Pozdrav svima
Posto na ovom forumu pise dosta dobroobavestenih, a pre svega racionalnih ljudi, interesuje me vase misljenje sta da radim sa vojskom.Narucito me zanimaju informacije oko ukidanja bilo civilnog bilo redovnog sluzenja.Cenim da je vecina vas iz BG i da ste na izvoru informacija a mozda imate neke insajderske informacije (komsija,ujak,shurak itd)
Apsolvent sam ekonomije tj 4 ispita do kraja.Redovno ne dolazi u obzir makar upisao fiktivno jos jedan fax posle.
Mogu da:
1) da odlozim vojsku na jos godinu dana dok sam apsolvent
2) da krenem u civilnu i da uporedo dajem ova 4 ispita (malo bi se oteglo)
3) da dam 4 ispita a da se posle vojska potpuno ukine
4) ?
Razlicite informacije slusam zadnjih dana:te ukida se civilna od marta,te ogranicava se broj ljudi koji idu u civilnu,te moci ce da se ide samo u redovnu i to godinu i po dana...
Sve to ukazuje da se nesto krcka tj odlucuje pa vas zato pitam za misljenje.
Poenta je da ne krecem ni u civilnu ni u redovnu ako ne moram?
Posto na ovom forumu pise dosta dobroobavestenih, a pre svega racionalnih ljudi, interesuje me vase misljenje sta da radim sa vojskom.Narucito me zanimaju informacije oko ukidanja bilo civilnog bilo redovnog sluzenja.Cenim da je vecina vas iz BG i da ste na izvoru informacija a mozda imate neke insajderske informacije (komsija,ujak,shurak itd)
Apsolvent sam ekonomije tj 4 ispita do kraja.Redovno ne dolazi u obzir makar upisao fiktivno jos jedan fax posle.
Mogu da:
1) da odlozim vojsku na jos godinu dana dok sam apsolvent
2) da krenem u civilnu i da uporedo dajem ova 4 ispita (malo bi se oteglo)
3) da dam 4 ispita a da se posle vojska potpuno ukine
4) ?
Razlicite informacije slusam zadnjih dana:te ukida se civilna od marta,te ogranicava se broj ljudi koji idu u civilnu,te moci ce da se ide samo u redovnu i to godinu i po dana...
Sve to ukazuje da se nesto krcka tj odlucuje pa vas zato pitam za misljenje.
Poenta je da ne krecem ni u civilnu ni u redovnu ako ne moram?
Comment