upala glasnih zica. kez
probaj i treba da probas. protokol je mnogo dobar deo price. imaces prolaz tamo gde vecina nece pa cak i u VIP ali koordinator tj vodja sektora mora da se slusa i nesme se nista raditi na svoju ruku tj nema onog:"ja sam mislio..." od toga sam sizeo a pogotovo sto sam na pocetku naveo da pravila nisam ja izmislio nego neko drugi i da kako vaze za mene tako vazi i za ostale i onda dodje neki klipan od 17god veci od mene za glavu i kaze:" ja sam mislio da ce biti bolje ako to uradim ovako." ej, on je mislio... i naravno sta cu... dali da mu tresnesnem samarcinu da ga spustim na zemlju ili da ga odstranim iz tima, ne znam... i jedno i drugo ne zavrsavaju posao jer mi trebaju ljudi. onda po ko zna koji put, skupim ih sve, njih 60 sto momaka sto devojaka i krenem da im drzim govor . naravno smorim ih naj strasnije namerno da bi oni posle kinjili ovog sto se pravi pametan. reko sam da ja mogu ovako do sutra tj sve dok ne izgubim glas pa ako im ne smeta, nema problema. i naravno izgubio sma glas a nekima je bilo dzaba pricati i po 5 puta. duduk je duduk... uostalom videces kakvih nas sve ima...
probaj i treba da probas. protokol je mnogo dobar deo price. imaces prolaz tamo gde vecina nece pa cak i u VIP ali koordinator tj vodja sektora mora da se slusa i nesme se nista raditi na svoju ruku tj nema onog:"ja sam mislio..." od toga sam sizeo a pogotovo sto sam na pocetku naveo da pravila nisam ja izmislio nego neko drugi i da kako vaze za mene tako vazi i za ostale i onda dodje neki klipan od 17god veci od mene za glavu i kaze:" ja sam mislio da ce biti bolje ako to uradim ovako." ej, on je mislio... i naravno sta cu... dali da mu tresnesnem samarcinu da ga spustim na zemlju ili da ga odstranim iz tima, ne znam... i jedno i drugo ne zavrsavaju posao jer mi trebaju ljudi. onda po ko zna koji put, skupim ih sve, njih 60 sto momaka sto devojaka i krenem da im drzim govor . naravno smorim ih naj strasnije namerno da bi oni posle kinjili ovog sto se pravi pametan. reko sam da ja mogu ovako do sutra tj sve dok ne izgubim glas pa ako im ne smeta, nema problema. i naravno izgubio sma glas a nekima je bilo dzaba pricati i po 5 puta. duduk je duduk... uostalom videces kakvih nas sve ima...
Prva zelja mi je bila Marketing i sponzorstvo...mislis da cu umreti deleci flajere?
Iskreno,sad kad si mi rekao vise bih volela da me prime u protokol...
Nego...jel je 99% volontera rasporedjeno po zeljama u prijavi ili...?
A, kako se rade ta testiranja ko koliko zna jezik i sve to...jer ja cu napredovati po tom pitanju do sledeceg leta i to mnogo...
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Pa verovatno ne, jer je sigurno dobar deo volontera kao zelju upisao ono malo atraktivnih mesta
Inace mrvice, iskreno se nadam da tvoj tata slabo koristi komp
Pa verovatno ne, jer je sigurno dobar deo volontera kao zelju upisao ono malo atraktivnih mesta
Inace mrvice, iskreno se nadam da tvoj tata slabo koristi komp
Ma moj tata ni ne koristi comp...samo me smara kad mu nesto treba na netu,da mu nadjem,inace ne prilazi mu...
Što?Mislis zbog ovih freekova?Ma nece da im puca u noge...cini ti se...
Originally posted by Milorad90
al ste napali devojku
Mrwice ne obracaj paznju na njih,pola njih je ozenjeno i matoro tako da su samo jaki na recima....
Cuj, i ti si jedan od njih, al' ajde tebe da razumem, klinac si, pa hormoni rade...A sta njima radi?Vijagra?Strasnoooo!!!!!!!!!
Ma svi se oni sale...lako je saliti se kad nemas zensko dete....
Ja bih se stidela na njihovom mestu...
Comment