Verovatno ovde ima ljudi koji znaju malo više o ovoj tematici, pa se nadam da bi hteli da podele recept kako se ovo radi (svinjski proizvodi već vise na tavanu, al oću da osušim nešto manje kalorično
) Kuku Đole holestorol....
.
Dakle koliko ja znam šarana je potrebno očistiti pa umuljati u pac, e tu e najveći problem. Šta sve ide u pac? So je obavezna, vegeta? čuh da stavlja narod i ruzmarin...
Jedan dan stoji u pacu, drugi dan ide na vešanje da se iscedi pa 3 dana ide na dimljenje...
Koliko sam (ne)precizan u opisu radova?


Dakle koliko ja znam šarana je potrebno očistiti pa umuljati u pac, e tu e najveći problem. Šta sve ide u pac? So je obavezna, vegeta? čuh da stavlja narod i ruzmarin...
Jedan dan stoji u pacu, drugi dan ide na vešanje da se iscedi pa 3 dana ide na dimljenje...
Koliko sam (ne)precizan u opisu radova?
Comment