dakle, uzeleo sam se da, posle vise pari koje sam malo izgustirao (jos su citave i daleeko od kontejnera), uzmem nove. zanimaju me malo kreativniji, urbaniji modeli, malo razlicitiji od klasicnih. nekad je postojala radnja u SKC-u i imala je sve. nazalost, ne radi vise.
gde ste u poslednje vreme videli/kupili/snimili martinke u Beogradu?
*pre nekoliko godina sam se pronasao (sto se zimske obuce tice) u CAT (Catepillar) ali su sve (i pored kvaliteta i visoke cene) omanule posle nekog vremena sa djonovima. pustaju vodu (kisa, sneg) i prisiljavaju me da ih menjam samo zbog toga, sto je bezveze, jer je lice cipele jos uvek savrseno. vracam se martinkama koje imaju najbolji djon na svetu. ko ne da na mostu, platice na cupriji.
unapred hvala na pomoci!
gde ste u poslednje vreme videli/kupili/snimili martinke u Beogradu?
*pre nekoliko godina sam se pronasao (sto se zimske obuce tice) u CAT (Catepillar) ali su sve (i pored kvaliteta i visoke cene) omanule posle nekog vremena sa djonovima. pustaju vodu (kisa, sneg) i prisiljavaju me da ih menjam samo zbog toga, sto je bezveze, jer je lice cipele jos uvek savrseno. vracam se martinkama koje imaju najbolji djon na svetu. ko ne da na mostu, platice na cupriji.
unapred hvala na pomoci!

Comment