STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • siki
    CBC Član
    • 05.03.2009
    • 46
    • Kruševac

Re: STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Pa verovatno je to u Bgd regulisano nekako,al brate ovde u Kruševcu vlada zakon jačeg i bezobraznijeg.

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

@Gavra kome se podnosi zahtev ? Parkingu servisu ili ?

Comment

• Williams
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 556
        • Beograd- Cerak

Uopste nije mnogo 700 din mesecno. I mene zanima sta i gde konkretno. Jel dodju i obeleze mesto sa sve onim znakom? Jel moze bilo koji deo grada?

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Ja sam se raspitivao u opshtini i rekli su da u beogradu samo fimre mogu da zakupe mesto tako da sumnjam da mozhe

I love my

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Kani, ne citas, napisao sam vec
            gradski sekretarija za saobracaj

Odeljenje za stacionarni saobraćaj

* analiza stanja mirujućeg saobraćaja i definisanje rešenja za zauzeća javnih saobraćajnih površina;
            * analiza i eksploatacija javnih garaža i parkirališta;
            * organizacija mirujućeg saobraćaja na javnim saobraćajnim površinama;
            * davanje saglasnosti za rezervaciju parking mesta na opštim parkiralištima;
            * davanje saglasnosti za ustupanje saobraćajnih površina za druge sadržaje.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Gavra
              CBC Senator XXL
              • 06.03.2008
              • 2031
              • Beograd

Originally posted by Kanarinac
              Ja sam se raspitivao u opshtini i rekli su da u beogradu samo fimre mogu da zakupe mesto tako da sumnjam da mozhe
              Mozda,meni su se parkirali na ulaz u dvoriste,pa sam resio sa njima da oni postave ja placam i oni nose paukom svakog ko je bezobrazan.
              Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

Interesantna tema! Na kraju , zna li neko kako ide procedura sa iznajmljivanjem parking mesta i da li je to uopste moguce!?

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Jeste, ali je u okviru zona moguce samo na odredjenim mestima predvidjenim za to (za Dorcol je to, recimo, u okviru ulicica oko Skadarlije) i kosta mesecno kao osrednji polovan Jugo.
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Delija
                    CBC Senator XXL
                    • 29.08.2005
                    • 310
                    • NS
                    • plavi auto

Sad videh ovu temu...

Iskreno, par puta sam bio u iskusenju da polomim te glupe stubice, sve zajedno sa vlasnicima auta i autima... :-/
                    Po kom bogom danom pravu bilo ko moze da prisvoji neko parking mesto ???
                    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Pa ne moze.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1552
                        • Bezanijska Kosa

Veoma je sebicno da neko sam se bi odvaja parking mesto pa cak i da ga zakupljuje ali znate li vi kakav je osecaj kada se oko ponoci vracate kuci, ulica krcata automobilima i onda vidite nekog baju koji je zauzeo dva parking mesta ili neki gradski autic koji vozi neka cica i koja ni malo savesti nema o tome da je deficit sa parking mestima, a zauzela dva mesta. Zato sam i pitao da li moze da se iznajmi parking mesto i pod kojim uslovima i koja je procedura za to. Inace ja ne zivim u centru niti tamo gde su parking zone.

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Pise ti ispod nick-a da si na B.kosi
                          Imam isti problem na nBGu. Pocinje da biva smesno... Gledam ljude kako se parkiraju i zauzimaju dva mesta, a nemam zivaca da se sa njima objasnjavam.

Comment

• Marcus
                            CBC Senator XXL
                            • 19.10.2007
                            • 631
                            • Novi Beograd - B62

Vocko, ti si bar u tom bloku gde nije tolika guzva... Cini mi se da si u severnom delu, dok na parkingu juznog dela, gledam kako kamion poprecno stane na onaj parking pored ulice... autobusi isto... Mesta koliko hoces

Kod mene ovamo, 62 blok, je situacija mnogo zeznutija... Slobodnog mesta NEMA.. Hvala Bogu svi postuju to "jedan auto - jedno mesto", al ni to nije dovoljno... Cista je sreca naci parking, pogotovo u vecernjim satima...

Stubici su po meni ok samo u centru, gde mesto moze da se zakupi, al neka bahatost u delovima grada kao sto su NBG, BB i slicno, nije ok...

Comment

• markofpi
                              CBC Senator XXL
                              • 27.07.2006
                              • 1552
                              • Bezanijska Kosa

Originally posted by Vocko
                              Pise ti ispod nick-a da si na B.kosi
                              Imam isti problem na nBGu. Pocinje da biva smesno... Gledam ljude kako se parkiraju i zauzimaju dva mesta, a nemam zivaca da se sa njima objasnjavam.
                              Zabiravih da mi to pise!
                              Inace taj stubic bi bio jako interesantan na mestu gde je ulaz u zgradu. Naime mi koji zivimo u tom ulazu mozemo da postavimo jedan takav stubic. Time dobijamo cist prostor ispred ulaza od zgrade, a uvece posto ko za inat uvek fali 1-2 parking mesta svaki stanar treba da ima po jedan kljuc i kad nema mesta uparkira se tu, a ne kao i do sada svaki indijanac i to tako da ne mogu da prodjem vec moram okolo po travi i blatu kad je kisa.

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

U Beogradu u zoniranim delovima ne mogu stubici da se stavljaju. Moze pravno lice da zakupi parking mesto na ulici - u radno vreme ili 0-24h i obe varijante su jako skupe. Ako neko stane na obelezeno mesto, zove se pauk i oni dodju (obicno su vrlo azurni oko tih sto placaju).
                                Ako neko stane ispred kolskog prolaza ili garaze gde nema zona isto se zove pauk, ali pretpostavljam da nisu bas toliko azurni i da ih treba cimati. U svakom slucaju ja bih bio uporan i zvao ih non-stop jer znam par primera "dosadnih" koji su tako uspeli da ih nateraju da dolaze i kupe ispred njihovih ulaza (pretpostavljam da caste malo ove iz Parking servisa kad dodju). Komsije mogu da kenjaju, ali nakon nekog vremema svi shvate da je "taj drkadzija i da zove pauka", pa prestanu.
                                Koliko vidim u unutrasnjosti u Srbiji je dzungla, pa verovatno da ima svacega. U Arandjelovcu postoji obelezena zona za parkiranje ispred hotela i ako ne platite parking - odnesu vam auto (umesto da napisu kaznu)...da bi ispostavilo da to rade samo kolima koji nisu AR?!...
                                Za one kojima smeta stubic, treba stanari,gradjani da se organizuju i da pisu dopise nadleznima i malo da dosadjuju...kad se organizuju i na smenu to rade nije smaranje i istera se pravdu...malo ume da bude sporo, ali na kraju sklone to...bar u Beogradu hoce. Red je da siledzijama koji misle da je opste i javno - njihovo i licno, da se pokaze da nije, a jos bolje kad se to uradi elegantno bez sile i frke jer ti likovi bi bas voleli da se uleti u klinc zbog njihovog ****nog stubica. Moj komsiluk je uspeo da skine stubice kockarnici Aleksandar iako Majkic nije naivan lik ni malo, pa sto bi se tolerisale neke lokalne siledzije.

Comment

Working...
                                X