Megaupload vs. Rapidshare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

ja imam privatnu kolekciju od 180dvd-jeva, x6 filmova na svakom, za sada, i kolekciju od 180GB serija americkih.
    programe skidam, ali uglavnom ono sto je aktuelno, sve se backupuje na dvd, 2puna harda po 200gb
    sigurno ne brisem posle mesec dana, bio bih lood

kada bi zasli u forume domace vezane za ovu tematiku glava bi vam se raspala sta sve ima, ja samo sad sto hocu da skidam necu moci da skinem za par meseci a dl ide malte ne ceo dan

Comment

• madic
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 844
      • Beograd

Da ne pričamo o HD filmovima...

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Ako nisi ulični prodavac, čemu sve to, imam možda 10-15 filmova koji su ono da ih čuvam, u toku godine skupim još 10-ak koje jedva stignem da pogledam na moru, serije kad ih imam na gomili nekako izgube draž, čak mi je zanimljivije kad propustim neku epizodu pa neznam šta je bilo, pa treba da pokapiram, i onda sledeće godine kad gledam reprizu, e ovu sam propustio... većina pc programa toliko brzo zastareva, da nema svrhe čuvati instalaciju duže od vremena koje je potrebno da se instalira...

Nisam provokator, nego me stvarno zanima taj fenomen hrčka, kad stigneš sve to da odgledaš, odigraš, probaš, da li čuvaš i filmove koji su ti bez veze...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Mozes da doplatis 9,99 evra i prosiris limit za 100gb ili za jos vise...Jbg, postali popularni pa odlucili da uzmu kintu.

Odes na Premium zone, pa na Traffic share...videces.

Sto se tice filmova, imam ih i ja brdo, vecinu nisam stigao da pogledam, ali imam srecu da mi se komsija bavi prodajom, pa kad skine vecu kolicinu, da mi diskove da proberem sta mi odgovara. A kad je dzabe...
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

hehe bezopasni to ti je kao droga, stalno jos. Mada serije gledam redovno par koje pratim, dok filmove kad stignem, uglavnom nocu, posto malo spavam a programe isto cuvam instalacije windows, i sta mi treba da dignem sistem a ostalo ne zadrzavam duze od par meseci

sto se filmova tiche, to mi je uvek zelja da imam kolekciju svojih probranih filmova a ne da brisem stalno, nije mi mrsko da rezem. A kad stizem, pa jbg studentski zivot i njegove chari

@dragon, znam za taj traffic share, ali gledaj realno tada taj hebeni rapid izadje 25evra mesecno, a megaupload za 2meseca izadje 10evra, neogranicen protok.

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Ma da, bezobrazno su postali skupi...nadam se da ce da puknu!
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

hehe isto

a znas sta meni nije jasno, pazi kada se mi iz Srbije zalimo sa par mbita, i to ko ima, sta onda da kazu preko gde ljudi imaju opusteno preko 20mbit ?? oni skinu tih 2.66gb za sat vremena i da uzmu taj dodatni traffic opet smeh
                nisu mi jasni, propasce garant

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Imaju sigurno svoju racunicu, videcemo.
                  Ja mogu da se pohvalim da sam ih zahebo na neki nacin. Naime, podelio sam sa komsijama troskove, tako da me RS za tri meseca ispadne oko 10 evra sa 100 gb. Naime, imamo jedan account i ne prepoznaje da smo razliciti korisnici zbog mreze na kojoj se nalazimo...

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

a cek jel imate isti IP ? ako nemate, blokirace vam kad tad

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Imamo...

Comment

• madic
                        CBC Senator XXL
                        • 07.10.2007
                        • 844
                        • Beograd

Ja mislim da na rapidu posle nekog vremena povećaju limit.

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

@dragon, onda vrh nema sta

a i ja sve mislim da ce da povecaju ali cu ja tad lepo opet da se pridruzim a do tada mega

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Ja sa drugarom delim rapid već jedno 2 godine, možda i duže (još je bio rapidshare.de tad). Sad su mi pre 10-ak dana blokirali nalog zato što kao koristi više ljudi. Onda sam ih iznapušavao da to sve ja koristim jer imam 2 linka kod kuće i 2 linka na poslu, pa su mi odblokirali nalog i produžili ga za 6 dana (toliko je bio blokiran)

Comment

• sasha015
                              CBC Veteran
                              • 29.02.2008
                              • 153
                              • LOznica
                              • Hyundai i-20

Uopste ne vidim svrhu premium naloga za rapidshare i druge file hosting sajtove uz postojanje programa Cryptload i skripte za resetovanje modema....cisto bacanje para...naravno uvek postoje izuzeci,a to su:
                              1.staticka ip adresa
                              2.skupljanje svega i svacega na hard i diskove,tj."hrcak" varijanta

Ja od 12 uvece do 10 sutradan svucem u proseku oko 2.5 gb kao free user(u tom periodu rapid radi full za free usere i skida mi oko 83-84 kbs,sa brzinom 768/64 telekom adsl)....tokom dana,a narucito predvece brzina za free usere varira bas dobro(20-30-50kbs),sto teoretski daje mi oko 5 gb dnevno....iskreno odavno nisam svukao 5 gb na dnevnom nivuo,jer imam 2 harda po 500gb skoro puna i pun k....filmova i serija koje ne stizem da odgledam...pravi hrcak ....i kao sto rekoh ,ne vidim svrhu premiuma,pogotovo sa ovim novim ogranicenjima....

Comment

• mishio
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2007
                                • 1204

pa ja to upravo pricam, da je rapid glupost posao, ali zato megaupload se i te kako isplati uzeti account, jer je unlimited protok. i jeftin je prilicno manje od 10evra za 2 meseca

Comment

Working...
                                X