Posto nemam nikakva iskustva sa dvostubnim dizalicama a imam nameru u skorije vreme da je kupim
interesuje me na sta najvise treba obratiti paznju prilikom kupovine (da napomenem)polovne.
Mozda se iskombinujem za novu ali nemam pojma jos radim garazu za nju pa koliko mi ostane ali polovna mi ne gine.
Cene su razne a i kvalitet ide uz njih,da ne pricam o penzionerskim Wurt dizalicama koje su trenutno previse za moj dzep.
Bio sam se zagrejao za novu ona je 2000e marke EVER ENTERALnosivosti 4000kg
visina dizanja 1900mm
vreme dizanja 55 sek
snaga motora 2.2kw
tezina 80kg
automatski elektromagnetni sigurnosni sistem zakljucavanja
gumena zastita kod otvaranja vrata na vozilu
i tako to.
E sad po meni za ove pare to su dobre karakteristike plus sto ljudi doteravaju i postavljaju sa garancijim od godinu dana.
Sta mislite o Bnjaluckim dizalicama ima ih remontovaih za 1400e 1000e raznih cena.Na sta najvise uopste obratiti paznju,na kardan lanac vijkove za njih sam cuo da su najskuplji kad stradaju.Elektro hidraulicne elektro mehanicke,
neko ih ima neko zna nekog ko ima,svaki komentar koristan
interesuje me na sta najvise treba obratiti paznju prilikom kupovine (da napomenem)polovne.
Mozda se iskombinujem za novu ali nemam pojma jos radim garazu za nju pa koliko mi ostane ali polovna mi ne gine.
Cene su razne a i kvalitet ide uz njih,da ne pricam o penzionerskim Wurt dizalicama koje su trenutno previse za moj dzep.
Bio sam se zagrejao za novu ona je 2000e marke EVER ENTERALnosivosti 4000kg
visina dizanja 1900mm
vreme dizanja 55 sek
snaga motora 2.2kw
tezina 80kg
automatski elektromagnetni sigurnosni sistem zakljucavanja
gumena zastita kod otvaranja vrata na vozilu
i tako to.
E sad po meni za ove pare to su dobre karakteristike plus sto ljudi doteravaju i postavljaju sa garancijim od godinu dana.
Sta mislite o Bnjaluckim dizalicama ima ih remontovaih za 1400e 1000e raznih cena.Na sta najvise uopste obratiti paznju,na kardan lanac vijkove za njih sam cuo da su najskuplji kad stradaju.Elektro hidraulicne elektro mehanicke,
neko ih ima neko zna nekog ko ima,svaki komentar koristan
Comment