Megaupload vs. Rapidshare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alekre
    CBC Senator XXL
    • 12.09.2005
    • 780
    • Smederevo

Ja mlatim limit kao free users na rapidu bez problema.
    Jos jedan glas za megaupload.
    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

zasto placati nesto sto dobijes free?

pa neka je i 1 evro

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

pa kako dobijes free, nije isto nikako. Ja sam evo danas jos pre podne ispucao limit dnevni pa sam moram da skinem neku poslednju epizodu serije, kao free user, tako sam se smorio resetovanjem i stalnim cekanjem, ovako stavim 15linkova, start dl i nema me.

nije nikako isto, pa niko nije lood da placa nesto sto ne mora

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

ne znam, upravo skidam ra rapida i pisem ovde... odlicno radi i ne smara a namesten je na tacno 15 minuta pauze izmedju dva skidanja tako da nema potrebe resetovati nista... ako hoces nesto hitno da skines, idi na pirati HUB ili na torrente i dobices sve sto ima rapid besplatno.

zato je moje pitanje zasto bih nesto placao ako mogu da ga dobijem za dzabe, brzi download od HUB-a nemas a i torrent kad se dobro podesi radi odlicno

i ako ces da uskocis opaskom kako ti nisi sa sbb pa ne mozes koristiti HUB, idi na sajt gusara pa ces videti da je HUB otvoren za sve jos pre nekih 6 meseci

edit:
          ja koristim OVAJ program za skidanje sa rapida

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

hehe pa nije bas tako. Torrenti su bzvz jer ubijaju konekciju i nema ni 1% onoga sto ima na rapidu, mega itd. ali bukvalno
            Hub-u svaka cast, ali to mi je isto kao torrent kada sam preko adsl, tj klasican p2p, tj nema veze sa hubom i lanom

godinama sam koristio torrent, i ovo nema poredjenja sa istim. Za tebe mozda je to taman, jer ne znam koliko skidas, ali ja da sedim pored kompa da cekam po 15min za sl dl, nema sanse kada skidam previse fajlova.

Kada si premium user, uzmes chekiras linkove, ubacis u dl menager, namestis kad da startuje, da se gasi komp kad zavrsi i za par sati skine tih 2.66gb, a realno za 7-8 sati nocu bi mogao da skine jos toliko opusteno.
            Ali gledam masovno se ljudi na netu preko zale na rapidshare da vise i nema neke razlike kao sto je bilo izmedju premium i free usera, jer je pre free user mnogo vise cekao, jedino speed limit sto ima free user, u zavisnosti od opterecenja, ali za nase konekcije nema limit ali zamisli nekome da limitiras na 3mbit konekciju a covek ima 20+ ..

uglavnom kako bilo, ja preporucujem uvek rapid/mega pre nego torrent, toliko foruma ima za linkove da mislim da skidas 10godina neces skinuti sta ti treba

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Ajd' sad realno, a tebi kao treba BASH sve shto skidash svakodnevno?

Nemoj mi reci da si uspeo da pregledash ili preslushash 4 ili 5 giga koje si skinuo juche, a evo od jutros si skinuo josh 2. Mozhe to, ali samo ako ne radish nishta drugo u zhivotu. U suprotnom, to se skida skidanja radi pa kad se pregleda, ako se nekad pregleda. Nemoj pogreshno da me shvatish, ne pridikujem vec samo konstatujem ono shto sam konstatovao kod mase prijatelja sa slichnom prichom kao tvojom. Imam npr. druga koji je skinuo neki rip novog Bonda (Quantum of solace) josh pre par nedelja, i pitam ga pre neki dan vredi li film chemu da se ne smaram bez veze kad on kazhe: "ne'am pojma, josh nisam ni odgledao, sutra cu... ali evo brate skidam Transporter 3..."

BTW. Skidam i sa rapida, i sa mega, i sa netload-a (nema ogranichenja u velichini file-a), svuda free user, dakle bez accounta... I iskren da budem, ne mogu da stignem da pogledam sve, narochito da preslusham muziku koju skinem jer za to treba vishe vremena nego npr. za gledanje dvd-ja poshto treba vremena i vremena da se preslusha 4 gb... A iako nisam zavisnik, navuchen sam na net, visim svakodnevno uz prekide i ne mozhe se reci da nisam aktivan po tom pitanju. Tako da, zaista se chudim ako drugi uopshte stignu da pregledaju i poslushaju sve shto danas skinu preko accounta jer se tu radi o vishestruko vishe gigabajta...

Ili je ipak vecina takvih u fazonu onog mog ortaka: sutra cu...
              http://www.bmw.tv

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

kao sto rekoh to je droga, i uvek ide novi dl Ja dobar deo stvari nisam gledao, ali npr serije uzimaju mnogo prostora a to je najveca droga, ne mozes da skines koliko ima. za seriju je tih 2.66gb nista, kada epizoda ima 350mb, a npr ima 100epizoda pa vidi

a za filmove, njih bas malo gledam ali kolekciju punim redovno, to mi uzme svega 15min dnevno, nadjem linkove, stavim i nema me, tako da vreme ne oduzima samo stvar interesovanja. Zato vise ne igram counter

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

www.demonoid.com je zakon. jedno vreme sam bio aktivni clan EUC trakera na SBB dok nisma popizdeo na gospodu koja ga vodi i iznapusavao ih slatko. naravno iz momenta dobio BAN i ako sam tamo od prvog ali prvpg dana postojanja. skapirao sam da mi je bolje i jeftinije da platim vecu brzinu spoljnog neta sa manjim up-om nego da imam jak lokal i tako sam uradio. upao sam na demonoid gde se ratio ne gleda i pichi. nije tacno da su torenti njesra. moj komp takodje radi 24h i stalno skida nesto ali mnooog manje nego kad sam bio na EUC. ima filmova koje ssam skinuo bog zna kad a nisam pogledao. u dosta slucajeva se ispostavi da su vecina sheet jer ljudi svasta kace. sada skidam samo ono sto me interesuje konkretno i toga sve ima na demonoidu.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• X9
                    CBC Senator XXL
                    • 28.06.2005
                    • 3179
                    • Wien-Sabac
                    • RX-8 i X-9

ma torenti su zakon ako imas dobru konekciju..ja sve skidam sa torenata.sve bestmotoring delove sam skinuo tako,i u proseku mi treba oko pola sata do sat za 1gb file
                    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Milorad90
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2007
                      • 975
                      • Beograd

@Zverko
                      A kako da dobijem pozivnicu za demonoid?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Pogledaću kako ide to sa pozivnicama, na torrentleech-u, koji je btw 10 puta brži od demonoida (ima manji izbor ali sve radi maksimalno) su ukinute već skoro godinu, odnosno nemam pravo nikog da pozivam.

Najbolja, što se tiče pronalaženja specifičnih stvari, je bila emula, odnosno kad mreža, ali od kad su zabranili rad donkey serverima sve je otišlo u ...

Sinoć sam imao da biram isti fajl da skinem sa rapida ili torrenta, torrent je odmah digao na maksimum preko 210KB/s, a rapid 13-64-43-150-6... prosek 38KB/s... možda premium korisnicima to radi bolje, ali da plaćam da bi skinuo nešto jednom u dva meseca, a ima i na drugom mestu.
                        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                        11.04. 0:12 #2
                        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

poslao sam mu pozivnicu juce...

to ti kazem, zasto placati kad postoji za dzabe

Comment

• Transporter
                            CBC Senator XXL
                            • 12.03.2006
                            • 568
                            • Avala BGD

@Dragon
                            Jesi ih zajebao da znas, trulo bi bilo da mi Srbi nekoga ne mozemo da za****mo ovako ili onako

Ja sam imao preko 200 diskova filmova i ko zna cega jos, +500gb hard (oko 250gb muzike) pun jos dok sam bio na dial up-u, jbga drugi skidali za mene
                            ja ne volim stvari da trpam po diskovima pogovo muziku volim da mi je sve to tu kad upalim komp kez

Comment

• Darko
                              CBC Senator XXL
                              • 29.03.2005
                              • 528
                              • Beograd

Hocu i ja tu pozivnicu za Demonoid

EDIT: Dobio, hvala...

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

ako ima ta pozivnica za demonoid , ako ima ima ,ako ne nista
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X