STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Re: STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Ja imam drugaciji problem. Zivim u kuci sa dvoristem, i oboje kola parkiram u dvoristu. Ali desava mi se cesto da kad neko komsijama dodje, parkiraju se meni ispred kapije, tako sto me zagrade da ne mogu da izadjem iz kuce. Toliko drsko to ide, da ne samo sto me zagrade da izadjem kolima, nego se toliko blizu nabiju kapiji, da ne mogu ni peske da izadjem. Pokusao sam da zamolim komsije da svoje goste zamole da ne parkiraju ispred moje kapije, ali bez uspeha, obojica su izuzetno drska po svim pitanjima. A ni gosti im nisu bolji, i sto je problem u celoj prici, uvek razliciti im dolaze. Par puta sam zvao parking servis, i kazu da ce doci, al ni posle sat vremena ne dodju. Stubic bi mi resio problem, al ne smem da ga postavim. Oni ne postuju zakon, rade sta hoce, nadlezna ustanova blago receno neefikasna, jedini ja koji postujem zakon sam, da izvinete na izrazu, jebana strana. Ja nemam tapiju na to parce trotoara, al po zakonu ne sme da se parkira ispred izlaza na kapiji. Jel ima neko neki pametan predlog?
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up

Comment

• Williams
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 556
      • Beograd- Cerak

Stavi neki betonski blok ili 2 grede naslonjene na kapiju. Mozes da postavis i onaj "nosi pauk" znak dodatno. Ako i to ne pomogne, kreni da se parkiras ispred komsijine kapije.

Kako moze da se otkupi parking mesto od grada koje nije u nekoj zoni i koliko to otprilike kosta?

Comment

• nik2yu
        CBC Senator
        • 19.11.2007
        • 298
        • belgrade

Originally posted by Hermes
        A kod mene je `pametni` komsija iz susedne zgrade stavio stubic na parking mesto ispred moje zgrade, i sad je on frajer sto ima uvek mesto, a mi smo glupi ,pa se vrtimo po 15 minuta dok ne iskrsne mesto.

Genije je postavio stubic ispred TUDJE zgrade!!!Ej! A jos vise se iznerviram kad vidim da ga je mrzelo da otkljucava ``svoje`` mesto, pa se parkira na neko obliznje slobodno......Nekad sam prosto zatecen ljudkom bezobzirnoscu

Kome mozemo da se zalimo da mu srusi to ( mada pretpostavljam da bi trebalo da to licno uradimo)?
        Neko je spomenuo komunalnu sluzbu ili sta vec... e sad ne znam kome se zaliti al znam da postoji resenje. Kod mene je isto tako neki baja postavio 2 stubica i razvukao lanac neki izmedju, komsije zvale neku sluzbu, i sutra dosli momci i odsekli stubice
        Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• siki
          CBC Član
          • 05.03.2009
          • 46
          • Kruševac

Drugari,lepa tema se razvi u diskusiju(zahvaljujući tapiji ) oko tih stubića.Sav problem je u sileđžijama i nekulturi vozača U Kruševcu te institucije postoje na papiru,ali u zbilji nefunkcionišu.Neće danas niko sa nikim da se zamera,ili je sve komercijala(mito).
          Oni ošišani i glavati tipovi što voze neke of rod bmw ili audijeQ7,cajene,ti su najgori,pa mlađi napaljeni klinci vide od njih i onda ih kopiraju u ponašanju-a policija usput okreće glavu u drugu stranu,kao ne vide.
          Koliko puta zvao pauk,samo prođe i ne sme niti da pogleda a da mu sečeš gume još gore,ko zna ko ima pištolj-
          Trebalo bi nešto globalno uraditi(zakon-peticija ili slično)Pošten i kulturan građanin je uvjek ebena strana

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

U Novom Sadu ima dosta zakupljenih mesta od parking servisa, firme zakupe i stave stubiće, čak su ta mesta i drugačije ofarbana, naravno mesta za invalide niko ne poštuje ali budu povremeno akcije pa ih nose svakih 15 minuta, i onda se malo smire nesavesni vozači.

Šta da radiš?!? Momka iz perionice pored mene, su u subotu unakazili, samo zato što je zamolio "čoveka" da se skloni da istera auto iz perionice, svi znaju da je perionica, ima i znak za nepismene i lepo piše na sedam jezika da se tu ne parkira, ali stoka je stoka.
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Kako mislis unakazili? Pa jesu li organi vlasti regovali?
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Pa, jesu, uhapsili su ga, šta sad to vredi dečku kad su mu skakali po glavi i kad je operisan (baš gledam snimak, imamo 50 kamera, ali nama samo služe da se posle vidi ko je koga ubio na parkingu, ko je koga tukao preventivno ne deluju, kad je sve to drogirano, pijano i ludo), telohranitelj jedne poslovne žene, izašao u život sa njenim autom (na 3 metra odatle je parking za 200 vozila, ali znaš kako je kod nas mora da se parkira u lokal pored stola), radi još negde kao izbacivač i misli da je... nemam pojma šta je u njegovoj glavi.
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

Originally posted by 206

Kad ides ulicom 29-tog Novembra iz pravca centra, nekih 20-ak metarapre raskrsnice sa Cvijicevom, ima skretanje udesno u neki pasaz od tog kobajagi malog trznog centra, i ima rampa za podzemnu garazu. Dole u garazi, pored par firmi za distribuciju stampe, ima i jedna radionica koja izmedju ostalog pravi i stubice.

Bio sam dole, i voljni su da urade ali im treba skica. Jer im to nije specijalnost

Mozda da pogledam na auto-otpadima, ako neko ima jos neku ideju...

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

Strasno...to ima samo kod nas.
                    Telohranitelj Boze ko sve danas radi obezbedjenje. Sto ludji to bolji izgleda.
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Originally posted by shadow
                      Ja imam drugaciji problem. Zivim u kuci sa dvoristem, i oboje kola parkiram u dvoristu. Ali desava mi se cesto da kad neko komsijama dodje, parkiraju se meni ispred kapije, tako sto me zagrade da ne mogu da izadjem iz kuce. Toliko drsko to ide, da ne samo sto me zagrade da izadjem kolima, nego se toliko blizu nabiju kapiji, da ne mogu ni peske da izadjem. Pokusao sam da zamolim komsije da svoje goste zamole da ne parkiraju ispred moje kapije, ali bez uspeha, obojica su izuzetno drska po svim pitanjima. A ni gosti im nisu bolji, i sto je problem u celoj prici, uvek razliciti im dolaze. Par puta sam zvao parking servis, i kazu da ce doci, al ni posle sat vremena ne dodju. Stubic bi mi resio problem, al ne smem da ga postavim. Oni ne postuju zakon, rade sta hoce, nadlezna ustanova blago receno neefikasna, jedini ja koji postujem zakon sam, da izvinete na izrazu, jebana strana. Ja nemam tapiju na to parce trotoara, al po zakonu ne sme da se parkira ispred izlaza na kapiji. Jel ima neko neki pametan predlog?

Slecei put kad ti tako aprkira a nece da se pomeri lepo shrafciger u ventil i sve 4 gume mu ispustish.A ako krene da se buni stavish neku palicu pored ili pajser neki i pitash jel ima problema.A onda zovesh pauka da nosi i to zovesh na 10 minuta dok se ne pojave

I love my

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ovo su pogrešni i opasni saveti ako nisi spreman i sposoban da ga podržiš silom ili oružjem a to nije 99 posto notmalne populacije, zato ih nemojte deliti.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• siki
                          CBC Član
                          • 05.03.2009
                          • 46
                          • Kruševac

Ej drugari,ja sam razmišljao da kupim neki krš(moskvič ili neki tako jači sa mnogo gvojza)pa kad izađem sa svojim autom uparkiram krš pa nek ga grebu kolko hoće i nek zakače svojim kolima akohoće,kad se vratim krš van a ljubimac na parking.
                          Znam ja da javni prostor nije rezervisan samo za mene ali postoji neka kultura življenja i ponašanja-al da bi svi hteli u kafić,banku,supermarket kolima nerazumem-jel dokazuju muškost(koja im verovatno fali tamo gde treba)-od huligana i sileđžija više nemoš da živiš.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                            - 42 -
                            • 03.02.2005
                            • 2235
                            • Novi Sad

Agde sa kršem onda? Dva je uvek dva... a jedno parking mesto.

Comment

• Gavra
                              CBC Senator XXL
                              • 06.03.2008
                              • 2031
                              • Beograd

Zasto da mu busi gume,preti ili bilo sta slicno?

STUBIC svako moze da plati Beograd putu i najam parkinga se placa mesecno kroz info stan,ja za parking mesto na trotoaru placam 690din mesecno evo vec 15 godina.Podneses zahtev,pokazes prijavu prebivalista i platis montazu.Oni dodju postave i daju ti broj na koji zoves pauka koji dolazi za 10min.Jer radi samo za klijente koji placaju najam.
                              Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Ja nesto sumnjam da to moze za bilo koji deo grada da se zahteva..

Mozda je potreban neki poseban osnov za to?

Comment

Working...
                                X