VIP podigao cene za prepaid korisnike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Krle
    CBC Član
    • 20.09.2006
    • 11
    • Pancevo

VIP podigao cene za prepaid korisnike

SMS poruka je 4.35din
    Uspostava veze je 7.55din.

Tako je cena 1sec (do 1min) 15.1 din.
    Cena 61sec (do 2min) je 22.65din...

(Cene su sa svim porezima)

Pozdrav!

http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... ifa.7.html
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: VIP podigao cene za prepaid korisnike

Au sunceti a ja kad sam raskidao ugovor ubeđivali me kako im niko nikad nije raskinuo ugovor... sledeći put kad odem ima da me ubede kako im niko nije ni potpisao ugovor
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Ja sam ostao pri mts-u i drago mi je...

Comment

• bojcetic
        CBC Početnik
        • 26.08.2009
        • 8
        • Stapar - Beograd

Samo mts!!!

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Niste probali Mobtel, pardon Telenor... da jeste ne bi tako pričali...
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

U principu svi su lopovi a i ovce su za ****nje...treba malo znati kako sa njima...

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Originally posted by uglavnom_bezopasni
              Niste probali Mobtel, pardon Telenor... da jeste ne bi tako pričali...
              slazem se sa gore navedenim, a dodao bih nesto sto moze da bude od koristi : godinama sam u close user group-CUG, telenor, kolege, porodica, par komsija sa sve decom itd. i dodje covek iz vip-a i ponudi super varijantu za CUG. Onda zovem coveka iz telenora i on ponudi isto sto i kaze njihov sajt. Onda mu poturimo vip ponudu i on odmah izbaci povoljniju varijantu za nasih 30-ak brojeva - skoro duplo bolju od stare.

slicno iskustvo imamo i sa lafantanom.

znaci treba se cenjkati
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• vladaa
                CBC Član
                • 07.08.2009
                • 65
                • nis

Predji na VIP postpaid. Ja sam presao pre godinu dana i prezadovoljan sam. Koristim paket 150 koji placam 750 din.Za poso koristim 325 i placam ga sad sa glupim porezom 1400 kinte.
                SKR je SKR za SKR

Comment

• DovlaK
                  CBC Senator XXL
                  • 24.07.2008
                  • 560
                  • Beograd

Ako iko voli sebe i poštuje svoje vreme i živce neće ići na VIP... bio sam godinu i po dana na VIPu, a onda sam 12. maja podneo zahtev za raskid ugovora i do dan-danas ga nisam raskinuo. A nisam imao telefon niti bilo kakvu obavezu prema njima... samo ugovor koji treba raskinuti... vraćaju me i šetaju već 4 meseca oko stvari koja se završava za 4 dana.

Comment

• Puzo81
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2009
                    • 687
                    • Novi Sad/Prijepolje

Dovlak istinu zboris!

Vip je toliko neprofesionalna organizacija da mi na samo spominjanje njihovog imena bude muka.Iskustvo koje sam imao ne bi zeleo nikom da se desi zato IZBEGAVAJTE VIP.Evo sta je bilo...

Uzeo sam paket od 550 din il tako nesto i unapred se informisao da se moze raskinuti posle 3meseca ako mi ne bude odgovarao.Znaci samo 060 broj bez telefona.Pre isteka 3 meseca koriscenja (pre 17tog u mesecu) otisao i podneo molbu za raskid ugovora u poslovnici u NS.Lepo razlozi raskidanja,moj potpis i taman kad sam hteo da stavim datum podnosenja molbe i zahtevam da se i taj njihov agent potpise pored mog imena da je primio molbu,AGENT UZIMA MOLBU,CEPA JE I KAZE PISI NOVU AL BEZ DATUMA U DNU MOLBE ????!!!Pitam zasto tako al ona ce nema potrebe za datumom i njenim potpisom jer sistem automatski registruje svaku izmenu cim oni posalju molbu faxom centrali.Dodala je i "mi smo renomirana milionska firma" Napisao novu bez datuma i predao.Pitam jel sad kraj s troskovima a ona ce dobicete zavrsni racun za period od 18.04- 01.05. (OK,to i pise u ugovoru a obracunski period je od 18tekuceg-17 narednog meseca).

To nije kraj,slusajte sad

Taj zavrsni racun sto ona kaze za period od 18.04-01.05 nije rezultat troskova koji ste napravili za tih 13 dana vec je u stvari 4TVRTA PRETPLATA koju svakako morate platiti a na zadnoj priznanici uvericete se da pise ne 18.04-01.05 nego 18.04-17.05!!!

Platio sam i taj poslednji racun i u call centru su mi rekli da je moj dosije izbrisan i do vidjenja.
                    POSLE 3 meseca mi stigne da platim josh 3racuna!!!Znaci oni uopste nisu raskinuli ugovor 18tog kad sam podneo molbu vec su nastavili da salju racune kao da i dalje koristim broj. Opet otisao u poslovnicu i pitam u cemu je problem kad kazu verovatno je greska i da sistem nije registrovao podnetu molbu.Kaze svakako vi napisite zalbu povodom ovog i predajte nam odmah.Iznerviran zovem im sefa koji kaze napisite zalbu i sve ce biti u redu i izvinjavao se ko da sam predsednik.Uradim tako i pitam ih jel sve gotovo /Kazu jeste!!Napismeno mi nisu hteli nista dati.I TO NIJE KRAJ

Posle 14 meseci (sad u junu) dodje mi neki papir od njihove sluzbe za naplatu da ce mi zapleniti imovinu ako ne platim sve racune+troskove odprekinuo ugovor 18.04.'08 pa do 01.06.'09.Posle tog za par dana stigne i opomena pred tuzbu da platim navedeni iznos (nekih 15000) il da dodjem u nadlezni sud u BG.

Opet otisao u poslovnicu,akademski iskarao sluzbenice i napisao opet zalbu zahtevajuci da se potpise da je primila.Nece da se potpise,u medjuvremenu ona faxira zalbu i pred njom zovem njihovu centralu u BG da mi kazu dal su dobili molbu i obe zalbe al s one strane zice kazu"Gospodine mi nismo nista dobili i vi ste jos u pretplatnickom odnosu a nama. .Znaci sluzbenica nista nije poslala centrali od navedenog i oni nastavili da salju racune.

Da ne duzim vishe,sve se zavrsilo (NADAM SE) tako sto sam sastavio pozamasnu zalbu od 4 strane A4 formata,jednu na srpskom poslao preporuceno u centralu VIP-a u BG a drugu preveo na nemacki s namerom da je posaljem u Austriju.3 dana posle poslate zalbe iz centrale su me zvali i rekli da je u pitanju greska sluzbenice koja nije na vreme faxirala moju prvu molbu za raskid ugovora,da je ista dobila otkaz (malo morgen,otkud znaju koja je) i da nema potrebe da saljem drugu zalbu u Austriju.Napismeno ce mi poslati ovo sto su rekli al ni do dan danas nisam nista dobio.Ne bi me iznenadilo da oko Nove godine dobijem 30000 racuna za broj koji je ugasen pred godinu i kusur.

Jesam napisao kao roman al moj je savet da oni koji raskidaju pospaid ugovor "Odu licno u poslovnicu,ne izlaze dok sluzbenica ne stavi potpisi i datum na molbu,zahtevaju prisustvo sefa (poslovodje) u trenutku predaje i sve to snime kamerom.

VIP je jedno vnogo od firme i izbegavajte po svaku cenu,to vam je moj prijateljski savet

Comment

• DovlaK
                      CBC Senator XXL
                      • 24.07.2008
                      • 560
                      • Beograd

IDENTIČAN slučaj!!! Samo mi bilo mrsko da pišem detalje... znači bukvalno njihovi službenici ne proslede moj zahtev za raskid ugovora... i bukvalno ovo prepucavanje koje si ti naveo s tim što sam im ja tražio rešenje o raskidu ugovora za koje oni naravno ''nikad nisu čuli'' jer im ''niko nikad nije raskinuo ugovor'' Imao sam ovih dana neke ispite, ali svakako ću ih izjuriti za to rešenje o raskidu ugovora jer sam čuo još slučajeva kao tvoj (oko zaplene imovine itd)...

Comment

• Puzo81
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2009
                        • 687
                        • Novi Sad/Prijepolje

Izjuriti nego sta da se ne bi proveo ko ja ali cisto sumnjam da ces dobiti bilo kakvu potvrdu (ako je slucajno dobijes obavesti me molim te).Ne zaplenjuje ti sud imovinu kad ne platis vec cuj njih "VIP private sluzba za konfiskaciju imovine".Jeb...te ko privatnu gardu da imaju.

Za mesec dana treba da raskinem jos jedan Vip broj koji mi je sestra ostavila da koristim jer ne zivi vise u zemlji tako da sam bas naostren za akademsku svadju s njima il da im nabijem racuncinu pa nek za 10god naplate u drugoj drzavi

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

E sad ste me smorili, taman sam hteo da uzmem telefon kod njih

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

Ja znam jednog koji je pojeo karticu pred sluzbenicom da bi im pokazao da je vise ne koristi....
                            Originally posted by Valent Vudriga
                            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Puzo81
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2009
                              • 687
                              • Novi Sad/Prijepolje

Sto se tice paketa kad izaberes ok,konkretno za 1300 din pretplate imas 325 minuta i 325 sms al kad u razmaku od 15 minuta pozoves tri tazlicita agenta VIP call centra i kazu ti tri totalno razlicite stvari na isto pitanje onda se ne zapitas kakva su ona firma nego dje si ti pogresio i koliki si konj bio kad si uopste potpisivao ugovor s njima.I kad se desi bilo koja neprijatna stvar korisniku najomiljenije im je reci "nesinhronizacija izmedju call centra-centrale-sluzbenika il pao sistem".Al je to banda lopovska

Mts i Telenor su da ne ureknem mamara a voleo bi i da dodje Vodafon da im zaprzi corbu

Comment

Working...
                              X