Jos nesto stalno se prica o oslobodjenju CG od ropstva?Cijeg?[/quote]
Mislim da smo svi mi robovi sistema vladanja i u Srbiji i u Crnoj Gori.
Sto se familije Bek. tice po pjaci se prica da je bivsa nevjencana supruga Nata u pitanju ali to sam samo naveo kao primjer loseg informisanja a i mene licno zabolje za sve njih.
Ja sam prvi bio skeptik kad se pricalo o Turskoj i Egiptu, jer sa roditeljima 20 god sam isao samo u Grcku, to mi je urodjeno, i nisam znao za drugo. Medjutim, u Turskoj sam se fenomenalno proveo, i jedino negativno je GLAS iz Dzamije, koju, da sam imao zolju bez razmisljanja bih gadjao, jer me je zvuk i plac ubijao. Isto tako i za Egipat, napicali su mi milion prica kako nije bezbedno, kako ne valja bla bla, ali od svega toga mogu ti reci da nikada, ali nikada CG nece biti kao oni u smislu turizma, jer ljudi sve cine da privucu i zadrze turiste. Oni samo nesto ciste, muvaju se i ginu od posla, a kad si ti nekoga u Cg video da cist...
Hoteli su im perverzija i svaki ima svoju plazu lepsa nego i Miloceru, a jeftiniji je smestaj nego u CG u privatnim kucama. Jedino je skupa stavka avinsk karta, koja je 14000 din, a do Tivta je oko 8000. Ipak ostajem pri svojoj tvrdnji u CG nikad vise. Jer postoje mnogo lepsa i bolja mesta
Uostalom slike ce ti potvrditi
Vratih se rano jutros iz Crne Gore. Problema sa nadrndanim policajcima nije bilo (jedino zaustavljanje za 10 dana je bilo na granicnom prelazu u povrtaku, i to samo dobar dan - dovidjenja. Osoblje je MNOGO ljubaznije nego prosle godine, a i cene su malo nize. Valjda su ukapirali da su Bugarska i Turska u svakom pogledu povoljnije...
Sve u svemu, nikakvih problema nisam imao i jako sam zadovoljan. Put je isto ok. Ima losih deonica, ali ima i savrsenih. Uzivao sam u voznji, iako sam se klackao u Nivi...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Prekjuce sam se vratio iz Grcke, tj. iz Haniotija....bio sam na 5 dana, isao sa drugaricom koja je imala neki posao u Solunu, a ima gajbu u haniotiju.
More je super, plaze takodje (isli na druge plaze po halkidikiju). Inace, tamo su samo babe, dede, parovi i porodice....tako da je pravo mesto za odmor. Ko ide u provod tamo, nece bas da uziva.....
I da, J*BENO JE SKUPO. Grci deru samo tako. Pivo i kafa na plazi 8e.....
e...da - Solun je strasno jeftin za soping.
U toku noci palim u Bugarsku na more....od Rumunije nema nista, drugari nisu dobili vize. Jos uvek neznam gde cu u Bugarsku, ali najverovatnije kombinacija dva ili vise mesta.....mislim da cu prva 5 dana u Zlatne Pjasce, a ostalo (broj dana zavisi od para koje imam) u Suncev Breg.
Medjutim, u Turskoj sam se fenomenalno proveo, i jedino negativno je GLAS iz Dzamije, koju, da sam imao zolju bez razmisljanja bih gadjao, jer me je zvuk i plac ubijao.
Pa jesi ti isao da letujes ili da ratujes?
I sta si drugo ocekivao u zemlji u kojoj je preko 90% stanovnistva muslimanske veroispovesti?
Drugi put se raspitaj u agenciji preko koje ides o polozaju hotela pa ti nece smetati "zvuk i plac".
Ovo je forum o automobilima, tako da me vaspitanje sprecava da ti odgovorim kako bi inace...
U svakom slucaju pozdrav.
Jakovljeviću brate, stvarno si neozbiljan....išao si u Tursku i nisi poneo zolju....e baš si me iznenadio!Nego ne vidim da si se prijavio za skup u nedelju.....šta čekaš!PS nemoj da budeš zaboravan i ponesi tortu....ne zolju!
Jakovljeviću brate, stvarno si neozbiljan....išao si u Tursku i nisi poneo zolju....e baš si me iznenadio!Nego ne vidim da si se prijavio za skup u nedelju.....šta čekaš!PS nemoj da budeš zaboravan i ponesi tortu....ne zolju!
Evo i mog utiska..
Upravo sam se vratio iz CG, Dobre vode kod Bara...
Huh...Crnogorcima ne trebaju ratovi, daj im volan...
Ma strasno! To vise nije ni nevaspitanje ni drskost,ne znam ni sam...
Sta znace takvi postupci, npr: obici kolonu na semaforu i proci na crveno(Podgorica), ici jednosmernom ulicom u kontra smeru i pretiti(Dobre vode), preticati u tunelu(tu negde...), zaustaviti se u jednosmernoj ulici i objasnjavati kako je ovo Crna Gora koju kad bi popegla(sa naglaskom), bila bi veca od Amerike...mogu jos... Previse toga za 10 dana, sto se volana tice.
Bruka za CG! Moj (nash, supruga i 2 dece) odmor niko nije mogao da pokvari,ali zelim da sa Vama podelim svoje iskustvo,mada nisam stigao da procitam prethodne postove, a verujem da ima toga jos(izvinjavam se ako se ponavlja prica).
Pozdrav svima!
Evo vesti i iz Bugarske. 7 klinke mislim zenske koje su zavrsile cetvrtu god, krenule u Bugarsku-Nesebar i dosle su i tipovi ih odsaovali, i sutra uvece preko terase upali im 2 tipa sa pistoljima i opljackali ih i njih zakljucali u wc, i pokrali im pasose, novac telefone, stvari sve..... i kad dosla policija jos ih i ********la i terala ih da idu u grad a klinke preplasene i uzeli im po 50 evra iz nase ambasade da im urade propusnice za granicu, jer prethodno lik iz Pn-a im odneo licne karte
Bugarska je veca mafija ne mi...
Comment