Moj zivot nije lak, al' barem imam stila,
jer kako god okrenem sve sam zivo napravila!
Transparenta sam kao vladini prvaci suvereno vladam terotorijom,
samostalne drzim sve u šaci, ne padam pred kolektivnom euforijom..
BTW Shto se tiche tuninga i stajlinga, braca Grci su ispred nas jedno 15 godina. Prosto nema auta koji nije modifikovan na neki nachin. Ja sam josh uvek bez texta.....
BTW.dok sam bio u Splitu iskoristio sam jedan dan da posetim rodbinu u Livnu(BiH) 100km od Splita,i iznenadio sam se to je malo mesto cca 10K stanovnika a styalingovanih kola ima dosta,svi imaju natpis AMK Livno.Ima i dosta bajkera.Inace u pamcenju su mi ostali beli Golf 3 super sredjen gotvo (ako ne i potpuno) identican Devilovom sa fandja,i jedan Kadet sa dobrom muzikom i jos boljim stylingom(bad look,bez kvaka,neke narandzaste boje).
Mesto je Volos, inache poprilichno veliki grad (nekih 300.000 stanovnika).
Prelepi grad, koji im je uz Atinu na neki nachin "centar" za tuning-styleing.
Stvarno je da gotovo nepostoji auto bez neke modifikacije. BRUKA!!!!
cast svakome, al ja mislim da jos nije vreme da se posecujemo snjima. I da odem tamo i da trazim kruh, juhu ili tako nesto ne pada mi napamet, a da pricas srpski sumnjm da bi te normalno primili.
Ja sam bio u Splitu u toj srednjoj Dalmaciji koja vazi za malo ekstremniju,u Istri ti se naprimer nista nece desiti dok u srednjoj Dalmaciji ima sanse,tako kazu...
...ali ja sam dosao pun predivnih i nezaboravnih iskustava.Pricao sam cist Srpski dovoljno glasno,znaci nisam pricao krisom.Ne samo da sam pricao ovako na ulici nego i u gradskom prevozu(koji jr btw skuplji nego u BG,karta u jednom smeru 1 eur),koji je dupke pun.I nikakav problem nisam imao.Kupovao sam voce na pijaci punoj grafitima Ante Gotovina heroj i slicno,i nikakvih problema.
Jos te svi pitajju odakle si,kako je "gore" i slicno.
Pazi sve zavisi od toga kako se ti postavis,ako se postavis tako da zelis probleme imaces ih,a ako se postavis normalno nema sanse da imas problem.
BTW.prvog dana ni meni nije bilo sve jedno Srpski sam pricao tiho,ali posle prvog nocnog izlaska sve se promenilo i bio sam potpuno opusten.
Evo ako nekog interesuju cene:Vocni sok 10 kn,coca cola 12 kn,pivo je nesto skuplje,pizzeta(mini piza) 7 kn...
He he he, blago vama pa ste mogli da se odmorite, jeste da vise ni sam neznam gdje sam bio u zadnjih 6 mjeseci ali mi je zelja da negdje odem na odmor,da se malo oporavim od posla, trebao sam da se iskrcam u new orleans-u ali kako bi ovo nevrijeme morali smo da se vratimo za afriku pa sam odatle doso kuci,a inace da sam tamo izasao otiso bi u vegas da se malo provedem
maki ,gledaj to sa druge strane.
Da si otiso za Las Vegas,da se malo provedes ,posle bi hteo da se jos "malo" provodis, pa bi onda hteo da povratis ono "malo" sto si se provodio na pocetku,pa bi se onda "malo vise" proveo pa jos "malo" vise i onda bi morao da ostanes U las vegasu malo duze od planiranog kez
Comment