Shaniranje na autoputu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mistermobil
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2008
    • 469
    • pecinci

Re: Shaniranje na autoputu!

Dobro,mozda sam dao malo vise filmski zaplet Ok,znaci,utvrdili smo,ako ne pobegnemo,onda bolje da oni nas orobe nego mi njih..
    Ko leti,vrijedi
    Ko vrijedi,leti
    Ko ne leti,ne vrijedi..
    (Grunf,TNT..)

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

najbolje je da mu kazes da si iz policije i da ćeš mu rado pomoći ssamo da te isprati do stanice.
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Originally posted by mistermobil
        Malo offa i malo zezze: zamislite foru,vec si iskusan lik,znas da prepoznas prevarante,a imas u sebe utoku i dozvolu za nju..pridju likovi da te `odrade` a ti skontas o cemu se radi,izvadis utoku i ti njima uzmes pare,telefon i dokumenta,a ako si sa jos nekim uzmete im i auto i nastavis dalje do prve jaruge gde ga lepo `parkiras`

Moj covek....
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Prsten je stara fora i ajde, nije toliko opasna. Ko se za****, iskljucivo njegovom nepaznjom. Nista gore i efektivnije od cevi uperene. Sta da radis, das sve...
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Naravoucenije: nikad ne staji nikome POGOTOVO ne na autoputu. Glupo zvuci, ali tako je. Ja niti primam stopere (sta ja znam ko je on i kakav kvar u glavi ima, da ga pustim da sedi rame do rame sa mnom?), niti pomazem kojekakvima na autoputu, nista od toga, ne zato sto sam bezobrazan i bezobziran, nego iz prostog razloga sto se jako mnogo sljama prevuce preko tih autoputeva. Verovatnoca da cete stati nekom kome je zaista potrebna pomoc je, nazalost, taman ista kao i verovatnoca da ce vas neko o'laditi za pare, auto ili glavu.

Nek' mu pomogne policija, slep ili AMS, tome i sluze.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Crki
              CBC Član
              • 26.07.2008
              • 71
              • Požarevac
              • ford fokus

jbg kakvo je vreme došlo,imam everziju prema onima koji mi traže pare da ih i ne slušam,a moja njuška je takva da izaziva nevolje,ili pokušavaju da me prevare ili prebiju.

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

Originally posted by 206
                Naravoucenije: nikad ne staji nikome POGOTOVO ne na autoputu. Glupo zvuci, ali tako je. Ja niti primam stopere (sta ja znam ko je on i kakav kvar u glavi ima, da ga pustim da sedi rame do rame sa mnom?), niti pomazem kojekakvima na autoputu, nista od toga, ne zato sto sam bezobrazan i bezobziran, nego iz prostog razloga sto se jako mnogo sljama prevuce preko tih autoputeva. Verovatnoca da cete stati nekom kome je zaista potrebna pomoc je, nazalost, taman ista kao i verovatnoca da ce vas neko o'laditi za pare, auto ili glavu.

Nek' mu pomogne policija, slep ili AMS, tome i sluze.
                Na zalost je tako. Mada iskreno vise puta sam vozio stopere (mada cesce stopereke, po gradu ) i nikada nisam imao problema ali sve se teze odlucujem na to. Bas kako sto 206 rece ko zna sta je kome kvrcnulo u glavi. Jos jedno sa stoperima - kod naplatne rempe Nais veoma cesto cekaju pacijenti iz dusevne bolnice koji idu na par dana kuci pa vi dobro razmislite (ovo ni ja nisam znao ali su me moje nislije "prosvetlile").

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
                X