Pa dobro ako stigne druga poruka sa takvom sadrzinom onda je to to al na osnovu ove jedne tj prve bio sam zbunjen
sad cu ti obrisati 1400 postova
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Prošao sam kroz isti slučaj pre oko 2 godine. Znači beži od toga.
U sledećem oglasu će ti tražiti da mu pošalješ novac unared, pa kada ne pristaneš onda samo deo novca kao garanciju preko Western Union-a ( otiđi na njihovu stranicu i vidi sam šta kažu za takve transakcije ).
Videćeš na internetu još takvih oglasa sa sličnom tematikom. Auta su uglavnom napucana i 30 - 50% ispod cene ( što je samo po sebi sumnjivo ), svi su otišli u Veliku Britaniju da rade i imaju problem sa kontra volanom. Ako se potrudiš možeš naći i originalnu sliku auta u prodaji ( pošto to nije njegov auto nego su slike skinute sa drugog oglasa gde je auto sa realnom cenom ).
Moj ti je savet kupi nešto opipljivo, što ti je pri ruci da ne bi ostao bez para i auta.
Od kad mi je stigao mail pa sve do sada ,slusam vas, i guglam neumorno na te variacije.Definitivno ima svega i svacega-to stoji.
Sad bih se vratio na predmetno vozilo.Nije nista spektakularno jeftinije od ostalih ponudjivaca(+- 1000e) ali to je sada jako diskutabilno,da bi ulazili u tu pricu.Kako sam kupac za vozilo do +- 50.000km,to je ono sto me je privuklo.E sad,imam problem sto ne umem da okacim sliku ovde,na kojoj se jasno vidi da vozilo pored ovog o kom mi pricamo,ima engleske table-znaci definitivno postoji i tamo je gde je rekao.Znaci nije slika iz kataloga i tome slicno.Dalje-u oglasu stoji broj telefona i ime prodavca.Broj je Svajcarski.Dalje-kako Svajcarci imaju obicaj da u oglasu stavljaju starost vozila a u ovom pise (3 Jahre und 5 Monate),to je bas upravo ono vreme koje on navodi da je proveo na radu-SLAZE SE.Znaci dosao,kupio nov auto,radio i sad otisao i nemoze sa njim nista-ima logike
Ajde ako nekom nije tesko da mi na PP posalje ojasnjenje kako da postavim sliku ovde.
Hvala vam!
iz mog iskustva 99% je prevara. Probaj da ga kontaktiraš sa još nekim mail-om pa vidi šta će ti reći. Meni je slao mail sve dok mu nisam kopirao drugi koji sam dobio( naleteo sam na još jedan oglas na internetu ) i poslao mu. Više se nije javljao a oglas je izbrisan isti dan.
reci ce ti da nema nikakvih problema i da treba da uplatis odredjenu svotu novca firmi koja ce da uradi transport kao neki avans. jesam li u pravu? a fiesta kakve je, puca, u zivotu takvu nisi video ?!?
Ovu sliku kad uvecate ,videcete da ovaj dzip ispred ima Engleske(po njegovoj izjavi Irske) tablice.
Volan na levoj strani-znaci ne laze
Kako Svajcarci imaju obicaj da kod oglasavanja stave i starost auta (3 Jahre und 5 Monate u mom slucaju) i to se slaze.Dosao na privremeni rad,kupio nov auto,zavrsio posle 4 godine i sad moze da place pored njega jel u njegovoj domovini ne moze da ga registruje.
Ma Srbina jos niko nije na tu foru uradio,to se slazem,ali ja imam utisak je ovo BAS taj auto.Vidis da nije namerno akcentovano na ovom drugom autu da bude u kadru.Dal me razumes sta ocu da ti kazem
Brate ajde opet da napisem. Trazio sam i ja tako auto pa sam nasao neki do jaja ultra jeftin. Isto hoce da mi posalje covek bez naknade. Ja mu poslao adresu i reko salji. Onda stize mail da ipak moram na racun te firme da uplatim celokupan iznos, da zna da sam ozbiljan, pa ako mi se auto ipak ne svidi ta firma mi vraca pare, a ako mi se svidi zavrsavamo posao.
Nemoj bez veze da se radujes i da se nadas. Videces uskoro o cemu se radi. Nisi ni prvi ni poslednji i ovo im je jedna od fora
Svi te razumeju, a da li ti razumes gospodina koji zeli da ti posalje automobil da ga ti vozis pet dana i ako ti se ne svidja vratis i to sve besplatno? Jako fin cikica
Verovatnoca da je ovo istina ravna dobitku na Loto-u
Comment