Shaniranje na autoputu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Shaniranje na autoputu!

Znaci cega nema na nasim putevima....

Bio sam danas do BG da podignem pasose iz grcke ambasade.... I negde na pola puta od naplatne rampe do Beograda vidim auto kraj puta... sva 4 upaljena... covek nesto mase... pokusava da privuce paznju.....

Aj reko, vidim da ga svi prolaze... da vidim sta je muka.... Stanem, vratim se malo u rikverc.... Kad ono

Crnpurasti stranac me prvo pita dal pricam engleski... Nakon potvrdnog odgovora krece prica....

OOOO kakvo olaksanjeeee ... konacno neko kome moze da se pozali... tralalalala i tako to.... Krenuli su iz Litvanije.... ne radi mu kreditna kartica... bla bla bla gorivo... bla bla i krece da skida "zlatan" (ili mozda stvarno zlatan) prsten i nesto jos prica... da bi instant dobio NO Thank you... Bye... Ubacivanje u D i odlazak sto brze mogu....

U pitanju je bio crni BMW, mislim serije 5, noviji od 96/98 godista... tablice ne pamtim... Kao sto vec rekoh... "crnpurasti" vozac, dok suvozaca nisam ni video.

I sad ti u danasnje vreme stani i pomogni nekom na putu.... hmmmmmm pa jos na sred auto puta!

Ovo je napisano cisto kao informacija... PAZITE kome stajete... da je bio mrak... ko zna.. ko zna....
  • NESA G
    CBC Član
    • 16.05.2009
    • 47
    • beograd

Re: Shaniranje na autoputu!

ista prica se meni desila davno samo je automobil bio drugi....a ortak jos kupio prsten kao zlatan ma uzas....
    i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red

Comment

• vujke
      Admin
      • 29.09.2004
      • 1673
      • Mladenovac
      • Daewoo Lanos 1.5SX

nja...

viewtopic.php?f=8&t=17698&p=303833&hilit=odradjiva nje#p303833
      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• DraxNS
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2006
        • 520
        • Bačka Palanka
        • Peugeot 307 SW

Znao sam da mi je cela prica odnekud poznata... zato sam je odmah i skontao

Eto kako ovakve teme pomognu ljudima... da obrate paznju.... Da nisam citao taj topik sa glasanjem... ko zna kako bi danas prosao...

Comment

• dejanks
          CBC Član
          • 09.04.2009
          • 10
          • krusevac

Ha...desilo se mom drugu,pre desetak dana na putu od naplatne rampe Pojate ka Cicevcu, zaustavio ga Bugarin sa "suprugom" i na istu foru mu uvalili dva prstena i narukvicu za 500din. Ne zna koji je auto bio u pitanju! A istog dana popodne na izlaz za Smederevo, ali tu nije stao...

Comment

• bax76
            CBC Senator XXL
            • 07.11.2006
            • 605
            • BG

Mene je Turcin tako startovao pre par meseci, dok sam vozio bajs po starom novovsadskom putu. Nema za gorivo, pa da kupim prsten.

Comment

• punkerisimo
              CBC Član
              • 18.05.2009
              • 10
              • Novi Beograd

Pre par dana sam video identičan slučaj na delu autoputa BG-NS, par kilometara pre NISove pumpe...
              Lik maše kao sumanut, pa sam usporio da vidim u čemu je problem
              Ista priča...

Comment

• DraxNS
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2006
                • 520
                • Bačka Palanka
                • Peugeot 307 SW

Gde je sad policija??? Gde su sad presretaci?? Ako vec zuje po autoputu.... mislim da bi im SLUZBENA DUZNOST bila da se zaustave i da provere zasto automobil stoji u zaustavnoj traci a vlasnik mase rukama....

Ali ne... to nije tako interesantno....

Comment

• DovlaK
                  CBC Senator XXL
                  • 24.07.2008
                  • 560
                  • Beograd

Imao si sreće to je lakši oblik... mog matorog su tako zaustavili pre nekoliko godina ista priča i ne znam zašto je on izašao iz auta i iskoče još dvojica iz nihovog auta i neka dvojica iza grmlja, ovaj s kojim je pričao izvadi utoku i kao ne mrdaj... ovi iz grmlja seli u kola, ovi ostali nešto galamiše i vrate se u Merdžu i odoše i oni... srećom za matorim išlo još 4 auta (bili na nekoj godišnjici mature šta li već) i naiđoše 15 sekundi nakon događaja i krenu u poteru, stignu ih i ubiju Boga u njima, ali eto da nisu ovi išli za njim, ostade bez auta iz najbolje namere da pomogne nekom
                  Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Milorad90
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2007
                    • 975
                    • Beograd

Ovo su mi par drugara sofera pricali....

Recimo u Italiji pretezno, stanu na pumpu da odrade pauzu,legnu da spavaju, dodju pljackasi i preko ventilacije uprskaju gas za uspavljivanje...ti spavas ko top a oni ti preturaju po kabini.To je uglavnom na losijim pumpama,bez osvetljenja...Muku muce Italijani sa kriminalom.

No kazu da ima i za to resenje,obavezno se stavi spaner izmedju vrata, zatvori se ventilacija,prozori i otvori se siber ako je moguce,odnosno da nije lako dostupan.I da gledati da se parkiras pored turcina.Oni obicno idu u konvojima i znaju da dezuraju pored kamiona na smenu, zato sa njima uvek treba biti fin

Ili znam za jos jednu foru,pridje ti kurva i ti je ubacis u kabinu da odradite jel'te radnju, a onda za njom dodje jos i mafija i opet si opljackan.

Comment

• mb12
                      CBC Senator XXL
                      • 06.11.2006
                      • 640
                      • Vrbas
                      • Mazda 626 2.0 TD

Eeeee. ovo je jos OK...provalis ga, ZDRAVO, ubacis u brzinu, gas i odes...A gde si da vidis emancipovane severne komsije, Evropejce, i njihove auto puteve. Prosle godine zamalo da mi tastu maznu ganc novi MB Vito. Preteknu ga na autoputu i masu ko mutavi, kao u fazonu nesto nije u redu sa kombijem...covek gleda, sve ok, kombi prede, da je elektronika u pitanju, prijavio bi mu kvar, al onda mu se upali lampica u glavi i izvuce iz "memorijske lokacije" mozga da su njegovom prijatelju, na isti takav nacin, i isti takav kombi, i takodje u istoj zemlji ( koja koincidencija ) maznuli na takav nacin...zaustavili, pistolj u celo, oni odvoze vozilo, a ti sedi i placi....Covek na gas, i ganjali ga dobranih 10 km...kasnije mu se odlepili, al kao sto rece ovo mu se nikad nije dogodilo kod nas iako je presao ex SFRJ uzduz i popreko, pa ex SRJ, pa sada RS, i niko mu nece moci nadoknaditi sav taj stres tih 10 km i sve sta mu je prolazilo kroz glavu sta mu se moze desiti...e pa role, pamet u glavu i nikom nema stajanja, pa nek je i neka najgrdja nesreca ( nedaj boze ), a ti lepo prodjes, ali pozoves cajose i hitnjak, jer nikad neznas na sta su gmazovi spremni da bi te ofuljili.

Pozdrav!

Comment

• zvrle
                        CBC Senator XXL
                        • 01.11.2005
                        • 961
                        • Beograd, Batajnica
                        • Golf 4

Originally posted by DraxNS
                        Gde je sad policija??? Gde su sad presretaci?? Ako vec zuje po autoputu.... mislim da bi im SLUZBENA DUZNOST bila da se zaustave i da provere zasto automobil stoji u zaustavnoj traci a vlasnik mase rukama....

Ali ne... to nije tako interesantno....
                        Tu su nemoj da se brineš, jutros oko 9 viđeni kod naplatne rampe batočina, u smeru ka bgu
                        “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Milorad90
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2007
                          • 975
                          • Beograd

Danas mi je neki ganci trazio za gorivo na omv na Novosadskom autoputu kod Metroa, ja prao auto i on isto.Prilazi drugu prvo i nudi mu prsten i nesto mu prica,ja pogledam koji auto voze kad ono crni bmw5 ,ceske tablice, oko 96-98 godiste kao sto je Drax opisivao.
                          Prilazi meni i krece da prica, ja mu samo rekao nemam pare sta god da prodajes i ode.
                          Pitam druga sta je hteo,kaze trebaju mu pare za gorivo.Posle se setim ove teme i ukapiram sta je hteo.

Da, vazi sto mu trebaju a vozi novog bmw i jos ga pere na omv

Comment

• mistermobil
                            CBC Senator XXL
                            • 09.11.2008
                            • 469
                            • pecinci

Malo offa i malo zezze: zamislite foru,vec si iskusan lik,znas da prepoznas prevarante,a imas u sebe utoku i dozvolu za nju..pridju likovi da te `odrade` a ti skontas o cemu se radi,izvadis utoku i ti njima uzmes pare,telefon i dokumenta,a ako si sa jos nekim uzmete im i auto i nastavis dalje do prve jaruge gde ga lepo `parkiras`
                            Ko leti,vrijedi
                            Ko vrijedi,leti
                            Ko ne leti,ne vrijedi..
                            (Grunf,TNT..)

Comment

• b_samardzic
                              CBC Senator XXL
                              • 02.04.2005
                              • 1557
                              • Smederevo

I onda bi on pozvao policiju reko im tvoj broj tablica i da si mu oteo 20000eura i imao bi jos 2-3 svedoka pa jos stranac.
                              Ma super bi se proveo sa licnim pistoljem s'dozvolom veruj mi.

Comment

Working...
                              X