LOPOVI!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

LOPOVI!

Verujte li, da je polaganje prijemnog ispita, na ekonomskom fakultetu u Beograd, ravno 5800 dinara.
    5800 dinara za 2 parceta papira sa testovima. Sramota za fakultet, za drzavu ( koja by the way postoji, a u stvari ne postoji, za nju treba dozvoliti eutanaziju ), generalno fuj...
    Mogu da zamislim kada krene lopovluk sa kupovinom specijlanih i novi knjiga, koje su napisali profani...
    Ma bolje da se bavim kriminalom, bar te postuju, a ovi te ****du vo vjek i vjekova...ne znaju da stanu.
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)
  • ciklon
    CBC Senator XXL
    • 11.08.2008
    • 362
    • Beograd

Re: LOPOVI!

Plaćaš upis, plaćaš školarinu, plaćaš udžbenike koje su izdali profesori i koji su uslov da bi položio ispit bez obzira na nivo znanja... To je horor na koji moraš da budeš spreman.
    Mene je profesor iz Sociologije rušio samo zato što nisam kupio njegov udžbenik već sam ispit spremao i spremio iz fotokopije njegovog udžbenika....To je ispit oko koga sam se najviše patio.
    Inače, reč je o Višoj medicinskoj školi, sam predpostavljaš koliki je značaj Sociologije u strukturi obrazovnog profila višeg fizioterapeuta...
    ponika marke ROG :-)

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

He, he, he!
      Pa, ako upises, platices jos oko 6.000 upis iako si na budzetu!
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Je'em im majku svima.....
        Sram treba da ih bude.
        Ima da budem posteni organizovani kriminalac, alisa biznismen, da vozim Cayenn...i bicu posteniji od tih derikoza.
        Samo cu reci, na cast im i na obraz.
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

sine, samo cuti i placaj to, isplatice ti se vise nego tom kriminalcu

ili idi na megatrend ili tako neki mega fakultet

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Diploma ekonomskog je kod nas trenutno najvrednija i biće sigurno još neko vreme... u stvari sve dok/ako ne pokrenemo nauku, tehniku i industriju, a onda je logično da bude ETF, ali je trenutno ekonomski bez premca.

Samo je problem što si pomislio da je školovanje u Srbiji besplatno

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Jes' da glupo zvuci, ali je pre demokratije bilo besplatno, tj. mnogo jeftinije
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Cherokee_NS
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2009
                • 802
                • Novi Sad

Sta se bunis, davno je proslo to vreme kada se sve placalo "iz budzeta"....

Prijemni kad sam radio bio 5000.... Upis jos 5000..... Svaka overa semestra min 1500 dinara (u medjuvremenu je poraslo i do 1800).... Cena izlaska na ispit 200 dinara... Kad je vanredni rok onda cena bude 500, 800 ili 1200 dinara, sve zavisi..Gde su tu jos knjige, literatura... Nije studiranje jeftino uopste ......
                Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Gile_GTI
                  CBC Veteran
                  • 15.02.2009
                  • 107
                  • Beograd-Karaburma

samo da vam kazem da je podizanje papira prilikom ispisa sa megatrenda 200 evrica.... pa vi vidite ko su lopovi....

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

Originally posted by sri98
                    Jes' da glupo zvuci, ali je pre demokratije bilo besplatno, tj. mnogo jeftinije
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Pa zato svi i idu preko da studiraju .
                      Kad vec placas da znas sta si platio. Ovde dobar deo fakulteta nema ono svetsko-evropsko priznanje(kako se vec zove ne znam) ,a tamo makar placas pa ako iole vredis imas odma i gde da se zaposlis. Ovde ti je sistem ako imas vezu onda je imas i ne treba ti nikakva skola,eventualno dva velika odmora osnovne skole. A ako nemas vezu onda ces da duvas u prste kao sto si mogao i pre faksa,a ostace ti mnogo vise para u dzepu i pri tom se nisi guzio 4-5 godina.

a i to sto je Sri reko je potpuno tacno samo tad taj fax nije vredo nigde nista ,mada i sad ne vrede nesto mnogo.
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

neki su se i priznavali u evropi i sad. npr medicina je bila ok, za sad je trebalo samo jos par ispita za nostrifikaciju, pa je bilo i amera koji su dolazili ovde, bilo im jefitnije
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sasha015
                          CBC Veteran
                          • 29.02.2008
                          • 153
                          • LOznica
                          • Hyundai i-20

1.veoma si ogorcen,a jos nisi ni poceo da studiras.Sta li ce tek biti kada dodjes u "stvarni svet"fakulteta?Jos si ususkan u "srednjoskolskom krevetu"
                          2.studiranje vise nije i nece biti jeftino.Ta vremena su prosla,ostala u 90.Knjige nisu jeftine,cak stavise,skupe su i preskupe.Ali neko je u te knjige ulozio svoje znanje,vreme,trud.Druga je stvar,sto mi ovde u Srbiji imamo misljnje da sve treba da bude dzaba,pocev od piratskih windowsa sa kojih postujemo.
                          3.Fakulteti imaju svoje troskove,i finansiraju se i iz sopstvenih prihoda.A jedan od tih prihoda je cena polaganja prijemnog ispita.Naravno i cistatice moraju imati jedno 500 evra platu

Polako,nagledacse se tolko nepravde,da ces mozda u jednom trenutku reci:"Neka je prijava ispita 1500 dinara,neka mu je knjiga 2500 dinara,samo da ja polozim i zavrsim ovo i da ih vise ne gledam nikada"

Comment

• srdjanissan
                            CBC Senator XXL
                            • 20.11.2008
                            • 720
                            • beograd

to sto kazes je jos i dobro FON,fakultet na kojeg svi trce da se upisu,na kome sam i ja evo drugu zavrsavam
                            polaganje za oba smera ti je 10800din,upis zaboravio ispit 500 i 1000dinara,knjige sve preko 800,1500evra godina,placas ovo,placas ono,ali ipak je to FON jedan od najtrazenijih fakulteta,jel upada i u IT i finansije,menadzment,kvalitet,sve zivo.
                            dekanka dolazi na fax sa: sab aero,star 3godine,rav4 nov model,mini S,i pre 2 dana nov bmw z4,mislim,sta da kazem
                            kad koči,cepa gume i prevrće se!
                            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Wayat Erp
                              CBC Veteran
                              • 17.04.2009
                              • 121
                              • Beograd
                              • Hyundai Elantra 2.0 crdi

Postoji ona narodna:"Svaka skola se placa"...zasto bi sa visokim obrazovanjem bilo drugacije?
                              Sve je skupo i preskupo za nas standard...Dobrodosao u real life....sta ce tek biti kada krene kompletno samostalno finansiranje zivota...udjes u prodavnicu kupis hranu za rucak,kasirka kaze 1500din,pogledas u korpu i mislis da se nije negde zeznula,pogledas racun a ono to je to...zajebano je vreme...zivot je skup...

Comment

Working...
                              X